עמי נאווי

ברווז

New member
עמי נאווי

מה אתם אומרים על הסיפור הזה? יש לי חבר טוב שהימר שיהיו בעיות שם,השחקנים יותר מדיי אהבו אותו ופחדו מזה מלמעלה. הוא ביקש תוספת למשכורת ולא הסכימו,ועוד הורידו ממנו סמכויות-הביאו ע. מאמן שני. בינינו, עמי צודק.אבל זה לא הזמן להתחיל לשפוך.הוא היה צריך לחכות עד סוף העונה. הוא איש טוב מדיי ואמוציונלי מדיי.

roy_ma

New member
1. צודקת, כרגיל. (-:

2. עדכונים, רק בשבילך: מ.כ חיפה ניצחה את קראשיקה התורכית 100-95, בטורניר בתורכיה. ר``ג ניצחה את צסק``א 92-82, וזה, בטח, את יודעת. (-; פרטים נרחבים ב``סל ניוז``.

לברווז...

לא נעים לי להגיד לך אבל זהותך כנראה נחשפה וזה לא שאני כזה בלש גדול , באמת לא , אבל בואי נהיה הגיוניים לרגע , מתוך ארבע האוהדים השרופים של מכבי ר``ג יש אולי אישה אחת וכולנו יודעים היטב מי היא אז קדימה , בואי נפסיק להסתתר מאחורי מסיכות ושתהיה אחלה עונה לר``ג. לילה טוב.

ברווז

New member
סליחה מותק,אבל...

כבר אמרתי כאן בעבר שצריך להכיר את האנשים הנכונים.לא חייבים ללכת למשחק כדי לדעת את התוצאה. גם אני ידעתי את שאר התוצאות,של גליל למשל.מה זה אומר?כלום זה אומר שאני יודעת עם מי להתחבר.מספיק להכיר שחקן/אחות/אבא/אוהד וכו`.ואם אתה מכיר עיתונאים אז בכלל...

ברווז

New member
תנו להבהיר אחת ולתמיד!

כיוון שאתם כ``כ עקשנים,אז ככה: אני עורכת בידיעות ובחדשות הספורט.והרי לשם כל הזמן מגיעות חדשות. כתוצאה מעבודה זו מכירים אנשים.מה גם שתופתעו לשמוע שהרבה מאוד ידיעות מגיעות מהאנשים הכי לא צפויים בתוך הקבוצות. בשקר לר``ג-זו עיר הולדתי,ובעבר הרחוק למדתי בבליך.בנוסף, אחותי למדה עם ליובין ביסודי ומאז אנו עוקבות אחריו. תרגעו עם כל הספקולציות המיותרות,מתוקף עבודתי אני מעדיפה להישאר בעילום שם כדי לוודא שאם יכנס לפורום מישהו שעובד איתי/מקור או משהו כזה,לא יזהו אותי. הבנתי מי אתם רומזים שאני(לא צריך להיות חכם גדול)-תאמינו לי הבחורה אכן מקסימה,אבל לא מבינה חצי דבר במחשבים כך שאין סיכוי שתגיע לכאן,זה יהיה יותר מדיי מסובך בשבילה. אגב רועי,שמעתי אותה מספרת לעיתונאי אצלנו(כדי להבהיר לדבריה כמה חשוב שיתונאים יהיו אמינים-היא צודקת!) על אתר כדורסל חדש שבו איזה כתב חיפש באי.סי.קיו ואחר כך סילף קצת את העובדות. אז אחרי הוידוי אפשר סוף-סוף להתעסק בכדורסל?

roy_ma

New member
ואגב ברווזה: לא היה רבע סילוף של

האמת. האמת יותר? אני לא מעדכן באתר מילה, פרט לתוצאות, ועדכונים בחי. ויש מספיק אנשים, שיודעים את האמת האמיתית, ולא שלשת רבעי, כפי שהנמענת צפתה.

gil_e

New member
אני אמנם לא מכיר אותך

אבל נאי יכול לאשר שאתלא גריפין...

למעלה