עניין קצת מלחיץ...

switch

New member
עניין קצת מלחיץ...

אתמול התחלנו אני וחברי בסיבוב גנים. התחלנו בגני כנען (שהוא גן מהמם דרך אגב) אבל תכננו חתונה במאי והכל תפוס! ממש מלחיץ! אני מקווה שבגנים הבאים המצב יהיה יותר טוב. 6 חודשים לפני זה מאוחר מדי להתחיל לחפש גן? מה אתן(/ם) אומרות??? (תשתדלו להרגיע...
)

תמרה*

New member
אנחנו התחתנו במאי הקודם

וסגרנו תאריך רק חודש וחצי לפני ב"ליד הנחל" שנחשב מקום ממש מבוקש. היינו צריכים להתאים את התאריך שלנו לתאריכים הפנויים שלהם, אבל בסך הכל היו להם עדיין כמה תאריכים פנויים למאי. נרגעת?

kisses

New member
../images/Emo49.gif To begin with

We all wish you here good luck with the arrangments Second I started looking for a place a year and a half before the wedding it is very important beacuse sometimes you want to reserve a date that is special for you and your soon to be husband so 6 months is not to early

*שיר

New member
צפירת הרגעה

אנחנו התחתנו בספטמבר השנה - חודש שנחשב מה-זה-לחוץ, והתארגנו על כל העניין רק שלושה חודשים קודם. אז נכון שחלק מהמקומות הסתכלו עלינו בעין עקומה של "עכשיו נזכרתם?", אבל התעלמנו מאלה. בסוף מצאנו (ודי בקלילות) מקום מקסים שהתאהבנו בו מיד, ובו ערכנו את החתונה (ובדיוק בתאריך שרצינו!). אז את יכולה להרגע. יש ה-מ-ו-נ-י מקומות יפים!!!

הילית*

New member
מצטרפת להרגעות... ../images/Emo24.gif

קודם כל ברוכה הבאה ומזל טוב... אני חושבת שגם אנחנו יכולים להעיד על ארגון חתונה בחודשיים, בשיא העונה (התחתנו באוגוסט) במקום שנחשב די מבוקש (גן האמנים). אנשים ששמעו שאירגנו את זה כ"כ מהר שאלו אותנו איך נשארו מקומות וכן בכל מקום אליו פנינו היו תאריכים פנויים ולא היתה שום בעיה. דרך אגב, גם על נותני השירותים האחרים לא התפשרנו ואולי זה מקרי אבל כל נותן שירותים אותו רצינו היה פנוי בתאריך שלנו... אז אל דאגה. ועוד משהו, לפעמים ארגון חתונה בזמן קצר אפילו מוריד את המתח כי סוגרים דברים מהר בלי יותר מדי לבדוק ולראות מליון מקומות ונותני שירותים.. בהצלחה!

סיגל2

New member
לא צריך להילחץ, חצי שנה מראש זה

מספיק זמן. אנו ארגנו את החתונה גם תוך שלושה חודשים בגן האירועים אותו רצינו. כמובן שהיינו צריכים להתאים עצמנו לתאריכים הפנויים שלהם שבמקרה גם די תאמו את שלנו, כך שלא היתה שום בעיה. אם אתם לא סגורים על תאריך מסוים אחד ואתם גמישים אז לא צריכה להיות לכם שום בעיה. שיהיה לכם
ו

למעלה