ענבלי-בוקר אור
רציתי להודות לך על העזרה בעוגת שוקולד קוקוס בו רשמתי לך שהעוגה יצאה עם גבעה באמצע -והציפוי פשוט התנקז לי בצדדים עקב כך.את רשמת שיש הרבה אבקת אפיה והחום גבוה. עשיתי לפי מה שרשמת לי -160 מעלות -ושמתי רק כפית אבקת אפיה עם הקמח ולא שקית.העוגה יצאה נהדרת,עסיסית ורכה-ובלי גבעה. אבל עם הציפוי לא הולך לי.(עושה פשוטה דווקא ולא הולך-בעסה) .שמתי שמנת מתוקה על הגז ושפכתי על השוקולד-יצא ציפוי נדר.עם שיפוד חוררתי חורים בעוגה ושפכתי את הציפוי ושוב רוב הציפוי הגיע לצידי העוגה מסביב.ניסיתי עם היד לנענע בעדינות את התבנית כדי שהציפוי יגיע ויצא אחיד-לא הולך.מה אני עושה לא נכון?אין ןקשר לזה שחוררתי עם שיפוד-נכון? אומנם עוד מעט אני אשים פתיתתי קוקוס-אבל אוהבת שהעוגות יוצאת יפות גם.וגם לדעת מנסיון של אחרים.חג שמחו
רציתי להודות לך על העזרה בעוגת שוקולד קוקוס בו רשמתי לך שהעוגה יצאה עם גבעה באמצע -והציפוי פשוט התנקז לי בצדדים עקב כך.את רשמת שיש הרבה אבקת אפיה והחום גבוה. עשיתי לפי מה שרשמת לי -160 מעלות -ושמתי רק כפית אבקת אפיה עם הקמח ולא שקית.העוגה יצאה נהדרת,עסיסית ורכה-ובלי גבעה. אבל עם הציפוי לא הולך לי.(עושה פשוטה דווקא ולא הולך-בעסה) .שמתי שמנת מתוקה על הגז ושפכתי על השוקולד-יצא ציפוי נדר.עם שיפוד חוררתי חורים בעוגה ושפכתי את הציפוי ושוב רוב הציפוי הגיע לצידי העוגה מסביב.ניסיתי עם היד לנענע בעדינות את התבנית כדי שהציפוי יגיע ויצא אחיד-לא הולך.מה אני עושה לא נכון?אין ןקשר לזה שחוררתי עם שיפוד-נכון? אומנם עוד מעט אני אשים פתיתתי קוקוס-אבל אוהבת שהעוגות יוצאת יפות גם.וגם לדעת מנסיון של אחרים.חג שמחו