עניבה-מה דעתכם יפה או מכוער?

manutd3

New member
עניבה-מה דעתכם יפה או מכוער?

נוח לא נוח? ולמה לא רואים יותר עניבות ברחוב?

../images/Emo31.gif כי זה מכוער....

חוצמזה, אצל ההורים שלי בבית, עם 2 אחים חרדים ואבא ש"סניק- אני דווקא רואה יותר מדי עניבות, מספיק כדי לזכור למה זה מכוער ומיותר להחריד.

manutd3

New member
בסדר אבל יש עניבות יפות

ולא חובה ללכת עים זה רק לבית כנסת

Vdrums

New member
לדעתי זה אחלה בהתחשב בנסיבות.

בארץ זה נחשב לרישמי ביותר ולכן לא רואים הרבה. זה נחמד.

עלק מכוער!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה הדבר הכי סקסי בעולם!!!!!!! וזה לא קשור לחרדים!!! גבר עם חליפה שחורה ועניבה אלגנטית כזאת זה הדבר הכי יפה שיש - מה אתם באמת מעדיפים ת'מראה הזרוק הזה שיש פה בארץ - שגברים הולכים עם ג'ינס גדול עליהם בשבע מידות ונראה כאילו שיש להם קקה בתחת?!!? פוי!!! חולה על עניבות!

ghatto

New member
למה לפגוע באווירה הלא פורמאלית

הנעימה שיש לנו פה בארץ. משנה מי האדם ולא מה הוא לובש. ואם זה נראה לך כזה דבר טוב - תלבשי את את זה.

מה בכוח לעצבן אותי ?!?!

לא אמרתי שהלבוש יותר חשוב מהאדם עצמו!!! רק אמרתי שעניבה זה סקסי!!! אתה יכול לא להסכים - ומצידי אפילו להסתובב ברחובות עם שרוואל וחולצה שגדולה עליך בשבע מידות!! אבל עניבה נועדה לגברים, לא יודעת אם סיפרו לך... אז אני בטח לא אלבש את זה. ואתה? אתה גם לא חייב!!! חוצפן!

voguemaster

New member
ניקולי ניקולי ניקולי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא אבין לעולם איך הפיוזים שלך טסים בצורה כזאת
. לא מבין למה הוא חוצפן ולמה הוא עיצבן אותך. ליצנית את.....

voguemaster

New member
אני לא

אני רק אומר שכדאי לך to chill out, לא ברור מאיפה את מתעצבנת ומאיפה נדמה לך שמנסים לעצבן אותך.

אתה ממש מנצל את זה עד הסוף אה?!

(את הקטע שזה פורום ומותר לך להתערב בכל משפט שיוצא לי מהפה!!!) לא דיברתי אליך! לא שאלתי אותך שום-דבר! למה סתם לעצבן?! אתה חייב את זה?! זה עושה לך טוב?! אני מקווה שכן, כי אחרת אתה פשוט... מממ... אני אשתוק עכשיו.

niva99

New member
בעיני זה יפההה...

אבל מה, עם האקלים שיש כאן החום והלחות העניבה מעט חונקת - מעט רישמית. ורק מי שממש must הולך איתה. -כשאני בחו'ל- תמיד נהנית "לשטוף את העיניים" באליגנטיות של האיטלקים לדוגמא.

לדעתי,

יש בזה משהו מאוד שקסי . כמובן שלא ליומיום כי זה פשוט לא נוח עם האקלים של הארץ אבל לאירועים מסויימים זה יכול להיות מאוד מושך. תלוי למי ותלוי איזה .. בגדול-אוהבת!!

ebony

New member
לא יודעת אם נוח או לא...

אין לי מושג למה לא רואים יותר ברחוב.... אבל אני אוהבת אותן על הגברים שלי

Akuna Matata

New member
חשבתם פעם למה שמים עניבה?

אם במקרה מישהו קרא את הספר "ורוניקה מחליטה למות" בטח מכיר את התאור הנהדר שיש שם לסיבה המוזרה שבגללה אנשים שמים עניבה. תחשבו על זה ככה: אדם קם בבוקר, יודע שמחכה לו יום עמוס וארוך בעבודה, אז מה שהוא בחור לעשות זה לכרוך סביב הצוואר שלו מין חגורת חנק שאמורה "להקל" עליו במשך היום. ואז כשהוא חוזר הביתה עייף ומותש, הדבר הראשון שהוא עושה אחרי שנסגרת הדלת אחריו זה להוריד את העניבה... להרגיש משוחרר... ועכשיו בנינו - זה לא מנהג ממש מוזר?

למעלה