עמי הכוסון עמי בכלל לא שמנמן הוא חתיך אמיתי. יש לו חברה ?
ד דעבולה New member 20/1/05 #1 עמי הכוסון ../images/Emo99.gif עמי בכלל לא שמנמן הוא חתיך אמיתי. יש לו חברה ?
ע ע ד י ת ו ש New member 21/1/05 #3 את לא מפסיקה אההה? תקשיבי מאמי... הוא לא שמנמן.... וגם אם כן... לא יפה לצחוק על שמנמנים
C copel New member 28/1/05 #5 טוב בואו נסגור את הנושא הזה בואו נסגור את הנושא הזה אחת ולתמיד יש לי תמונות של עמי בעירום מלא אני אפרסם את התמונות פה וכולם יוכלו להחליט אם הוא שמנמן או חתיך מה אתם אומרים?
טוב בואו נסגור את הנושא הזה בואו נסגור את הנושא הזה אחת ולתמיד יש לי תמונות של עמי בעירום מלא אני אפרסם את התמונות פה וכולם יוכלו להחליט אם הוא שמנמן או חתיך מה אתם אומרים?
א אלוש שמלוש New member 28/1/05 #6 ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif רגע רגע רגע.... מאיפה יש לך תמונות ביערום שלו?
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif רגע רגע רגע.... מאיפה יש לך תמונות ביערום שלו?
C copel New member 28/1/05 #7 ../images/Emo6.gif אני מציע שלא נתרכז באיך השגתי את התמונות במקום זה צריך לחשוב באיזה עיתון לפרסם אותן, וכמה הם ישלמו לי על זה
../images/Emo6.gif אני מציע שלא נתרכז באיך השגתי את התמונות במקום זה צריך לחשוב באיזה עיתון לפרסם אותן, וכמה הם ישלמו לי על זה
C copel New member 29/1/05 #10 את יכולה לקרוא לי תאב בצע יש כאלה שאפילו יגידו שאני אופורטוניסט אבל בסופו של דבר אני זה שאעשה מיליונים מתמונות העירום של עמי ואוכל להפסיק לעבוד, לטוס לתימן ולהתרכז בתחביב שלי - בניית מנדולינות מנייר.
את יכולה לקרוא לי תאב בצע יש כאלה שאפילו יגידו שאני אופורטוניסט אבל בסופו של דבר אני זה שאעשה מיליונים מתמונות העירום של עמי ואוכל להפסיק לעבוד, לטוס לתימן ולהתרכז בתחביב שלי - בניית מנדולינות מנייר.
ע ע ד י ת ו ש New member 29/1/05 #11 ת'כלס!!!! צודק צודק צודק!!! לא חשבתי על זה האמת...יפה לך... וכמו שהדר אמרה... כולך דיבורים.. איפה התמונות?
ת'כלס!!!! צודק צודק צודק!!! לא חשבתי על זה האמת...יפה לך... וכמו שהדר אמרה... כולך דיבורים.. איפה התמונות?
א אלוש שמלוש New member 29/1/05 #9 דווקא.... מממ... יש לי מצברוח להתרכז בזה... אז בוא נשמע אותך נועם... הבמה כולה שלך... יום רביעי, 9 בערב... בלוג טיוי, תפוז! לך על זה ורגע... למה אנחנו עדיין לא רואים את התמונות...???
דווקא.... מממ... יש לי מצברוח להתרכז בזה... אז בוא נשמע אותך נועם... הבמה כולה שלך... יום רביעי, 9 בערב... בלוג טיוי, תפוז! לך על זה ורגע... למה אנחנו עדיין לא רואים את התמונות...???