נשלחה לבדיקה פסיכיאטרית. אז אז תישאר במעצר.
חורזת באהבה Well-known member מנהל 18/12/24 #2 נכתב ע"י מקסים 45: נשלחה לבדיקה פסיכיאטרית. אז אז תישאר במעצר. לחץ כדי להרחיב... מהפח לפחת.
ד דורון-55 Active member 19/12/24 #3 אישה מסכנה אומנם היא רימתה לא מעט אנשים . אבל אני היום מרחם עליה
חורזת באהבה Well-known member מנהל 19/12/24 #4 נכתב ע"י דורון-55: אישה מסכנה אומנם היא רימתה לא מעט אנשים . אבל אני היום מרחם עליה לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י דורון-55: אישה מסכנה אומנם היא רימתה לא מעט אנשים . אבל אני היום מרחם עליה לחץ כדי להרחיב... מרחמת על האנשים שנשארו ללא כספם. היא תשב בכלא או בבית משוגעים.
נכתב ע"י דורון-55: אישה מסכנה אומנם היא רימתה לא מעט אנשים . אבל אני היום מרחם עליה לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י דורון-55: אישה מסכנה אומנם היא רימתה לא מעט אנשים . אבל אני היום מרחם עליה לחץ כדי להרחיב... מרחמת על האנשים שנשארו ללא כספם. היא תשב בכלא או בבית משוגעים.
מ מקסים 45 Well-known member 19/12/24 #5 נכתב ע"י דורון-55: אישה מסכנה אומנם היא רימתה לא מעט אנשים . אבל אני היום מרחם עליה לחץ כדי להרחיב... המרחמים עליה ואנשי אמונה הקימו עמותה למימון עו"ד עבורה.
נכתב ע"י דורון-55: אישה מסכנה אומנם היא רימתה לא מעט אנשים . אבל אני היום מרחם עליה לחץ כדי להרחיב... המרחמים עליה ואנשי אמונה הקימו עמותה למימון עו"ד עבורה.
ד דורון-55 Active member 19/12/24 #6 כן היא רימתה לא מעט אנשים גם מבוגרים שנשארו ללא קורת גג שליבי איתם וכאבם קשה . ובכל זאת יש בי איזה מידת רחמים עליה
כן היא רימתה לא מעט אנשים גם מבוגרים שנשארו ללא קורת גג שליבי איתם וכאבם קשה . ובכל זאת יש בי איזה מידת רחמים עליה