ענווה אני אוהב אותך (אם זה עוזר)

ענווה אני אוהב אותך (אם זה עוזר)

א. ענוה מצטער על מה שאני הולך לעשות סליחה מעכשיו אני רואה שאנשים כמוכם לא עןזרים בכלוום כולה כינוי לא ביקשתי שתתנו לבן שלי ושל ענווה שם (אופססססס....) רק כינוי בינתיים קיבלתי שת הצעות 1. כושייי (לא....) 2.נמלה (שנשמע לי נחמד אבל לענווה לו /: בקיצור לקחתי תא העניין לידדי וקבלו את הרשימה של עומר לקחת לבית ולחשוב טוב טוב אולי באמת ענווה תשנה את כינוייה הנצחי והמעצבן ענווה!!!! 1. נווי 2.ענויי ארנבי 3.ענווה הארנבה 4.ארנבונת קחו את הרעיונות האלה ותפתחו אותם אני נותן לכם שבוע אם אני לא רואה משהו טוב ענווה (לצערנו הרב של כולנו) תשאר סתם ענווה... ): אנחנו לא רוצים שזבה יקרה כי כולנו אוהבית ודואגים לענווה אז יאללה לקחת עטים ולהתחיל לרשום האוטו של אבא מחכה!!!!

ג נ ד י

New member
למה לא להישאר עם הכינוי הישן??

ענווה פעם הייתה נקראית ג´וק... אבל אני חושבת שהכי טוב זה מה שאני קוראת לה והכי מתאים לה!!! והכינוי הוא- דוגמה´ = דוגמנית. כאילו דההההההההההה

faith2

New member
יופי~~~!

עוד כינוי!! דוגמה!!! אז לבנתיים יש לנו כמה...1.........2............3.......ועכשיו 4!! יופי!!!................
וגנית בקשר לכינוי הנוכחי.........כאילו הלווו????? חיייבים אבל חייבים לחסוך במים....אה לא סליחה...חייבים אבל חיייבים לשנות לנבי את הכינוי הנצחי ANAVA1 !!!

למעלה