ענטיקה ענטיקה אבל מה זה התיישב לי במקום הנכון

ענטיקה ענטיקה אבל מה זה התיישב לי במקום הנכון שודד רעול פנים נכנס לבנק הזרע וצועק לפקידה: "תרימי ידיים". הפקידה המומה ואומרת: "אדוני,התבלבלת. זהו בנק הזרע". השודד לא מוותר וצועק: "תביאי מיד אחת מהמבחנות מהמקרר". הפקידה מבצעת. השודד ממשיך: "עכשיו תבלעי את כל מה שיש בה!" הפקידה: "השתגעת? אני לא בולעת את זה!" השודד מתחיל להתעצבן, יורה באוויר והפקידה שותה את כל התכולה של המבחנה מרוב פחד. השודד ממשיך בצעקות: "עכשיו תביאי עוד מבחנה מהמקרר". הפקידה מביאה והשודד צועק: "תשתי גם את המבחנה הזאת!" הפקידה:" בבקשה, אני לא רוצה לעשות את זה". השודד יורה פעמיים באוויר והאישה שותה שוב את כל המבחנה. פתאום מסיר השודד את המסכה והפקידה צועקת: "ניסים? מה אתה עושה פה?!" עונה השודד: "את רואה סימה? כשאת רוצה את יכולה." ../images/Emo3.gif

boxer86

New member
שסיפרתי את זה פעם לידידה שלי, היא אמרה: איכס בנות כנראה רואות את זה אחרת. רוצה עוד בדיחה מגעילה וישנה? שני משוגעים הולכים ברחוב ואחד מהם אומר: יש פה חרא, תיזהר לא לדרוך. השני אמר: זה שוקולד. ההוא אמר: מה פתאום, אתה לא רואה שזה חרא? ואז הם התווכחו והתווכחו. הם החליטו לאכול את זה! אז השני טועם מקיא ואומר: ואללה צודק, זה באמת חרא טוב שלא דרכנו על זה!

למעלה