עמלת פתיחת תיק למשכנתא - HELP!!

rona25

New member
עמלת פתיחת תיק למשכנתא - HELP!!

עכשיו גיליתי למרבה הזוועה כי הבנק חייב אותי בעמלת פתיחת תיק של המשכנתא בסך... 650$ (!!!!!) והפלוס הזמני שהיה לי בחשבון התאדה כלא היה. שלא לדבר על הענין שהיתה לי הנחה של 50% והם עשו טעות (ז"א הייתי צריכה לשלם "רק" 1500 ש"ח) - האם הסכום הזה נראה לכם הגיוני?? כמה יצא לכן לשלם (למי שלקח/ה משכנתא)? אני פשוט עדיין המומה מהחוצפה של הפקידה המטומטמת בבנק - שלא עדכנו אותנו.....

רחלילי

New member
חוצפה שאין דוגמתא

לא שמעתי מעולם על מחיר כזה אגב אם את סטודנטית את לדעתי לא אמורה לשלם בכלל. זה לא רשום אבל זה נהוג שסטודנטים במסגרת ההתמחקות מבקשים שיבלטלו להם דמי פתיחתתיק. אגב 650 דולר נשמע לי מופרך אולי אני טועה. ולסיון תתקשרי מהר לבנק שיכניסו לך את זה חזרה והיום ואם היא לא מסכימה אז ישר למי שממונה עליה.

ayush

New member
מחיר מופקע ! אם אני זוכרת נכון

אז המחיר "הקטלוגי" של פתיחת תיק הוא כ- 1500 ש"ח, אבל תמיד אפשר להתחמק / להוזיל אותו. אם את סטודנטית אז בד"כ מוותרים לך על דמי פתיחת התיק וגם את יודעת להתמקח היטב.. בד"כ מורידים את המחיר. כמו שמתמקחים על גובה הריבית כך גם יש להתמקח על שאר התשלומים הנלווים !

rona25

New member
דיברתי עם הפוסטמה בבנק עכשיו

ואכן היתה טעות (קשה) צרחתי עליה שנכנסתי למינוס והיא אמורה לתקן את זה (נראה כמה זמן זה יקח להם) תודה לכן בכל מקרה...

אוסנת123

New member
דמי פתיחת תיק למשכנתא

הי רונה, דפי פתיחת תיק למשכנתא הם כ- 4 פרומיל מערך המשכנתא (או ככה לפחות מקובל בלאומי למשכנתאות ובמשכן - זה משתנה מבנק לבנק). לסטודנטים בעלי חשבון סטודנט באותו בנק יש 50% הנחה או פטור מלא (שוב - תלוי באיזה בנק...) ולזכאים יש (רק אם מתווכחים) פטור מלא. השיטה - רק להתווכח!!! משכנתאות זה שוק ואם מתווכחים מרוויחים! בכל מקרה שיהיה מזל טוב!

למעלה