עניין יתומי צה''ל באחד הפורומים

עניין יתומי צה''ל באחד הפורומים

כתבה כבשת הרש: ''בראש וראשונה, למען הסר כל צל של ספק, אני מצהירה בזאת שני חפה מכל עניין אישי בנושא יתומי צה"ל ואיני מזוהה עם רשימה זו או אחרת המתמודדת בבחירות הקרובות. זוהי דעתי האישית בלבד ומקורה בעובדה הפשוטה שארגון המתיימר לייצג את יתומי צה"ל - ילדינו, עליו לעשות זאת הלכה למעשה. להלן מספר הצעות העשויות להוות בסיס לדיון משותף שיטלו בו חלק גם ילדינו: יתומי צה"ל • ארגון אלמנות צה"ל יפעל להסרת מחסום גיל יתומי צה"ל ולהכרה בזכויותיהם לכל חייהם. • ארגון אלמנות צה"ל יודיע ליתומי צה"ל על מועד הבחירות (ספטמבר 2006), יאפשר להם להתקבל כחברים מן המניין בארגון בתשלום דמי חבר ובכך יאפשר השתתפותם החוקית ועל-פי תקנון הארגון בבחירות הקרובות (ספטמבר 2006). • יתומי צה"ל יוכלו להתמודד בבחירות הקרובות ברשימה עצמאית, או לחבור לאחת הרשימות המתמודדות בבחירות. • ארגון אלמנות צה"ל כגוף מייצג גם את יתומי צה"ל יאפשר נציגותם של היתומים בוועדות הארגון השונות ובוועד המנהל בתום הבחירות. • ארגון אלמנות צה"ל יפעל למינוי נציג יתומי צה"ל כסגן יו"ר הארגון שתפקידו יהיה בשיתוף עם הוועד המנהל לדאוג לענייניהם. • ארגון אלמנות צה"ל יפעל במשותף עם עמותת יתומי צה"ל לקיום סקר צרכי היתומים, יבדוק ויתמוך באפשרות של הקמת ארגון נפרד ליתומי צה"ל מגיל 18, במידה ויזוהה צורך זה על-פי הסקר. • במידה ותתקבל החלטה על הקמת ארגון נפרד ליתומי צה"ל מגיל 18, יועבר חלקם בתקציב משהב"ט מארגון אלמנות צה"ל לארגון החדש.'' בהה בהה בההה אני איתך כבשת הרש מה דעתכם?

הכבשה פלשה למחשב הארגון?

ממש הוציאה את (כמעט כל) המילים מהמכתבים שלנו... יחד עם זאת לדעתי אין מקום בפורום לתעמולת בחירות

עניין הסקר מיותר..מעל 1000 איש

נרשמו לעמותה...והתגובות מהפורומים הוכיחו פעם נוספת את דרישותינו הצודקות. אני מקוה שהכבשה תזדהה..ותיצור קשר. יתום מאב אתה בקשר איתה? קראתי שאתה מדבר בשפתה....בהה בהה וכאלה.
אין כבשה בסימנים...

עוד פעם לעורר את קינאתי עם הבשר?

אני באמצע מכתב למנכ''ל משהב''ט....מתי נעשה על האש ליתומים? מי ירים את הכפפה? ראיתי אמש ת'משחק איטליה גאנה...יש להם מזל לאיטלקים..הגנאים עבדו ממש קשה ויפה.

No name for now

New member
עדי, תוסיף לדרישות

מנגל ליתומי צה"ל על חשבון משרד הבטחון נצביע על זה בישיבת הועד הבאה

למעלה