עמית שלי הגיח לעולם!!!!!!!

עמית שלי הגיח לעולם!!!!!!!../images/Emo9.gif ../images/Emo42.gif

לפני 10 ימים, ולאושר אין סוף!! (טפו טפו)
הפכתי לאמא מאושרת וגאה, וחסרת שינה בלילות. הפשוש נולד שבועיים לפני הזמן המשוער, בניתוח קיסרי בסופו של דבר, אחרי כמה שעות צירים כואבים, אבל הכל, הכל, היה שווה כדי להחזיק את האוצר הזה בזרועותי. למרות המצוקה העוברית, בסופו של דבר הכל בסדר (טפו טפו ועוד טפו אחד ליתר בטחון), ואנחנו שנינו במסע של היכרות והסתגלות הדדית. לכל המנסות - שיהיה הכי בהצלחה שאפשר!
ולכל האמהות - רק בריאות, אושר ונחת (ובסדר הזה, זה חשוב!) שחר

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo49.gifקולולולולולולולולולולו../images/Emo48.gif

המונים של מזל טובים להולדת בנך בכורך ששמו בישראל: ע-מ-י-ת
המוןןןןןןןןן אושר ונחת קבלי זר פרחים רענן וריחני

sara_00

New member
שחר , שחר - מזל טוב !!! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

הי שחר - כאן טלי , זוכרת ? מ הפורום הקודם...שאלתי עלייך רבות ! מזל טוב והרבה בריאות אושר ונחת - בסדר שאת ביקשת, וגם אני איתך , בעד הסדר הזה. אז איזה כיף ובאמת מזל טוב !!!! שבועיים אחרי שגילית שאת בהריון גם אני גיליתי שאני בהריון וזה נחמד כי אם את זוכרת את שלב ההתלבטויות והניסיון והעידוד עברנו בעצם יחד !!! בפורום הישן. אז זהו גם אני אמורה ללדת בזמן הקרוב בע"ה ,טפו ,טפו ומתפללת שיהיה בסדר..ויכול להיות שזה יהיה בניתוח..ההחלטה תיפול השבוע ע"י הרופא שלי לאור כל מיני עובדות... אז איזה יופי ! שיהיה לך ממש המון בהצלחה והשם שבחרת יפה. מזל טוב ! ושוב המון המון הצלחה לכולן, לאילה שכבר ולאילה שעוד יהיו...צריך סבלנות. טלי

הרמוניה

New member
ברוך הבא לעולם עמית ../images/Emo140.gif

והמוני מזל טוב לאמא שחר מאחלת הרבה הנאה ממנו ואיתו הרמוניה

Amalya

New member
../images/Emo49.gif להולדת עמית !

מאחלת לכם המון המון שמחה ואושר, ולך, שחר, אני מאחלת גם קצת שעות שינה...
שיהיה לשניכם הכי טוב שאפשר !

תודה!!

לכל מי ששלחה ברכה אני מקלידה על עיוור, עיניים חצי עצומות, ובעצם רק עם עין אחת, כי השניה בתורנות על הפשוש שירדם...

ליברה*

New member
../images/Emo49.gif השבח לאל על שמחה כזאת

השמחה הכי גדולה שיכולה להיות, בעיני. נולד לך
אמיתי של אביב! חג שמח

רעיה שלללללום ../images/Emo24.gif

מאמא טריה לאמא ותיקה
איך הילדון? הוא כבר כמעט בן 7, נכון? בהזדמנות החגיגית הזו אני שוב חוזרת ואומרת שהדברים שכתבת בעבר, בפורום הקודם, היו כל כך מחכימים ומאלפים ומאד מחזקים בהחלטה להביא ילד לעולם. היום, כשאני אמא יחידה, אני יודעת כמה אני שלמה, או יותר מדוייק - כמה אנחנו שלמים. במהלך כל ההריון, גם ברגעים יותר קשים, לא ריחמתי על עצמי שאני לבד בסיפור הזה, וכמו שכבר ציינת זאת יותר מפעם אחת בעבר - זה כנראה המפתח לאפשרות להיות חד-הורית מאושרת ומסופקת, וכך גם לגדל ילד מאושר ובטוח בעצמו. אני מקווה שכמו שהיה עד עכשיו, כך גם יראה העתיד. אני עדיין מאד מוצפת בחווית הלידה וההסתגלות למקסימון הזה ששוכב פה לידי ומתחיל להראות סימני אי שקט (וזה אומר שאמא פשוט תיתן לו הרבה
ומלאן ת´לפים
. אני פשוט
בו... וואו, תראי מה המפגש הוירטואלי איתך מפיק ממני...
אז שוב - נורא שמחתי ל"ראותך" שוב ושיהיה לכולללללנו חג שמח ושקט. שחר

תומילי

New member
לשחר! ניסיתי מסר אישי אבל לא הלך לי

אני ממש שמחה בשמחתך למרות שאיננו מכירות ועולמי רחוק מעולמך, אבל הבחירה הזאת של שתינו ושל עוד רבות מקרבת לבבות. אני שמחה שיכולתי במשהו לעזור לך ולחזק אותך. בחרת לבנך שם מקסים, דרך אגב! אני די רחוקה מכל השאלות והדיבורים כאן בפורום וקשה לי להתחבר אבל עוקבת בדרך כלל מה קורה ומה אומרות הבנות זו לזו. אם תרצי ממני משהו אני ממש מרחק מחשב ממך.... חג שמח והמון אושר עם עמית שלך !! רעיה ותום

יובל2

New member
תומילי יש לי שאלה

האם את לא מתחברת כי את כבר אם? או בגלל הנושאים? ואם סיבה אחרת אז אולי תשתפי? נחמד יהיה לשמוע עוד צדדים,עוד נושאים,אני חושבת. אני עוד לא ממש התחלתי בתהליך ולכן אשמח לשמוע את האמהות שמשום מה מחרישות.חשבתי לתומי שאין לנו עדין אמהות ואני שמחה לדעת שיש.

תומילי

New member
ליובל בנושא החיבור ....

הי יובל, אני לא מתחברת לפרטי הנושאים כיוון שאני כבר הרחק מתהליך ההתלבטות, ההחלטות והעשייה - תום בן 7 בעוד חודש!! בתקופה שהייתי במקומכן נראה לי שהדברים היו קצת אחרת לפחות מבחינת הקשרים עם בתי החולים וקופות החולים. לפי מה שאני קוראת כאן לא רואה דרך לעזור בעצות.אם יש נושאים שאני יותר יותר מתחברת אליהם - אני מגיבה אבל זה בעיקר בדברים שעברתי עם תום. אין לי חוכמה יותר מאשר לאחרות אולי קצת יותר ניסיון.לעיתים גם קשה לקרוא את כל האכזבות והיאוש ואין כל כך מילים מקוריות לעידוד - אז אני מעדיפה לשתוק. אם תרצי יותר לדעת ו/או להתיעץ just ask .. רעיה

יובל2

New member
wowwww

בן 7 מלא נסיון יש לך, עכשיו אני מבינה. ואני שמחה לדעת שיש לנו גם אמהות שלבטח יהיו לנו לעזר כשיגיע היום. תודה על ההארה ועל הנכונות לעזרה,ואני בטוחה שעוד אשתמש במקצת מהנסיון שלך. תודה!!!!

היי תומילי(רעיה)..שאלה לי אליך

אני לא זוכרת אם שיתפת אותנו אבל בכל זאת אשאל..איך תום מסתדר עם העובדה שיש לו רק אם?..איך עברו השאלות ההסברים והקשיים אם היו עד כה? במבה

תומילי

New member
לבמבה

הי כשראיתי את ההודעה שלך, תום עמד לידי ושאלתי אותו את שאלתך. תשובתו: לפעמים כיף ולפעמים לא! מה זה אומר? שאלתי אותו. תשובתו: זה כיף כי את אמא שלי ואת חמודה מאד וזה לא כיף כי נראה לי( שימי לב להתבטאות ...) שאבא זה מאד כיף. זהו!! ככה זה תום, לא לוקח את הענין בכבדות יתר, מודע למצבו השונה אך לא עושה מזה ענין גדול ומנסה להתארגן בחייו כמו שהם.אני, מאז שנולד ניסיתי להקדים תרופה למכה, וכשראיתי שאני לפני "גשר" דאגתי שיהיו לי כלים לעבור אותו. פעם ב... אני פוגשת פסיכולוג ילדים ומתיעצת לגבי איך ומה וזה מאד עוזר לי בהתמודדות היומיומית ולטווח ארוך. אמרתי לתום עוד כשהיה קטן שאמא לא התחתנה ולכן אין לו אבא.ילדים"רגילים" לא הבינו איך בלי חתונה אפשר להוליד!!אני מנסה לא להסתיר ממנו כלום לגבי חיי וחייו- עם שמירה על פרטים אינטימיים כמובן- אבל בלי סודות!! כך היה גם עם המשפחה והסביבה שלי.לטעמי, הסודות והחלקות האמת יכולים להביא לאי נוחות מצד הילד ואולי בעתיד לכעסים. אלו הם חיי ולכן גם חייו ואני מוכנה לחתום - בלי נדר - שהוא יהיה ילד, נער ובחור נורמלי לא פחות מאחרים שגדלו בבית "מסודר". ובכלל מי אומר שבית "מסודר" הוא מתכון בטוח לגידול ילדים מאושרים ומתפקדים? ראיתי הרבה כאלו שהם לא !! יש עוד הרבה אבל יום שישי היום וצריך להתארגן לקראתו שבת שקטה רעיה

נהדר..יש לי הרבה מה ללמוד ממך!

היי רעיה אם לא אכפת לך אעביר לך מסר בימים הקרובים..הדרך שאת נוקטת בה מאוד לטעמי והייתי רוצה קצת להעזר בך ..

תומילי

New member
לבמבה

אין בעיה, מה שתרצי - מה שאוכל לעזור - בשמחה !! (למרות שכל אחת מאיתנו שונה בגישתה לחיים,חיה בסביבה שונה, חיה במשפחה שונה ובכלל ההזדמנויות של כל אחת מזמנות את החיים האמיתיים. אבל אם אני יכולה במשהו לעזור - מכל הלב!!) רעיה

למעלה