ענבר וענת שוב מדברות על הוילה

Klayhamn

New member
ענבר וענת שוב מדברות על הוילה

ענבר: "גם ככה לא התחילו איתי עד עכשיו..." מישהו הצליח להבין את השיחה יותר טוב?

איך יתחילו איתה?? איך??

נתחיל מזה שהיא מוזנחת ברמות קשות, אבל לא נהיה שטחיים היא לא זזה מהספה!! כמו דובה בהריון!

noaxxx

New member
ענבר דיברה על זה עם יוני אתמול והסבירה ש..

היא מעדיפה לשבת עם חברה, לדבר ולנסות לעזור כשיש מישהי שצריכה אותה, מאשר להשתובב בבריכה. אני מעדיפה להתמקד בתוכן, בדברים שהיא משמיעה ולא בכמה היא זזה או לא זזה חוץ מזה, זה שהיא מסתובבת יחפה והרגליים שלה נהיות שחורות, זה לא הופך אותה ללא מטופחת.

אז כל היום היא עוזרת לענת?

נו באמת... מילא אם היא לא היתה מרחמת על עצמה ובוכה על המצב שלה, אבל היא כל היום מתבכיינת אז שתעשה עם עצמה משהו.ההתנהגות הזאת לא מושכת לא רק גברים אלא אנשים בכלל. וכן רגליים שחורות זה מאוד חוסר טיפוח, במיוחד שהיא עולה על הספות ככה, לא יודעת מה איתך אותי זה מגעיל. ולא רק הרגליים, היא מאוד לא מטופחת (לבוש,שיער) אבל לא נכנס לזה כי לא על זה אני אשפוט אותה, אבל שלא תתפלא למה לא מתחילים איתה.

goodpink

New member
אם כבר ענת עוזרת לה יותר למרות שעוזרות אחת לש

שניה ושתיהן עוזרות לאיילת לרוב ולוקח מהן הרבה אנרגיה בגלל זה היה גם הויכוחון עם איילת מה קשה להבין היא עוברת תהליך עם עצמה שם בעיות של חוסר ביטחון צפים היא רוצה שאנשים יאהבו אותה רוצה שהמקובלים הגברים יואהבו אותה העובדה שהיא משוחררת מינית גם יכול להעיד על צורך של אהדה כלשהי ושיאהבו אותה כתוצאה מחוסר בטחון שהיא עוברת תהליך פנימי קשה לבוא לנהל שיחות על הא ודא לעומת שיחות באמת עמוקות שמנהלות ענת ענבר ואיילת אבל במיוחד ענת וענבר בגלל שכל אחת מהן באה לעבור תהליך פנימי של עצמה יש אנשים שמעניין אותם דברים קצת אחרים מאשר דברים שטחיים ביותר לא לשכוח שהיא גם בין המבוגרות שם

סבבה שהיא עוברת תהליך כל הכבוד

זה עדיין לא אומר שהיא לא צריכה לעזור לעצמה ולעשות עם עצמה משהו מועיל, אני מתפלאה שאיריס הפסיכולוגית לא אומרת כל כלום על זה (אולי כן) אם היא באמת רוצה שינוי היא צריכה להתחיל לעשות עם זה משהו ולא לחפור בזה כל היום, אבל היא פשוט מתעצלת. שוב- אני לא אומרת עליה שום דבר רע כבנאדם, אבל זאת לא התנהגות שמקרבת אנשים משני המינים וחבל בשבילה. זה לא אומר שזה שטחי. לעשות ספורט זה שטחי?? להיות מודע לבריאות ולחזות שלך זה שטחי? ותאמין לי שזה רק יעשה לה טוב, צריך להתחיל ממשהו. אני בכוונה לא נכנסת לנושא של איפור לבוש ושיער כי אז זה באמת יהיה שטחי, למרות שזה היה משדרג אותה פלאים. אני אתעלם מהנושא של הגיל, כי זה ממש אבל ממש לא קשור!

למעלה