ענבר וכרמית, 2 בדיחות מהלכות!

ענבר וכרמית, 2 בדיחות מהלכות!

איזה שידור גרוע ! כרמית תפסיקי להיות ילדה קטנה וסתמי ת'פה כשרונית כפיר קורעת לך ת'תחת, "התכוונתי לומר, התכוונתי לומר בהמשך" אל תבלבלי לנו את השכל, את ממש גרועה, אין לי מושג איך הגעת לפה הראיון שלך היה (סלחי לי) אבל ממש אבל ממש רע, גרוע, מראה על חוסר תקשורת עצמית ושאת ממש לא קשירה למקצוע חמודה, אישית הייתי מציעה לך לפרוש או פשוט לסתום ת'פה רוב הזמן אבל לכי תדעי,אולי ענבר תעלה בגלגל הצלה (כן בטח) ותתחרי בה שוב. אז בתור מאזינה קבועה עם עוד המון ידידים וידידיות שמאזינים לתוכנית, בבקשה ממך פשוט שתקי, את יותר מתאימה להיות שחקנית, לשחק איזו ילדה בכיינית בכיתה ד' או משהו בסגנון של זה. מוחה על השידור הבלתי נסבל של אתמול ! זו הרמה ש103FM רוצים ?! תודה.

בלו5

New member
לפרי האסור 1 ../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif

דבר ראשון אם את כבר כותבת, תכתבי כמו שצריך לא בשפה מסריחה כמו שלך כנראה את הסתומה אם ככה את מדברת... את אומרת שכרמית התנהגה כמו ילדה קטנה?! סה"כ היא רצתה שהשופטים יבינו על מה היא דיברה, מה היא רצתה להעביר בראיון... צודקת שזה היה שידור חלש אבלללללללללללללל אם את באמת עוקבת (כמו שאמרת!!) היית רואה שבשאר השידורים כרמית הייתה הכי טובה ואפילו אחד המתמודדים אמר את זה!!! אז ממש איןןןןןןןןןןןןן לך זכות דיבור יא עמה ושכרמית תמשיך "לבלבל לנו תמח" (כי זה מה שאנחנו אוהבים בה!) ולעומת זאת כדאי שאת תסתמי תפה שלך פחחח עלק כדאי שתפרוש פרשי את יא טמבלית יאללה עופייייייייייייייייייייייייייייייייייי ביייייייייייייייייייייי

המציאות, לפעמים, בהחלט קשה...

האמת שלא כל כך הבנתי מה שכתבת, כנראה שלא שמעת על סימני פיסוק. אני משערת שלילדה בגילך זה בעצם נורמלי אז אין על מי לכאוס כאן נכון? אוקיי , דבר ראשון בשבילך , אף אחד לא אוהב לוזריות בכייניות, אין מה להסביר בשביל זה יש שופטים שיסבירו לנו אוקיי האני? ולא גם ביום חמישי שעבר כרמית הייתה ממש לא משו ולא דומיננתית, היא קיבלה איזה בחור מבוגר מבני יהודה, ממש "אתגר", אבל עברה את זה, אך בשאר המשימות , תאמיני לי שהייתי מעדיפה לשמוע את אורן גולן מדבר על
או על
. האמת אני לא רוצה לפתוח שוב את תיבת פנדורה ולדבר על כמות השגיאות שלה בעברית, שזה למען האמת, דבר שצורם לי באוזן כבר מהערב הראשון שהיא נכחה שם. כרמית לדעתי צריכה לבלבל בייצים באיזו מסעדה בינונית, מקום שמתאים לרמה שלה בתור "שדרית" או אפילו אם לדבר יותר פוליטיקלי קוררקט איזה FAST FOOD
אז כרמית, יאללה
לנו מהאוזניים.

בלו5

New member
באמת המציאות קשה...שאלוהים יעזור לך

תאמיני לי...את פשוט סתומה ברמות יא חתיכת מפגרת את אומרת שעוד אותי לא מבינים?! לרשום את לא יודעת... "לכאוס"??!? רק תגובה אחת יש לי על זה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ילדה בגילי לפחות יודעת לרשום..לעומת חמור גדול בגילך (22!!) שלא יודעת לרשום כמו שצריך.. "האני", רושמים לכעוס ב- ע'.. לא ב- א' אז לפני שאת "קוטלת" את כרמית על השגיאות שלה..או אותי על זה שלא כתבתי עם סימני פיסוק תבדקי את עצמך. ובקשר לשופט..אין מה לעשות, זה השופט שהציבו לה, והיא עברה גם אותו.. אתגר או לא, היא עברהההההה וזה מה שחשוב! בקיצור אל תזייני תשכל כרמית את גדולה!!!! אני וכללל החברים שלי אוהבים אותך! תמשיכי לשדר עם כלללללל השגיאות שלך..העם רוצה אנשים עממיים..ולא אנשים שמשחקים אותה חוקרים ללשון משעעמים... בקיצור "הפרי האסור 1" סתמי יא מפגרת ותחזרי על כתה א' שילמדו אותך לרשום כמו שצריךךךךךך יאללה ביייייי

העילגות חוגגת , את זן נכחד האני.

האני=HONEY=מותקל'ה וכו' וכו' חתיכת אינפנטילית שכמותך... הלכאוס היה לבטא על קצה הלשון את העילגות של ה-"מועמדת" שלך העאמת כשבתי לחתוב לח משעו בספתך בכדי שגמ את טוחלי לעבין, עבל ויתרטי על ההמשך, מצתערט שברכו לי הגרשעים ושאיה כשה לח לאבין לבד עבל, בסדר, גם לילדוט כמוח מותר לחיוט, בכיף האנייייייי
נ.ב חברה שלך באמת "גדולה" ...

בלו5

New member
מפגרת

מהיום אני קוראת לך מפגרת למה? כי ככה בא לי אין לי זמן להגיב לך אני לא ליד המחשב בד"כ יש לי חיים מפגרת אז מפגרת יקרה...אני הבנתי שה"אני" זה מותק וכד'...אני לא דיברתי על זה רק קראתי לך ככה... בקיצור כנסי לי לתחת מפגרת ביי מפגרת וכרמית באמת גדולה..ושוב, כנסי לי לתחת מפגרת הזכרתי שאת מהיום מפגרת? חח רק רציתי לבדוק..

את בתוחה בגיל שלך , ילדה?

"מהיום אני קוראת לך מבפגרת ,למה? כי ככה בא לי . " "כנסי לי לתחת מפגרת" אם את בת 22 אז אני ממש מרחמת עלייך, ואני בטוחה שיש לך חיים (בטוחה שיש לך חדר נחמד ואחלה חברים באברבנל), אחרת למה לך להגיב פה בלי הפסקה ולדבר בשפה כזאת תינוקית, שפשוט מנחיתה (מהמילה נחות) אותך ? את פשוט אינפנטילית ברמות של כתה א' מקסימום ד' . בהחלט יש לה ראש גדווול , בזה את צודקת... (אנחנו עדיין בעד שהיא
) אני גם בטוחה שתגיבי על זה , למרות ה"חיים" שלך... נ.ב להבאאא נסי לנקד ולפסק במשפטים שלך,תודה.

Eנ2ר

New member
לא מסכימה!

אני חושבת שגם ענבר וגם כרמית הוכיחו שהן מצוינות. אומנם כל אחת בדרכה שלה, ואומנם רק אחת מהן עלתה אבל אין כל ספק שאם שתיהן הגיעו לנקודה הזאת בתחרות יש בהן משהו שאולי אין באלו שהפסידו עד כה, וכך גם בכל האחרים! למרות שאני נוהגת לחזק את ידה של כרמית ולמרות שהיא הפייבוריטית שלי ברור שגם שאר המתמודדים מוכשרים מאוד ואני מקווה שהודעות מסוג כזה לא מורידות להם את הביטחון! חיזקו ואמצו! אתם כולכם ללא יוצא דופן מספקים לנו המאזינים לא רק תוכנית ריאלטי אלא רדיו אמיתי שכולנו נהנים לשמוע! שלכם, ענבר

ליאור 103

New member
אחלה ויכוח אתן מנהלות פה - מוסיף

המון פלפל לתחרות אבל חבל שאתן לא מקפידות על השפה ומדרדרות אותו למשהו קטנוני ועצוב שנע בין קללה אחת לקללה אחרת...

למעלה