עניין של אהבה נכזבת..

עניין של אהבה נכזבת..../images/Emo14.gif

אם הייתם רואים את האחים שלכם נפגעים ממערכת יחסים שלהם עם מישהי הייתם מעירים להם
אם הייתם מבחינים בעובדה שהבנות זוג משחקות ומנצלות אותם הייתם מנסים למנוע את זה
איך
ואם כבר החלטתם להאיר את תשומת ליבם
שהיא לא בשבילם אך הם היו מתעקשים שההפך הוא הנכון, מה הייתם עושים
כתוב בלשון זכר
אך מתייחסים לשני המינים

maiky17

New member
אני

הייתי מעירה להם וכבר עשיתי את זה. הוא כעס עליי מאוד, אבל בסופו של דבר הבין שצדקתי, נפרד ממנה והתנצל בפניי. אם הם היו מתעקשים, הייתי עוזבת אותם. אחרי הכל, אולי אני טועה - מספיק שהערתי, מכאן והלאה זה רק עניינם.

הממ... שאלה טובה ../images/Emo13.gif

מצד אחד, אני לא אוהבת שמתערבים לי בקשר ולכן לא אוהבת להתערב לאחרים אבל אם אני רואה בוודאות שיש פגיעה- משחקים וכו', אני ארמוז לאח שלי או אכוון אותו שישים לב למה שקורה. אחר-כך זאת הבחירה שלו, הזכות שלו לעשות טעויות, העיקר שילמד מהטעויות.

פרפרי ו-maiky17...

הייתן עוזבות אותו גם אם הייתן רואות שהמצב נמשך יותר מידי זמן והוא לא מפסיק להיפגע
אני לדוגמא לא יכולה לראות אותם נפגעים מקשר מזיק ואם המצב היה הפוך הייתי רוצה לשמוע את דעתם.. אולי האח הפך להיות עיוור מרוב אהבה ולכן הוא לא שם לזה
הייתן נותנת לו להמשיך כאילו כלום
זו בעיה כי... מצב אחד אני לא חושבת שהייתי מסוגלת להשאיר את המצב כמו שהוא, גם אם הערתי יותר מפעם אחת ועם זאת קשה להיות עלוקה ואני גם לא רוצה..למרות שאני בטוחה שמהקשר הזה לא יצא משהו טוב..

לא הייתי עוזבת אחרי פעם...

אלא מנסה לשכנע אבל לא לוחצת,כי זה יוצר אנטי וסתם יגרום לו להתעצבן עליי ולא להקשיב. אני מאמינה שלומדים מהטעויות בסופו של דבר. נ.ב. את יכולה לקרוא לי שירי, זה בסדר

אם הייתי יודעת שזה שמך.. ../images/Emo3.gif

לי את יכולה לקרוא קוקי, זה השם התפוזי שלי וטוב לי איתו

אופס... שכחתי שלא רשום יותר השם ../images/Emo13.gif

האמת שהרוב מכירים אותי פה בשם. וגם אם לא קוראים לי, אני עדיין באה לבד

maiky17

New member
אני חושבת שכן.

אם הערתי לו פעם אחת או פעמיים, הוא יתרגז עליי. ואם הקשר באמת מזיק לו, הוא יבין בסופו של דבר - ואולי יקשיב לי בפעמים הבאות.

אני נמצאת במצב דומה אבל קצת שונה..

ישנו בחור [מעפן
] שמכל הסיפורים של אחותי דיי משחק משחק של ילדים קטנים [והוא כבר בן שלושים פלוס
] וכל פעם מחדש הוא מצליח לגורם לה ללכת שבי אחריו כאילו היה איזה אל יווני... ושתבינו הוא לא כזה מציאה
ובכל זאת, מה שאני לא אגיד לא עוזר, לאחרונה הורדתי הילוך אבל זה עדיין יושב לי ולאחיי על הלב שהיא כל פעם חוזרת פגועה.. אין לי מושג כבר מה לעשות..
עצתכם

happy00

New member
הייתי בעבר במצב כזה

בצעירותנו אחותי יצאה עם בחור, בואו נאמר - שלילי. הוא ממש לא מתאים לבחורה מסגנון "ילדה טובה ירושלים", והיתה לו השפעה מאוד שלילית עליה. כמה שלא דיברנו איתה, לא עזר. ממש לא היה לנו פתרון, ולא רצינו לראות אותה ככה. למזלנו, בדיוק סבתא שלנו הגיע לביקור מחוץ לארץ. היא פגשה אותו וישר קלטה איזה טיפוס הוא. כמה שיחות נפש של הסבתא עם אחותי עשו את העבודה והיא אכן נפרדה ממנו. תנסי לחשוב אולי במקרה יש איזו דמות שאחותך מעריכה את דעתה ומקשיבה לה? אם כן, כדאי לשתף את אותה דמות בדיסקרטיות בסיטואציה. לתת לה להתרשם, ואם היא גם בדעה שהחבר הזה לא טוב בשביל אחותך, שתדבר איתה (כמובן בלי שאחותך תדע שיש לך יד בענין). כי מנסיון - אחותך כרגע בתוך בועה, וכמה שתדברי איתה לא יעזור, היא דווקא תרצה אותו.

למעלה