עמרי מדווח מהשטח

glitter8

New member
עמרי מדווח מהשטח

הדיסק second street נקנה ב50 ש"ח היכן אין לי מושג הפרט הנ"ל לא נשלח לי בסמס..

שלידודי

New member
כולם יצאו לחופש?

גם אני פה , ליאור עמית דודי שלי, איפה כולם? אני שמחה להגיד שדיויד כל יום בטלווזיה , שלשום הוא כונה זמר המקלטים של המלחמות, אני חושבת שהרבה בזכות הרוגע והאנרגיות והשירים אנשים מחזיקים די הרבה זמן במקלט. אנחנו פה חיים בבועה שמדי פעם מתפוצצת רק מהמחשבה שהינו צריכים לשבת כמותם במקלטים איזה נחשות וחוזק נפשי יש לאנשים שם. הילדים לדעתי צריכים לקבל צל"ש מיוחד על האיפוק ולמרות הקושי הם שורדים. אני מקווה שכבר הכל יגמר ויחזור השקט לישראל. שנוכל להמשיך לשמוע את דיויד ולשמוח במה שהוא נותן.

handlessman

New member
שלחתי לך אחרי זה בעוד SMS...

זה היה ב"אוזן השלישית" בתל אביב, ליד "ספגטים" איפה שתוכנן להיות מפגש הפורום שהיה פעם... יש שם מבחר ראוי של דיסקים של דויד, ביניהם גם לקט ראשון ועוד כמה, ויש שם גם במדור של הדיסקים שאנשים החזירו ולכן הם מוזלים, את הסינגל של Me Voy בעברית ובאנגלית. בנוסף כשקניתי אתמול את Second Street אז קניתי גם בקניון דיזינגוף שהוא די קרוב לאוזן השלישית, בחנות "דיסק סנטר", את "מתחיל לנשום" (שהוא אלבום כפול להזכירכם) ב-40 שקלים חדשים בלבד!!! רוב הסיכויים שיש להם עוד עותקים, אז רוצו כי זה מבצע אחושרמוטה (בלי קשר האלבום הזה משתתף גם במבצע שלהם של 3 דיסקים ב-100 ש"ח, ויש שם עוד אלבום אחד של דויד - לא זוכר איזה - שגם הוא משתתף במבצע, אז תמצאו לכם עוד דיסק אחד שאתם רוצים שמשתתף במבצע ותקמבנו לעצמכם כמה דיסקים...)

ענבל זה בדיוק איפה שאמרתי לך!!!!!!!

חנות ממש גאונית הכל שם ממש זול!!!!!!!!!! ואל דאגה עמרי אני קניתי שם את הדיסק לפני חצי שנה ויש להם מלאי די גדול של הדיסק הזה ושל המון דיסקים....

לא אני מדבר על דיסק סנטר....

האוזן השלישית זת החנות הכי יקרה שקיימת בישראל לדיסקים והיא הסיבה לצריבת דיסקים....

handlessman

New member
אבל...

אבל יש להם את המבחר הכי גדול... והם לא כאלהההה יקרים, Second Street ב-50 ש"ח בנאדם! אין את האלבום הזה כמעט בשום מקום בארץ ויש אם כן אז מוכרים אותו באיזה 70-80 ש"ח, ראיתי בכמה אתרים!!

YulaShpil

New member
יש חנויות יקרות יותר

אבל בלי קשר, בכל חנות, אפילו אם היא יקרה, ניתן למצוא מציאות, אם רק יודעים איך לחפש... עמרי, שמחה על המציאה שלך, ומקווה שגם לי יהיו עוד טיולים לאוזן, לראות מה ישן (הרי על הישנים יש יותר הנחות, לא?
)

glitter8

New member
היום אני הולכת לגיזידגוף סנטר

אז אני אבדוק מה קורה שם ותאמינו או לא, אבל גם לי חסרים כמה... בעיקר שלושה דיסקים שפשוט נעלמו לי מהמדף באורח פלא!! (וזה היה עוד לפני ששרית היתה אצלי...חחח)

handlessman

New member
לא שעברתי דירה אי פעם בחיי הקצרים..

אבל אין מצב שנוחתים בדירה החדשה עם אותה מסת רכוש שהייתה בדירה הקודמת...

glitter8

New member
הדיסקים הלכו לאיבוד

עוד בדירה הקודמת!! עברתי לפחות 10 דירות מאז רכישת הדיסק הראשון שלי (נגנו עכשיו של תיסלם ) לפני כ 15 שנה ואף דיסק לא נעלם במהלך המעבר להפך בדרך כלל כשעוברים דירה מוצאים כל מני דברים שנעלמו אי שם

handlessman

New member
אה וואלה, נכון...

סבא וסבתא שלי עברו לפני שנתיים מתל אביב (מאוד קרוב לאיפה שאת גרה) לבאר שבע, ואז עשינו סדר בדירה שלהם ואת לא יודעת כמה דברים מצאנו! במבה מתקופת המנדט או דברים כאלה...

glitter8

New member
עשיתי השלמת דיסקים..

אמנם חלקית..קניתי (שוב) את מצדה 99 עכשיו אני יכולה שוב להתחיל לנשום...

glitter8

New member
חסרים לי גם

איסלה מוחרס דוד ויונתן ועוד כמה ישנים שיש לי רק בקסטות..

handlessman

New member
איסלה מוחרס...

מוכרים אותו בכמה חנויות באינטרנט, גם בזאת שהספק שלה נמצא ברחוב שלך, אבל בסביבות ה-70 ש"ח... יצא לי לשמוע את השירים שלו, נשמע נחמד, אבל אני מעדיף את הגירסה האנגלית Spanish Heart, אם אני לא טועה מוכרים אותו ב-Itube, אני צריך לבדוק שוב...

handlessman

New member
טוב אני לא מוצא...

YouTubeה אתר של העלאת סרטונים אבל נדמה לי שמישהו אמר לי שמוכרים בו דיסקים... טוב כנראה לא הבנתי נכון...

למעלה