עניין מטריד...

עניין מטריד...

שלום....אני לילך.. חיילת בבסיס עטרות בירושלים ויש לי בעיה שמטרידה אותי מאוד. יש אצלנו בבסיס מלא חתולים...והם די מפריעים לרסר ולכל שאר האנשים...(חוץ ממני שאני מתה על חתולים ועושה הכל כדי שיהיה להם טוב...)....נקשרתי לחלק מהם מאוד... כבר הרבה זמן שהם נמצאים שם בבסיס, ולאחרונה בעקבות תלונות של חיילות והקצינה, הרסר נקט בצעדים די מעשיים לגבי החתולים ...וראיתי כמה פעמים לוכדי חתולים בבסיס עם כלובים ...שמנסים לקחת את החתולים....שאלתי מיהם בהתחלה ואחד החיילים אמר לי שאלה לוכדי חתולים ולאט לאט כל החתולים יעופו מהבסיס ונשאר להם רק עוד כמה... כנראה שהם מהעירייה כי אגודות של צער בעלי חיים וכאלה לא מגיעים ללכוד חתולים. לוכדי החתולים שמו כלובים ליד הפח זבל המרכזי כי שם יש את רוב החתולים, אבל אני מפחדת שהם יגיעו גם למגורים של הבנות ויוציאו את החתולים ה"בייתיים" שכבר נהפכו קבועים שם...ואליהם נקשרתי..כי הם הבעיה העיקרית שמפריעה לחיילות אצלנו. כמובן שאני חוששת לגורל כל החתולים...אבל אני לא יודעת מה העירייה עושה איתם...האם הם משחררים אותם מחוץ לבסיס במקום רחוק או שהם לוקחים אותם ומרדימים ...או משהו אחר...? אני לא יודעת איפה אני יכולה לברר את זה... ועוד שאלה...חשבתי לקחת כמה מהחתולים שנקשרתי אליהם וללכוד אותם בעצמי ולשחרר אותם במקום אחר או בפינת האכלה או משהו...העיקר שלא העירייה יקחו וירדימו...השאלה היא אם זה הדבר הנכון כי בכל זאת זו הסביבה הטבעית שלהם והם רגילים אליה ויכול להיות שהם לא ישרדו במקום אחר... אני ממש חוששת לגורלם, וכל היום חושבת על זה. אם למישהו יש תשובות גם לגבי העירייה וגם לגבי מה אני יכולה לעשות...אני אשמח. תודה , לילך...

למעלה