ענבלי, מזל טוב.. מותק אני מאחלת לך רק אושר !!! שהכל יגיע כבר אח"כ.... תהני ויום הולדת שמח
B BadChicken82 New member 9/7/10 #1 ענבלי, מזל טוב.. מותק אני מאחלת לך רק אושר !!! שהכל יגיע כבר אח"כ.... תהני ויום הולדת שמח
מ משמרותי New member 9/7/10 #2 ענבל שפע ברכות ואיחולים../images/Emo140.gif../images/Emo48.gif שתדעי ושיהיה המון שפע אושר יצירה עושר אהבה וכל שאר ירקות
ענבל שפע ברכות ואיחולים../images/Emo140.gif../images/Emo48.gif שתדעי ושיהיה המון שפע אושר יצירה עושר אהבה וכל שאר ירקות
S SHANILIROY New member 9/7/10 #3 מזל טוב לענבלי../images/Emo212.gif אני מאחלת לך את כל הטוב שהעולם יכול להציע , בריאות , אושר ,אהבה ושלא תפסיקי לחייך אף פעם .. אותך
מזל טוב לענבלי../images/Emo212.gif אני מאחלת לך את כל הטוב שהעולם יכול להציע , בריאות , אושר ,אהבה ושלא תפסיקי לחייך אף פעם .. אותך
G glitter8 New member 10/7/10 #6 תודה גם לשני../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif אמן ואמן וגם בחזרה
G glitter8 New member 10/7/10 #5 ../images/Emo25.gifתודה עוף רע 'לה../images/Emo23.gif אנחנו בדרך הנכונה
ב בטי369 New member 10/7/10 #7 יומהולדת נפלא ../images/Emo65.gif לחיי ההתחלות ההצלחות והשמחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולחיי האהבה.. .. (שתיהיה שנה מלאה באהבה).
יומהולדת נפלא ../images/Emo65.gif לחיי ההתחלות ההצלחות והשמחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולחיי האהבה.. .. (שתיהיה שנה מלאה באהבה).
Y YulaShpil New member 10/7/10 #8 מזל טוב גם ממני ../images/Emo140.gif קצת קשה כבר לעקוב אחרי כל המדיות, אבל מוטב מאוחר... מקווה שהיה לך יומולדת שמח ומתוק, אפילו אם שוקולד ממני מתעכב קצת
מזל טוב גם ממני ../images/Emo140.gif קצת קשה כבר לעקוב אחרי כל המדיות, אבל מוטב מאוחר... מקווה שהיה לך יומולדת שמח ומתוק, אפילו אם שוקולד ממני מתעכב קצת