עניין העצומה..

עניין העצומה..

ישבתי וחשבתי על עניין העצומה יותר לעומק ואני חושבת שבטווח הזמן היא תועיל לנו הרבה יותר מהפגנה. אני מבינה שהמטרה העיקרית שלנו בתור תושבים היא להראות לביבי שיש פה עיר שלמה שרוצה להמשיך בשיגרת חייה, נמאס לה לחיות בפחד וההסתגרות בבית. אנחנו רוצים את הביטחון. אבל עם כל זאת אני בטוחה שזה גם אינטרס שלו שיהיה פה טוב יותר. אז אם אין לנו רעיון ספציפי להחזרת הביטחון בעיר, משהו שבאמת ישפיע- לא כמו עד היום אני לא חושבת שזה ישנה הרבה. אז.. רעיונות?!

יש לי יש לי יש לי פהההההה

לחלק את החברים לאיזורים, וגם בתוכם לחלק לאזורים\רחובות להכין מראש נוסח של הבקשות מה ביבי... ואז לעבור ולהחתים. הבקשות מהביבי צריכות להיות:
ביטחון
חינוך
שיפור פני העיר(כניסות לעיר-תשתיות)
החלפת השוטרים הקיימים בעיר בכאלו שבאמת אכפת להם
פיקוח עירוני יעיל
עירייה במקום ועדה ואם יש לכם עוד רעיונות... שי

שי..

1.כשאתה אומר חינוך וביטחון למה אתה מתכוון? החינוך של לוד מתוך השוואה לכל הערים במחוז מרכז עומד במקומות הראשונים ויש שיפור ענק בשנתיים האחרונות בחינוך הילדים. ולגבי הביטחון הכללת את זה בסעיף נפרד לגבי המשטרה והפיקוח אז זה נכנס בתוך זה? 2.לגבי שיפוץ הכניסות לעיר אני מסכימה. כי אומנם אומרים אל תסתכל בקנקן אלה במה שיש בו, אבל כאשר הכד שבור, אף אחד לא רוצה להסתכן ולהכניס את היד לתוך הרסיסים. אלו הם הפנים של העיר. 3. לגבי העירייה, בפברואר יש ממילא בחירות בעיר. ויש מתמודדים ככה שידוע שלא תישאר הועדה. אתה חושב שבעקבות הבחירות עדיין חשוב לציין את הרצון להחלפת הועדה בעירייה?

את ממש רצינית!!!!!!!!!!

מעולה. תחת סעיף הביטחון יכולים להכנס הפיקוח והמשטרה,כן. הכניסות לעיר והתשתיות בה יכולים להיות גם כן בסעיף אחד. עניין הועדה - שכחתי לרגע אתעניין הבחירות- לא רלוונטי. חינוך-לא התכוונתי לחינוך מלשון חשבון הנדסה ואזרחות התכוונתי "והדרת פני זקן",,כבד את אביך ואת אימך","לא תרצח","ואהבת את רעך כמוך","לא תגנוב",לא תרעיש,לא תקלל,לא תשתה וודקה רד בול בפארק ותשבור אח"כ את הבקבוק על הרצפה, לא תשאיר את החירבון של הכלב על המדרכה,לא תזרוק זבל מהחלון(של האוטו \ בית) לזה התכוונתי במילה חינוך. מבינה? שי

...

התכוונת לדבר הזה שנקרא ערכים. שהעיר שלנו שכחה שהדבר הזה קיים. וכן, אני מאוד רצינית. אני חושבת שזה מחובתי לעשות את זה בתור אחת שאכפת לה מהעיר.

חחחחח תודה אבל...

אני לא חושבת שאתה צריך להודות לי, לפחות לא עדיין. לא עשיתי כלום , הכול בגדר תכנון אבל אני יכולה להבטיח שאני אתן השנה מעצמי למען העיר הזאת. יש אנשים פסימיים- אני, עדיין לא. מלאת אמונה ומוטיבציה להתחיל ולשנות את חלקת האלוהים הקטנה שלי שנקראת לוד.

למעלה