עמלות קנייה ומכירה

ניני10

New member
עמלות קנייה ומכירה

אנשים, אני על סף כניסה לשוק ההון דרך תעודות סל כמה לדעתכם נכון יהיה מצידי לשלם על עמלות כניסה ויציאה, בבירור האחרון שעשיתי זרקו לי מספר 0.8 אחוז לכניסה ויציאה+0.7 אחוז בשנה דמי נאמן..... אני מניח שזה נחשב גבוה... בהנחה שאני עומד להכנס בהדרגה לשוק עד לסכום של 100K להבהרה בלבד אין בכוונתי לפנות בשלב זה לבתי השקעות אני ככל הנראה אשאר בבנק למרות עמלות גבוהות יותר

aeonf

New member
לא מובנת השאלה

אתה מתעקש להשאר בבנק שלך ולא לעבור לחברת השקעות אז אתה תשלם כמה שמבקשים שם וזה הכל. שאתה נכנס לסופרמרקט והלקרדה יקרה לך אתה יכול לקנות או לא לקנות זה הכל. ולשאלתך: הכי נכון מצידך יהיה כמובן לא לשם עמלת כניסה ויציאה כלל...

ניני10

New member
אני לא מתעקש להשאר בבנק שלי

אני מתעקש להשאר בבנק! אם זה פועלים/לאומי/דיסקונט/בינלאומי...זה משהו אחר. השאלה מה לדעתכם יכולה להיות עמלה ריאלית ולא מופקעת ביחס להצעות שאני יכול לקבל מבנקים אחרים בהנחה שיש לי בכל זאת איזשהו "כח" בבנק שלי.

aeonf

New member
הכל שאלה של היקף פעילות...

בבנק הבינלאומי נותן תנאים מצויינים תוכל להגיע ל2 פרומיל לפעולה אני מניח. תבדוק גם את בנק ירושלים.

פייפן

New member
100K זה לא סכום, אתה מתכוון לשחק איתו

כל יום? כמה פעולות תעשה בשנה, 10? 20? תעשה חשבון כמה תוכל לתחסוך בשנה בדיל הטוב (אם תקבל אותו בכלל...) 500שקל? 1000? שווה לעבור בנק בשביל זה?

ניני10

New member
התכנית היא להשקיע במדדי מניות

דרך תעודות סל בעיקר לטווח ארוך, לפחות 10 שנים

ניני10

New member
כשאני ארצה לזרוק את הכסף שלי לפח ...

אני אשאיר את פרטי שם.

aeonf

New member
ניסיתי בדמו

הציטוטים שהביאו שם לא אמיתיים! הם קרובים למדד האמיתי אבל לא פוגעים רמאות לשמה!

אם אתה מתעקש להישאר בבנק, אז בבנק ירושלים

תקבל ככל הנראה את התנאים הטובים ביותר. ועוד משהו חשוב! כשהפקיד שואל אותך לגבי היקף הפעילות, אל תהסס ואל תתביש להגזים ולומר לו שאתה שוקל לעשות פעילות יומיומית -במידה וזה ישתלם לך מבחינת העמלות. ברגע שהעמלות יקבעו לך בחשבון הם כבר לא יעלו לך בחזרה את העמלה גם אם לא תעשה פעולות כמעט.

yossis034

New member
היי

אני משלם 0.25% בקניה/מכירה ו-0.2% שנתי דמי שמירה בבנק הפועלים. כמובן שזה כרוך במו"מ. רק אציין שאני בקושי עושה פעולות ובהנק מרוויח ממני בעיקר מדמי השמירה ונראה שזה מספיק לו.

למעלה