עמלות

לאהביי

New member
עמלות

שלום לכם, אם הפרדתי באייטם את המשלוח מממחיר המוצר, אי ביי יגבו ממני 0.3 סנט? לא משנה אם זה ביד או buy it now?

Amiram_e

New member
אין קשר בין המשלוח והמחיר לבין העמלה

עמלה של העלאת מוצר נגבית עבור פרסום.
נגבית גם על ביד וגם על מכירה BIN.
במכירות פומביות איביי נותנים מבצעים חינם על מנת לקדם מוכרים חדשים וזה מה שמומלץ לעשות. (אגב גם מכירות BIN יש 50 חינם לחדוש אבל לא בשלב ההתחלתי)
מומלץ לפרסם בהתחלה בעיקר מכירות פומביות, כמובן לשים לב שלא תצאי בהפסד במידה והמכירה תסתיים במחיר שהתחילה.
בקשר להוצאות:
רק שתהיה לך פרופורציה. איביי מבצעים עבודת קידום למוצרים שלך וחוסכים לך המון כסף. אם היית בונה אתר משלך וצריכה לקדם אותו בגוגל או פייסבוק היית משלמת הרבה הרבה יותר. מאות שקלים בחודש ומעלה.

liranmelzer

New member
50 מודעות חינם - לכולם!

http://pages.ebay.com/help/sell/insertion-fee.html#insertion
&nbsp
עמירם, כיוון שאתה חוזר על הטעות הזו כבר כמה פעמים - איביי נותנת למי שאין לו חנות 50 ליסטים בחינם כל חודש, לא קשור אם אתה חדש או משומש, בהתחלה או בסוף. ואם אין חנות, ה-50 ליסטים כוללים פומביות או BIN כלומר סה"כ 50, לא משנה באיזו צורת מכירה.

לאהביי

New member
העלאת מוצר

האם רליסט נחשב להעלאה נוספת של מוצר? איך אדע שעברתי את ה 50 ליסטים? בהנחה שלפעמים אני עושה מספר פעמים רליסט לאותו מוצר? כאשר מופיע לי בתחתית הדף 0.3 סנט, איך אדע עבור מה נגבה? תודה מראש על התשובות המקצועיות.

Amiram_e

New member
כן. רליסט נחשב העלאה בתשלום

גם כל ליסט כזה שמתחדש פעם ב-30 יום או פחות עולה כסף.
אינני יודע מה מגבלת החשבון שלך, נשמע שאת ממש בהתחלה, אם את במגבלה של 10 מוצרים את לא מקבלת את ההנחה של ה-50 ליסטים.
תבדקי.
על מנת לדעת כמה את משלמת, תיכנסי להגדרות חשבון שלך תחת ACCOUNT.
אפשר להפיק חשבונית מפורטת.
0.3 זה הסכום שנגבה על העלאת ליסט.
תוספות משלמים על כותרת משנה, חשיפה גם ל EBAY UK וכו

liranmelzer

New member
עמירם למה אתה ממשיך להטעות?

גם מוכר חדש דנדש עם מגבלה של מכירה של 10 פריטים בחודש מקבל 50 ליסטים חינם.
&nbsp
לגבי העמלה, אני בממשק חנות אז זה טיפה שונה, אבל לפני שאתה מאשר העלאת ליסט, איפה שכתובה לך העמלה בדרך כלל יש לינק או סימן i קטן שאם לוחצים עליהם רואים את פירוט העמלות

Amiram_e

New member
חבל שאתה מחפש בפינצטה במה אנשים אחרים טועים

במקום להסתכל על הכוס המלאה - הרצון הטוב של אנשים שכניראה יודעים דבר או שניים יותר ממך ומשקיעים את זמנם בלייעץ פה בפורום.
אולי אני טועה לפעמים בקטנות, עדיין, רוב מה שאני מייעץ פה בפורום (וזה לא הפורום היחיד שאני מייעץ בתחום זה) מסתמך על ניסיוני בתור מוכר באיביי.

liranmelzer

New member
חבל שאתה לוקח את זה לשם

ברור שהכוונה טובה.
ברור גם שאפשר לטעות, למרות שאם אני לא בטוח בתשובה שאני נותן, אני אלך לבדוק את זה או לא אגיב כדי לא להטעות.
עם זאת, הערתי לתשומת לבך מספר פעמים בנוגע לעמלות הכנסה של מודעות, גם בפוסטים קודמים, וראיתי שאתה ממשיך לכתוב טעויות. לאנשים שצריכים ייעוץ זה נזק יותר מאשר תועלת כשהתשובות שגויות, ולכן אני חושב שכדאי להיזהר יותר בתשובות, זה הכל.
לא צריך לקחת כל דבר פה אישית וזה דבר שקורה לא מעט כאן

Amiram_e

New member

למעלה