ענבל שאלה לדיון פורומיסטי

alti26

New member
ענבל שאלה לדיון פורומיסטי

האם לא כדאי לשריין מקומות בערב הופעת דיוויד בהרצליה .מהבנתי מדובר בתרומה והמחירים מדורגים כמו כן זה יתן לדיוויד חיזוק שהפורום מגיע להופעות שלו שלא בהרכבים ידועים אז אזכיר את הלינק לרכישת הכרטיסים שווה לכל כיס http://www.oous.org/modaa.asp אשמח לשרשור רציני של הבאים להופעה זו דודי

glitter8

New member
בהחלט מטרה חשובה,

איש איש ושיקוליו, איש איש וכיסו (המרחק של הכיס שלי מהרצליה די גדול, למשל...הייתי באה בשמחה..עוד לא סגורה על התכניות)

handlessman

New member
מממ יש מצב...

מישהו התקשר לברר כמה עולה כרטיס? כי לא רשום באתר...

alti26

New member
המחירים נעים

בין 100 שקל ל300 שקל שמהווים כתרומה למרכז לתקיפה מינית מאוד נאוד חשובה נציגות מכובדת דודי

handlessman

New member
אני לא מבין איך אירוע כזה יכול לעזור...

בתכל'ס, מה יעשו בכספים שיגוייסו? יסרסו אנסים?

glitter8

New member
יתמכו בנפגעות תקיפה מינית

מימון טיפולים פסיכולוגיים וכו'..

glitter8

New member
לצערי לא,

זה יסתיים מאוחר ויש לי שעה נסיעה מהרצליה וכיתה שמחכה לי על הבוקר למחרת.. ובאמת שרית הזכירה לי שמאז מצדה כן הייתי בהופעה (אמנם קצרה מאד) של דיויד כחלק מהופעה של להקת קימומבו, אני משערת שנלך לבחונטוס מתישהו בעתיד הקרוב.. וגם צריך לשמור קצת מזומנים לדי וי די של מצדה שאולי נוכל איכשהו לשים עליו יד...

alti26

New member
בוקר טוב

דרך אגב הרצלייה שרית מגיעה ?ידוע מתי יהיה ניתן לרכוש את הdvd בארץ.מה למסור לדיוויד היום ?ענבל אני צריך ממך סיוע להוציא ממיומנה את רשימת ההופעות לדצמבר אחותי מגיעה ואנחנו נכבוש את בית מיומנה כחמולה . תזכרו שיש גם בירושלים בפסטיבל העוד ב19/11 .

glitter8

New member
לגבי הופעות דצמבר

עדיין אין לוח מעודכן, לא בטוח שהם בעצמם יודעים תהיה היום בבית מיומנה אז תוכל לשאול אותם בעצמך, כמובן למסור לדיויד ד"ש ושאנחנו כרגיל מחכים לדבר הבא, לדי וי די ממצדה-תשאל אותו מתי יהיה בארץ, ולגבי פסטיבל העוד- ההופעה של דיויד ויאיר דלאל תשודר בשידור חי ברשת ג'.

alti26

New member
אני אגיב

אשאל אותו את השאלות אך אין כמו לראות הופעות חיות זו הרגשה שונה לא כך דודי

למעלה