זה הדבר הכי סקסי בעולם!!!!!!! וזה לא קשור לחרדים!!! גבר עם חליפה שחורה ועניבה אלגנטית כזאת זה הדבר הכי יפה שיש - מה אתם באמת מעדיפים ת'מראה הזרוק הזה שיש פה בארץ - שגברים הולכים עם ג'ינס גדול עליהם בשבע מידות ונראה כאילו שיש להם קקה בתחת?!!? פוי!!! חולה על עניבות!
לא אמרתי שהלבוש יותר חשוב מהאדם עצמו!!! רק אמרתי שעניבה זה סקסי!!! אתה יכול לא להסכים - ומצידי אפילו להסתובב ברחובות עם שרוואל וחולצה שגדולה עליך בשבע מידות!! אבל עניבה נועדה לגברים, לא יודעת אם סיפרו לך... אז אני בטח לא אלבש את זה. ואתה? אתה גם לא חייב!!! חוצפן!
(את הקטע שזה פורום ומותר לך להתערב בכל משפט שיוצא לי מהפה!!!) לא דיברתי אליך! לא שאלתי אותך שום-דבר! למה סתם לעצבן?! אתה חייב את זה?! זה עושה לך טוב?! אני מקווה שכן, כי אחרת אתה פשוט... מממ... אני אשתוק עכשיו.
אבל מה, עם האקלים שיש כאן החום והלחות העניבה מעט חונקת - מעט רישמית. ורק מי שממש must הולך איתה. -כשאני בחו'ל- תמיד נהנית "לשטוף את העיניים" באליגנטיות של האיטלקים לדוגמא.
יש בזה משהו מאוד שקסי . כמובן שלא ליומיום כי זה פשוט לא נוח עם האקלים של הארץ אבל לאירועים מסויימים זה יכול להיות מאוד מושך. תלוי למי ותלוי איזה .. בגדול-אוהבת!!
אם במקרה מישהו קרא את הספר "ורוניקה מחליטה למות" בטח מכיר את התאור הנהדר שיש שם לסיבה המוזרה שבגללה אנשים שמים עניבה. תחשבו על זה ככה: אדם קם בבוקר, יודע שמחכה לו יום עמוס וארוך בעבודה, אז מה שהוא בחור לעשות זה לכרוך סביב הצוואר שלו מין חגורת חנק שאמורה "להקל" עליו במשך היום. ואז כשהוא חוזר הביתה עייף ומותש, הדבר הראשון שהוא עושה אחרי שנסגרת הדלת אחריו זה להוריד את העניבה... להרגיש משוחרר... ועכשיו בנינו - זה לא מנהג ממש מוזר?