ענו לי דחוף

איך הם יכולים לזהות?

זאת לא שאלה משפטית. אבל מה בעיה להרים טלפון, אתה הרי רוצה למכור... שוב, ידידי, אני מסביר בפעם המי יודע כמה, כל אחד יכול להגיש כל תביעה שהוא חפץ בה, דלת בית המשפט פתוחה לכולם כשאין עיצומים, השאלה היא אם יש עילת תביעה, קרי מערכת עובדות שמזכה בסעד משפטי. את זה אינני רואה במקרה שאתה מעלה לדיון. תנוח דעתך, לא יתבעו אותך על זה. חג שמח

ganooov

New member
../images/Emo26.gifשימו לב:../images/Emo36.gif ../images/Emo13.gif

בפורומי תפוז חל איסור על מספרי טלפון, מטעמי בטיחות באינטרנט ואאוטינג. הודעות המכילות מספרי טלפון נמחקות ישירות. רק במקרה שהמנהל מכיר אישית את המפרסם, או שמדובר במספר טלפון ידוע ומוכר של בית עסק (כדוגמה בלבד. גם מספר הטלפון של משרד ראש הממשלה מותר לפרסום וידוע לכל), לא תמחק ההודעה
.

תשובתך לא שייכת לשאלה

יש הבדל מאד משמעותי בין הפרת תקנון ובין הפרת חוק, ובין מחיקת הודעה בפורום, שזה מעשה של מה בכך ובין הגשת תביעה שבצידה תלוי איום בסעדים משפטיים.

maorbra

New member
ענו לי דחוף

אני נכנסתי לפורום של בית חולים ופרסמתי שם את שמי ואת מספר הטלפון שלי לקבלת ייעוץ ותמיכה האם יכולים להגיש נגדי תביעה משפטית

ganooov

New member
../images/Emo45.gif. ../images/Emo13.gif

אבל זאת היתה תוספת שהרגשתי צורך להעירה
. שבוע טוב לך~!

אם הבנתי אותך נכון

מה שאתה שואל הוא האם יש עילת תביעה נגדך על כך שפירסמת בפורום את שמך האמיתי ואת מספר הטלפון שלך. התשובה היא שהמעשה שאתה מתאר אינו נוגד את החוק ועל כן אינו מקנה עילת תביעה. יחד עם זאת, פורום שמכבד את עצמו לא יאפשר פרסום פרטים כאלה מן הטעם שמנהל הפורום או האתר איננו יכול לבדוק מי כתב את ההודעה והודעה שכוללת פרטים של אדם אחר ללא הסכמתו, עשויה להוות עוולה של פגיעה בפרטיות, שקר מפגיע, לשון הרע וכד'.

למעלה