ענבלי של רומי - שאלה...

ronnieyuval

New member
ענבלי של רומי - שאלה...../images/Emo41.gif

אמרת בהודעה למטה שאת נותנת לרומי בקבוק דייסה לפני השינה וזה עוזר פלאים... האמנם???? איזו דייסה את נותנת לה ובמה את מערבבת? אנחנו כבר מיואשים עם יובל - הפסקנו לספור כמה פעמים היא קמה.... הבעיה אצלנו זה שאין פה דייסת קורנפלור לתינוקות אז זה או דייסת אורז או דייסת שבולת שועל או להוסיף קורנפלור רגיל וזה נראה לי מגעיל. הדייסות האחרות לא עשו שינוי. תודה נשמה! נשיקות לרומי!

ענבל30

New member
זו דייסת דגנים ובננות של רמדיה

היא מתוקה, ורומי אוהבת את הטעם של הבננות. אני מכינה אותה עם תמ"ל (גם רמדיה) - בהתחלה עוד הייתי מערבבת עם חלב שאוב, אבל הרי הפסקתי לשאוב... אני מכינה כמות לא גדולה, של 150 CC בערך, והיא לא תמיד מסיימת הכל (אתמול למשל סירבה בכלל לדייסה... ונשארה ערה עד 21:00 משתוללת במלוא המרץ... ואז נפלה שדודה) אבל ההבדל בין הערבים שלי היום לבין מה שהיה לפני "עדין הדייסה" - מדהים! מהתעוררויות כל חצי שעה-ארבעים דקות לינוק, והנקות מתמשכות, היום היא נרדמת ב-20:00 בערך (או ב-21:00
) וישנה ר-צ-ו-ף עד חצות או אפילו עד 1-2 בלילה... ולי ההתעוררויות אחרי השעה הזו כבר לא מפריעות, כי אני איתה במיטה ומרדימה אותה בצ´יק תוך כדי הנקה, וגם אני נרדמת מיד שוב. לדעתי גם סוגים אחרים של דייסה יעשו את העבודה, דייסת אורז נשמע לי אחלה, ואפשר להמתיק קצת עם סוכר ענבים או להוסיף לזה בננה או פרי אחר ולטחון (אם בא לך להשקיע
) שיהיה בהצלחה

יונית ש

New member
לנו הדיסה לא שינתה את דפוס השינה

כך שלא תמיד זה עובד. אבל בהחלט שווה לנסות בהצלחה אולי כדאי שישלחו לך מהארץ דוגמיות. אם את מתקשרת לאחת החברות הן מיד שולחות דוגמיות חד פעמיות. איפה את גרה? יש לי כמה דוגמיות אולי אפשר איך שהוא להעביר לך אותם. את יכולה לשלוח לי מסר.

ענבל30

New member
כמובן שפתרון הדייסה עוזר רק כשיש

בעיה של תינוק רעב שדורש "השלמת קלוריות".... דפוסי שינה אצל תינוקות הם דבר מורכב, ויש הרבה גורמים שמשפיעים עליהם. רומי לא הצליחה לישון כמו שצריך בשעות הערב והתעוררה לינוק, כי היתה רעבה. כי ארוחת הערב שלה היתה קלה מדי, והיא נאלצה לטרטר את אמא כל הערב כדי שאמא תתפוס סופסוף שהילדה צריכה יותר אוכל
יש תינוקות שמה שמציק להם זה השיניים, או שהם רגילים להירדם על הידיים, או חרדת נטישה או מליון ואחת סיבות אחרות... במקרים כאלו, ודאי שדייסה לא תעזור, כי הבעיה לא היתה רעב מלכתחילה. חשוב לנסות להבין למה התינוק מתעורר ככה, מה מקור הבעיה, ואם לא מצליחים לעלות על הסיבה, אפשר לנסות את הפתרונות השונים ולראות מה עוזר...

ronnieyuval

New member
תודה רבה על ההצעה!

נראה לי שננסה דייסות שיש כאן - גם לנו יש דגנים מעורבים עם בננה.... של גרבר. אז ננסה ואם לא יילך נראה מה עושים הלאה! תודה!

ronnieyuval

New member
עדכון מאתמול בלילה... ../images/Emo10.gif

החזרזירונת שתתה 180 מ"ל (!) של חלב עם שתי כפיות גדושות של דייסת אורז... אחרי שגמרה את הבקבוק וכמעט נרדמה עליי נפקחו שתי העיניים היפות והיא חזרה למלוא המרץ! אז עשינו אמבטיה והופ למיטה - נרדמה צ´יק צ´אק שזה כבר מבטיח, אבל.... אחרי שעה קמה כהרגלה, עליזה וטובת לב, מצפה לציצי האהוב שלה... ואח"כ שוב אחרי שעה... ושוב.... בערך ב12:00 התייאשתי והיא עברה למיטה שלנו. זה הדפוס הרגיל... אז כנראה שהדייסה לא ממש עזרה - אני אנסה גם עם דגנים מעורבים אבל נראה לי שזה כוסות רוח למת... היא פשוט רוצה את הציצי, ויש שיניים שבוקעות (מתי זה כבר נגמר?!?!?!)... מה שכן זה היה לה טעים אז נמשיך במסורת הזו כל ערב! תודה לכולכן על העצות - כנראה שאנחנו מאלה שהדייסה לא מזיזה להם.

רוני היי

מנסיון של ילדה שמגיל שנה וחצי קיבלה לפני השינה בקבוק עד גיל כמעט 3 וזה לא הרדים אותה בכלל. זה פשוט היה ארוחת ערב ותו לא. היא היתה רגילה להתעורר עד גיל שנתיים בערך באמצע הלילה ולא משנה מה עשינו בארוחת הערב. אז גם אצלנו דייסה לא היה מילת קסם.

ענבל30

New member
היי רוני, כמו שכתבתי למעלה...

כנראה שלבת שלך לא חסר אוכל
אולי באמת השיניים מציקות לה? או שפשוט היא מתעוררת לבדוק שאתם עוד שם? ושאלה - את שותה קפה? לפעמים צריכת קפאין משפיעה ככה על רומי, אם אני מגזימה בקפה ו/או שוקולד אחה"צ... קשה לה יותר להירדם. מקווה שזה ישתפר...

למעלה