ענבר החליטה היא לוקחת את איתן

ענבר החליטה היא לוקחת את איתן

לצפות בקטעים הרגע היא ביקשה ממנו והוא דיי הופתע

בחירה טובה!

אבל.... הכל תלוי בהפקה ובאיזה קטעים היא תבחר להראות.... איתן יכול לשנות את דעתו מקצה לקצה אם הוא יראה את הקטעים שהוא צריך לראות והמבין יבין.....

קשקשה9

New member
ההפקה תחליט מה להראות רק

אחרי שיוחלט מי יצפה עם ענבר המושכים בחוטים כבר אמרנו?

easternstar

New member
עכשיו הכדור בידיים של ההפקה!

הלו!! מישהו מההפקה קורא את הפורום? שלא יראו לאיתן פרחים וציוצים כשאנחנו רואים ב24/7 מה קורה שם! ענבר לא חשובה כי היא יודעת הכל ובוחרת להתעלם. אתי כבר התוודתה בפניה לגבי הלגלוג על הפרעות האכילה של חברתה הטובה ענת וענבר ראתה בעצמה מה קרה עם לירון וליז. היו צעקות וכולם ראו. (אפילו קובי פרץ התערב ונתן חסינות) נקווה שההפקה לא תאכזב ותראה לצנון משהו. אולי, כמו שאמרו פה, הצנון יגדל עלעל קטן ואולי שניים?

niva99

New member
אם ינהגו בחוכמה הרייטינג שלהם יזנק כמו

מדד הדיור בשנתיים האחרונות...

easternstar

New member
אני מקווה שההפקה תנצל את ההזדמנות

להראות לצנון את האור ולהכניס קצת אקשן אמיתי וראיית מציאות מצד הצנון..

אני חושב שזו החלטה נבונה של ענבר,אבל יש לי..

בעיה עם השינוי הדרסטי והלא באמת מובן ביחס של ענבר לחברתה הטובה מהתחלת התכנית איילת. ראשית לא אהבתי שכל הבית יודע שענבר מתלבטת,רוצה לקחת את איתן והיחידה שלוטה בערפל היא איילת,מצחיק לא? ממתי בדיוק ענת נהפכה לחברת-נפש של ענבר? אני יכול להבין את הצורך של ענבר בעצמאות אינדיבידואלית משלה והפרדות לכאורה מהחיבוק החם שאיילת העניקה ומעניקה לה,אבל מה הטעם לחזור על אותו חיבוק עם ענת? גם איילת שזכתה במשימת התקציב והלכה לקניון יכלה לבחור באיתן(ואז זה באמת היה חשוב לה כי היא ממש היתה מאוהבת בו)ובכל זאת בחרה בענבר בסוג של נאמנות מוחלטת. אל לה לענבר לשכוח מי באמת היתה איתה שהיא היתה בתחתית המעמד בוילה, שהיא הרגישה דחויה מאיתן,חסרת בטחון לחלוטין,ובעקרון כנטע זר בוילה,היחידה שעמדה לצידה ואף ניגשה לאיתן ובקשה ממנו לדבר איתה היתה איילת. לא ענת,לא אתי,ולא אורן. אינני מבין את השינוי הזה של ענבר,כי היא בהחלט ידעה לפרגן לאיילת על היותה כוכבת חברותית בוילה בהתחלה,כנראה שהיום ולאחר כמה עצות אחיתופל,היא חשה שזה בא על חשבונה.צר לי בשבילה.

easternstar

New member
זו ההחלטה שענבר היתה צריכה לעשות מראש

והיא גם יכלה להסביר אותה לחברות שלה. הרי היא יכלה להגיד:"אחותי..כל מה שאני אראה אספר לכן..חשוב שאיתן גם יראה מה קורה כאן.." אבל היא מתקרבת לקבוצה השניה שלא בחוכמה. אגב, זוכר שהיה בלןגר שחשף מה יקרה בהשרדות ובגלל שזה היה נכון המשטרה חקרה? יש חשיפה שלו שקליי הביא ומשהו מעניין שגולש הסביר ויש לי כבר ניחוש לגמר..
לא בגלל מה שקורה בתוכנית אלא מסיבות אחרות..

למעלה