עמלות בכרטיס אשראי באייבי

some117

New member
עמלות בכרטיס אשראי באייבי

אני לא קונה כל כך הרבה באיביי אבל גם כשאני קונה הקניות נעשות באמצעות ויזה נטען של הדואר.
בזמן האחרון, ראיתי שלמרות שהעסקה בUSD אני מחוייב בשקלים ועל ההמרה נלקחות לי עמלות נוספות, מה שקורה זה שאני משלם פעמיים עמלת המרה, גם בטעינת הדולרים לכרטיס וגם בעסקת איביי!
איך מגדירים שעסקות בדולרים יהיו בדולרים ועסקאות במטבע אחר יהיו בשקלים / דולרים?
עד כמה ששמתי לב, זה נעשה כשאני מגדיר תשלום באמצעות"הכרטיס אשראי" ולא פייפל!
שאלה נוספת- האם יש הבדל בין שתי הפלטפורמות הללו? פייפל וכרטיס אשראי?

some117

New member
דבר נוסף - מיון מוצרים לפי כמות רוכשים

איך אני יכול להגדיר שמוצרים עם כמות רכישות גדולה יופיעו לי ראשונים בתוצאות חיפוש?

trilliane

Well-known member
מנהל
נושא ההמרה בפייפל עלה כאן לא מעט בחודשים האחרונים

http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/1748/181576674
ההמרה היא של פייפל ולא של איביי. איביי לא מספקת שירותי המרה ומחייבת לפי המטבע המקורי. כך היה בכל פעם ששילמתי ישירות באשראי (שילמתי עמלת המרה לחברת האשראי כי הכרטיס שלי שקלי). אם את טוענת שאצלך זה לא כך, נסי לדבר עם שירות הלקוחות של הכרטיס שלך.

some117

New member
*אתה.. :) תודה TRILLIANE

אז את אומרת למעשה שיש צורך לדבר עם PAYONEER שמבצעת את הסליקה של הכרטיס ויזה נטען של הדואר?
הכרטיס הוא במטבע דולרי. אם בכל מקרה יהיו המרות לשקל, אז עדיף כבר לרכוש כרטיס ויזה נטען נוסף בשקלי. זה מגוחך לשלם פעמיים המרות?
קראתי פוסט או שתיים מהקישורים שפרסמת, באמת בעבר זה היה בסדר, אבל כעת, שמתי לב כשאני נכנס לפרטי העסקה שיש חיוב בשקלים. מוזר מאד

trilliane

Well-known member
מנהל
הייתי מתחילה מבירור מול השירות, אכן, כי הבעיה אינה באיביי.

(ולראיה, אני מחויבת במט"ח בכרטיס האשראי שלי). לא יודעת אם צריך לפנות לפיוניר; בדוק באתר דואר ישראל בתנאי הכרטיס מי מספק את שירות הלקוחות.

למעלה