ענבלי שלנו

sarita4

New member
ענבלי שלנו

מאושפזת בבית חולים בגלל אלרגיה אז רצוי להתקשר אליה ולהעביר לה את היום ענבלי החלמה מהירה

glitter8

New member
תודה../images/Emo24.gif

אכן, אני מבלה כבר 3 ימים בגמיעת אנטיביוטיקה דרך הוריד בבית חולים כרמל , על חוויותי כאן אכתוב סקירה משעשעת ביותר כשאגיע הביתה.. (אני בחדר עם 3 פולניות קשישות בנות 80+ שמדברות אידיש כל היום ומפ**צות כל הלילה...) והרגל שלי מזכירה לי את הקטע מצ'ארלי בממלכת השוקולד שהילדה הופכת להיות סגולה ונפוחה אז בערך ככה זה נראה. המזל הוא שיש בלובי אינטרנט חופשי, רק שלהגיע לפה זה מבצע מההפטרה. (לקפוץ על רגל אחת עד למעלית ולרדת 3 קומות) האוכל פה מזעזע, עד כדי מחשבות רציניות על קפיצה מהחלון, (או לפחות קפחצה ללובי, יש פה פיצה) בקיצור...מעניין פה ד"ש לכולם ענבלי

handlessman

New member
אווווהה אפילו פיצה יש?

תאמיני לי, לא יכול להיות אוכל יותר גרוע מתל השומר... ככה לפחות זה היה במחלקה שלי כשהייתי מאושפז, לא יודע אם גם באחרות... אוקי אז תרגישי טוסט ותדאגי שהרגל שלך לא תמצא עוד כרטיסי זהב...

YulaShpil

New member
../images/Emo24.gif ענבלי, תרגישי טוב

קפיצה קטנה שלי לפורום מתוך ים העבודה שלי, ומה אני מגלה? שעוד אחת נפלה למשכב... ענבלי, שולחת לך ממשרדי הקט איחולי החלמה מהירה, ושתשובי מהר הביתה, כי אין כמו בבית
ואם כבר בחולים עסקינן, מה שלום החולה האחרון שלנו, סניור רונן? איך הכתף מחלימה?

alti26

New member
עבור ענבל

למרות התנזרות שלי מכתיבה של קטילות מאחל אני לך מכל הלב החלמה מהירה הרבה בריאות שלמה ותקינה ושתצאי מהר מבית החולים ערב טוב דודי אלטמן (ראיתם אני גם חיובי )

glitter8

New member
תודה לכולם!!../images/Emo184.gif../images/Emo122.gif../images/Emo85.gif

אני משתדלת להתעדכן בפורום תודה לשרית
שלא שוכחת אותי ומתקשרת כל יום פעמיים לראות שאני חיה ולכל מי ששלח מיל או התקשר (וזה לא כל כך הרבה אנשים,
) מקווה שביום שישי יצא הדיסק החדש ואני אוכל כבר ללכת לקנות אותו בעצמי ואם לא אז תהנו לכם! היום ראיתי את דיויד ב 5 בבוקר בערוץ 24 בדיוק כשהכניסו לי את האינפוזיה של הבוקר...איזה עיתוי יש לו

שלידודי

New member
החלמה מ ה י ר ה

הי ענבלי ממש סדרה לך חופשה הרגל היא אמרה לעצמה הרגל(אם היא כבר לא עובדת אז תשכבי). אני רוצה לבקש ממך להכנס לאתר WWW.emotion.co.il זאת חברה שאני עכשיו עושה בה את הקורס הראשון שנקרא נקודת מפנה ואני ממש חושבת שאת יכולה לתת לזה הזדמנות, אני ממש מקווה שתצאי מהר הבייתה ושהרגל תחלים אבל את יודעת לפעמים קורים לנו דברים לא סתם, לפעמים אנחנו פוגשים אנשים לא סתם. אם מאוד משעמם לך יש עוד אתר (בעברית)של החברה שניסיתי לעניין אותך אבל אני חושבת שהאתר הזה ידודתי יותר והוא מזמין הזדמנות עסקית או הכנסה פסיבית WWW.ateam.co.il חוץ מזה אני מקווה שאולי נארגן מפגש אצלך נדבר תרגישי טוב

YulaShpil

New member
האדמונית שלנו מרגישה קצת יותר טוב

האדמונית (תרתי משמע
), ענבל ,עדיין בביה"ח, אבל אומרת שמרגישה קצת יותר טוב, ומוסרת ד"ש לכולם. היא תנסה להפציע פה בכל זאת, אבל אומרת שהמחשב שנמצא שם חסר רחמים בנוגע לשיתוף פעולה עם החולים... ענבלי,
מכולם, תרגישי טוב, תקשקשי עם המאושפזות האחרות (מי כמוך יודע כמה אפשר לדבר על ברוזה
אולי גם תוסיפי לנו עוד חברים לפורום...) ושנראה אותך פה בחזרה מהר.

glitter8

New member
../images/Emo24.gif

קודם כל כולם מוזמנים למפגש על פסגת הכרמל, מאד יפה פה ולגבי לדבר על דיויד, קודם כל מאז שאני פה שמעתי רק שיר אחד שלו בערוץ 24 ואני ממש מתגעגעת
כשאני אגיע הביתה בעזרת השם, אני אעשה מסיבת דיסקים של דיויד! ואולי אלך לבחונטוס! (מי בא?) יש פה כמה חיפאיות זקנות שהכירו את שרונה , אמא של דיויד, אבל הן כבר לא ממש זוכרות, וכל שעתיים שואלות אותי איך קוראים לי, מאיפה אני וכו...ואחרי דקה שוכחות מה עניתי להן.... כל פעם אני יכולה לענות להן תשובה אחרת... בקיצור, לא משעמם פה ומזל שיש אינטרנט אחרת הייתי משתגעת טוב עד כאן חוויותי לבינתיים נשיקות ענבל

sarita4

New member
ענבלי

איך את מרגישה היום? מתי משחררים אותך כבר? טטוב נדבר מאוחר יותר ביי (פקצה) ונשיקות

שלידודי

New member
שלום לך

הי שריתי מה נשמע לא קבלת את המייל שלי למה את לא חוזרת אלי? מה שלום יוסי מתי הוא בא לזאפה,בחונטוס? לילה טוב

sarita4

New member
היי שלי

הכל בסדר וגם יוסי תשלחי שוב את המייל ואנחנו נבוא להופעה מקווה שבזמן הקרוב וענבל איזה יופי סוף סוף הביתה!!!!!!!!!!

glitter8

New member
משתחררת הביתה!!!../images/Emo82.gif

איזה כיף!!! מקווה שהדיסק החדש כבר מחכה לי בחנויות!!!

glitter8

New member
לא ממש...../images/Emo10.gif

כשיצאתי מבית החולים עצרתי במרכז חורב ולא מצאתי, (לפחות אנטיביוטיקה כן מצאתי שם...) מישהו מצא משהו מעניין ברחבי הארץ? בכל האתרים שמוכרים דיסקים עדיין לא שלחו לי התראה על "מוצר ברוזה חדש"...

למעלה