עמלק

caRnaf

New member
עמלק../images/Emo70.gif

לפני קצת פחות מחודשיים מצאנו אותו (או יותר נכון "את זה...") גוש קטן אדום ועטוף בשלייה, את השלייה גזרנו במספריים, את הולד טיפחנו והאכלנו מבקבוק טיפול ארוך וממושך. היום הם אוטוטו בין חודשיים. ע-מ-ל-ק . היו לי הרבה חתולים בעבר אף אחד לא התקרב לרמת ההיפר אקטיביות של הממזר הזה. הוא משמיד לי את המקום כאן : מטענים של פלאפונים, ספרי לימוד, כבלים של מערכת .רמקולים יקרים של אותה המערכת וכו' וכו'. וזה לא נגמר בזה, הוא מאד אגרסיבי : הבטן שלי, העורף שלי , האוזן שלי,כפות הרגליים, כפות הידיים - אני מכוסה בשריטות. אחרי הטיפול הארוך שהענקנו לו - הדבר האחרון שאני רוצה זה להפטר ממנו. כמו שאמרתי - טיפלתי וגידלתי גורי חתולים בעבר, ולא מעט. אבל אפחד לא הגיע לרמה כזאת של נזקים לרכוש ולגוף. האם יש משהו לעשות , אוכל מסויים או משהו בסגנון שירגיע אותו קצת? אגב, קוראים לו עמלק... (כן, זה בא בעקבות ההתנהגות...)

כדאי להתייעץ עם מומחה להתנהגות חתולים

אבל אל תפתח ציפיות גדולות מידי... לגורים שהופרדו מוקדם מידי מאימם יש נטייה להתנהג בדיוק כמו שמתנהג הגור שלך.

caRnaf

New member
תודה,

נקווה לטוב ונתכונן לרע... אגב, עם ההתבגרת, זה לא אמור לעבור להם קצת? ככה נגיד עוד חצי שנה ?

ODgirl

New member
עם ההתבגרות וגם עם הסירוס ;)

את יכולה לשים לו soft paws כדי ללפחות לא יתעלל בך ברמה שמכאיבה.. וגם: תעשי לו הרבה "אימוניי ספורט" עם צעצועים, שיוציא אנרגיות עודפות.. הוא יוצא החוצה?

למעלה