ענבל יש לי שאלה חשובה

cobainos

New member
ענבל יש לי שאלה חשובה../images/Emo70.gif

אני בכוונה שואל כאן בכללי כי אולי זה מעניין גם אחרים אני רואה פה ושם ילדים,שעם כל אהבתם לחיות,גורמים פשוט למותם של אלפי חתולים.הם רואים גורים קטנים וחמודים,לוקחים אותם מהחתולה האם,שמים בארגז,מאכילים עם טפטפת או אנא ערף מה עושים,לפעמים החתולים האלה ממש ממש קטנים ועוד חייבים את האם והכל והילדים הקטנים והחסרי כל ידע בגידול חיה כלשהיא שמים אותם בארגז וכו' וכו'...את בטוח מבינה על מה אני מדבר.רוב החתולים האלה,לדעתי,לא מגיעים לבגרות.פשוט כואב לי הלב לראות איך לוקחים אותם מהאמא שלהם ומזיקים להם ולה גם כן(כמו אמא שלוקחים לה את הילדים) מה אני אמור לעשות?איך לטפל בזה?לא ממש עוזר לדבר איתם.

זאת בהחלט בעיה ../images/Emo10.gif

כל הילדים הקטנים האלה שרואים גורים ולוקחים אותם... וכמובן שההורים לא מסכימים להחזיק אותם, והגורים הקטנים מוצאים את עצמם זרוקים ברחוב ומתים בסבל גדול
בכל זאת, תנסה לדבר עם הילדים, ואם זה באמת לא עוזר תנסה לפנות להורים. אני מניחה שההורים כן ידברו עם הילדים, והילדים יקשיבו להם יותר...

cobainos

New member
אני לא מכיר אותם

הילדים לא ממש מקשיבים ואין לי מושג מי ההורים שלהם

enbalush

New member
צריך לדבר עם ההורים שלהם

אם זה לא עוזר ויש לך פרטים מדוייקים שלהם, פנה למנהלת העמותה "ראשון אוהבת חיות" או לעמותת "גג לחיות" שהדפיסה פליירים מהממים לילדים קטנים שמספר סיפור על גור שנלקח מאימו בטרס סיים לינוק, פלייר שזכה להצלחה חינוכית רבה בקרב הילדים. אולי תוכל להשיג את הפלייר הזה ולתת להורים. אם אתה חושב שאתה יכול לתרום בתחום החינוך, העמותה זקוקה למתנדבים גם בתחום הזה. בהצלחה, תעדכן אותנו.

enbalush

New member
עכשיו קראתי שאתה לא יודע מי הם

אז הפתרון היחידי הוא לדבר אל ליבם, אם תכעס ותצעק הם רק יפחדו ממך, אתה צריך לגרום להם להבין, שהגור צריך את האמא שלו, והיא רק הלכה לחפש אוכל והיא תיכף תחזור ובלעדיה הוא עצוב מאוד והיא גם עצובה ודואגת לו, השאלה בני כמה הם, כי אפשר גם לספר להם בגיל מבוגר יותר שהם ימותו בלי האמא והם צריכים חלב חתולה, וחלב פרה גורם להם בעיות בקיבה ומוות.

cobainos

New member
ממממ הם בגיל בי"ס יסודי

נראים לי בכתה ג' או ד' או משהו כזה... למי אני פונה כדי לקבל תפליירים האלה?

למעלה