ענבר נהייתה רכלנית מנאייקית

• פותח הנושא billc
  • פורסם בתאריך

Klayhamn

New member
היא לא מבינה בכלל שיכלה לקחת את המליון

טראגי, פשוט טראגי היא בטוחה שהיא עומדת לעוף אוטוטו - וזו נבואה שמגשימה את עצמה

billc

New member
לדעתי ההפך, עד היום היא היתה בטוחה שתעוף

והיתה נורמלית יש לה עכשיו שגעון גדלות

MICHI2404

New member
עלה לה הביטחון מנוולת, לא מפסיקה ללכלך על

איילת חברה הכי טובה שלה, ועל דניאל.

רגע רק רגע

Active member
היא גוררת את איילת וענת אל התהום.

היא אומרת דברים ועד שהאחרות לא מתיישרות עם העמדה שלה,.. היא לא נחה. כל עוד שענבר חסתה תחת צילה של הדחייה של איתן, היא הייתה יכולה להעלים את "האני האמיתי" שלה. ברגע שהשלימה עם הדחייה והתחילה להוציא את הראש מהמחבוא... התגלתה לנו ענבר שונה ממה שהכרנו. לא אוהב את מה שאני רואה.

Klayhamn

New member
טראגי

לו רק הייתה יודעת מעניין אם פתאום תועמד להדחה וליז תעלה למעלה במקומה יפול לה האסימון... למרבה הצער זה לא יקרה

רגע רק רגע

Active member
אני חושב שהיא כבר הבינה...

את המשמעות של ההדחה מאתמול. לצערי, קרה הדבר ההפוך. במקום להבין שמה שאוהבים לראות זה אותה ואת איילת (עקב החסינות של ענת לא ניתן לחוות דיעה עליה), היא ישר רצה אל הבנות האחרות והמירה את אהדת הקהל בנקודות קניה אצל השלישיה השניה. עגום

Klayhamn

New member
בבקשה תגיד לי

שהצלחת לשמוע מה ענבר אמרה שגרם לענת לבכות...??

ענבר אמרה משהו לגבי הביטחון העצמי של ענת

שאולי אם תראה את הקטעים הוא יעלה... ובעצם במילים האלה שמה לענת מראה מול הפרצוף. ענת בכתה כי היא מסכימה עם הנאמר לגבי הביטחון העצמי הירוד שלה כפי שבא לידי ביטוי בבית. והיא בכתה כי ההכרה הזאת כאבה לה.

Klayhamn

New member
אני חושב שבלית ברירה

ענת תהפוך לפייבוריטית החדשה.. בסקר האחרון ממילא ניכרה עליה במעמדה

noaxxx

New member
שמת לב ש... כשהמצלמה בדיוק עברה לשיחה הזו

(מקרן וליהי) ענבר בדיוק אמרה משהו שהשתמע כאילו היא מתחרטת על זה שכבר נתנה/אמרה.... משהו... לא הצלחתי לקלוט במה מדובר. אולי היא מתחרטת שרמזה לקרן, שתתן לה את הקולות שלה לסוויטה?

Klayhamn

New member
קשה לי להאמין

אני מנחש שהכוונה היא לכך שהיא (אולי?) אמרה לאיילת שהיא תקח אותה

noaxxx

New member
היא נסתה להסביר לאיילת...

למה היא היתה בוחרת בענת, והטיעון שהיא הביאה זה העניין של הדימוי העצמי. הסבירה לאיילת שלה אין בעיה עם הדימוי העצמי כמו שלענת יש. בהתחלה איילת לא הבינה איך זה קשור... ואח"כ ענת אמרה לענבר כמה לא נוח לה עם הדמות שהיא מצטיירת, כלומר קטנה וחמודה.......

בוףברכה

New member
ולחשוב..שתמיד היא..כל שיחה הייתה אומרת להן..ת

פסיקו לרכל...ואז..."..מרכלת..יותר מהן..תוך כדי.."דיבור אובייקטיבי..ובסוף..יוצא.. רכלנית..מקצועית..

למעלה