ענבל גבריאלי

n i v1

New member
ענבל גבריאלי

שלום אני סטודנט שעושה עבודה על פוליטיקה. אני מאד מעוניין לכתוב על ענבל גבריאלי... מעניין אותי איך היא הגיעה לפוליטיקה ... העיתונות קצת חד כיוונית בהקשר שלה ואני מעוניין לשמוע את האמת... אם יש פה חברי מרכז או מנוער ליכוד... אני מאד אשמח לדעת מה אומרים עליה, איך היא הגיעה, מה אומרים עליה מי ששמע אותה בחוגי בית וכו'... תודה

n i v1

New member
אז אפשר לשלוח לי במסרים

אני מאד אשמח לקבל מסרים-תודה

את חברת מרכז ליכוד?

אם כן, אז את יכולה להפליל את עצמך בכך שתספרי על השוחד שקיבלת בשביל לבחור את נבחרי הליכוד. אם אינך חברת מרכז, אז ההודעה לא רלוונטית כלפיך.

E l i z a b e t

New member
אני לא

חברת מרכז אבל אני פעילת נוער הליכוד לגבי עניין השוחד, דע לך דבר חשוב, ערך חשוב בדמוקרטיה אדם שלא הורשע ע"י פסק דין של שופט מבית משפט היינו חף מפשע וכל אחד הטוען כי הוא פושע הטוען הוא הפושע-בגין הוצאת דיבה ערב טוב ושבוע טוב אליזבט

אז תתבעי אותי ../images/Emo13.gif

וברצינות, באופן כללי מה שאת אומרת נכון, אולם חברי הכנסת הנבזיים שלנו (בעצם שלך - כמצביעת ליכוד. אני הצבעתי מרצ...) סרבו להסיר את החסינות של נעמי בלומנטל ולאפשר לצדק לצאת לאור בבית המשפט. כשמדובר באנשי ציבור, אני מצפה מהם שיהיו נקיים יותר מכל אזרח אחר, ושלא יזדקקו לזכות השתיקה או לחסינות. האם את חושבת אחרת? (כנראה שכן, אחרת לא היית מצביעה לליכוד)

E l i z a b e t

New member
תראה...

אם הועדה החליטה לא להסיר תא חסינותה אז היו לה סיבות משלה ותפסיק להוציא את כל הרוע והשחיתות שיש בכנסת על החכי"ם של הליכוד כי אני קראתי כתבה שלא בדיוק מאירה באור יפה על אחת החכיו"ת של מרץ כך שגם למפלגתכם לא חסר, אבל כמובן יותר קל לצעוק על מה שהליכוד עושה וככה לא בודקים מה עושים אצלכם כי כל המדינה שרויה באי סדרים כביכול בליכוד כשתבדקו ותראו שאתם נקיי כפיים לחלוטין תבואו להטיף לנו מוסר טוב? אליזבט

סיבות?

בהחלט היו סיבות למה לא להסיר את החסינות של בלומנטל: כדי שהיא לא תלך לכלא, וכדי שבפעם הבאה, כאשר תתגלה שחיתות של ח"כ אחר מהליכוד יהיה מי שידאג שלא לאשר את הסרת החסינות שלו. את יכולה ללכלך על מרצ כמה שאת רוצה, אבל לאיזו תגובה את מצפה כאשר את לא מביאה סיפור ספציפי שאותו אני יכול לבדוק? אני לא יודע מה איתך, אבל אם היה עלי לבחור בין מפלגות בעלות אידיאולוגיות דומות, כאשר ברור לי שאחת מהן מלאה בשחיתות, אז הייתי בוחר בשניה...

Zack DA

New member
ענבל גבריאלי ?

היא ההוכחה הניצחת שכל אחד יכול להיות חבר כנסת
.

JHG1

New member
זה לא מה שהוא שאל

הוא רוצה לדעת מה ה"מאחורי הקלעים" של כל הסיפור הזה. ומה בכלל הקטע שלכם עם ההפללות? מה - כולכם מפחדים להסתבך? איזה מן דבר זה? מה הקטע של הלהסתכן? מה, אנחנו במדינת משטרה? רבעאק! גם אותי זה מעניין. אם היא נכנסה עם כסף זה לא חוקי. וזה שכל אחד יכול להכנס זה לא בהכרח תעודת יושר. אם היא היתה מלצרית קודם ואף אחד לא שמע עליה.... מה, האם נהיינו כל כך אדישים?

Zack DA

New member
אין מה לחדש. מה שכתוב בעיתונים

הוא במקרה הזה, כנראה, מדויק. מדובר במלצרית בת 27 שקבלה פרס מאבא שלה, שיש לו את הקשרים הנכונים כדי לסדר את הדילים הנכונים.

פריפטס

New member
מה פתאום!

היא ההוכחה לכך שאם אין לך משפחה בעלת עסקי הימורים יהיה לך קשה יותר להכנס לכנסת.

Bajoran Preist

New member
היי, ניב, טוב לראות אותך ../images/Emo13.gif

(אני פה רק להציק למישהי מהכיתה שלי, אם נבהלת...
)

E l i z a b e t

New member
אי משה, משה

למה אתה מכחיש בפני חברך את הסיבה האמיתית להיותך פה חיפשת פורום טוב כדי לדבר בו על הדברים החשובים מכל הפורמים מצאת את זה, לא להתבייש!! פורום נוער הליכוד זה לא בושה!!!
ערב טוב ושבוע טוב אליזבט

למעלה