עניין של אחים

עניין של אחים ../images/Emo55.gif

באיזו מידה האחים שלכם יודעים עליכם דברים שעוברים עליהם- האם הם שואלים שאלות ומתעניינים או שמחכים שאתם תשתפו וזה יבוא ממכם
נ.ב. מתנצלת שקצת נעלמתי- מזגזגת בין הלימודים, לעבודה ולשיעורים ובין לבין משתדלת להכניס גם את החבר ואת הפורומים. אבל שתדעו שגם אם לא כותבת, אני נכנסת כל יום מהלימודים- לפעמים מגיבה, לפעמים לא...

אחותי ואני קרובות מאוד ויודעות

כמעט הכל אחת על השניה. עם אחי הקשר פחות הדוק ולכן אנני בקיאה בכל מה שקורה לו והוא אינו שותף לכל מה שקורה לי.

אחי ואני קרובים יחסית לאח ואחות

הכוונה היא שמצופה ששתי אחיות יהיו קרובות זו לזו יותר מאשר אח ואחות. הוא לא מתבייש לשאול אותי שאלות כשהוא מבחין במשהו. אני לרוב מחכה שהוא יספר לי, כי ככה הוא מעדיף.

רק עם האח האמצעי

אני מדברת ומשתפת,אבל הוא בד"כ לא שם לב אם משהו לא בסדר...או שאני יוזמת את השיחה או שאני שותקת.. למשל,לפני חודש,סיפרתי לחבר של אחי האמצעי על הטרדה מינית שעברתי במשך חצי שנה עד לפני חודשיים...ואותו בן אדם(שהיה המורה שלי לנהיגה) לא עזב אותי עדיין..קיצר,נוצר מצב שאני וחבר של אחי היינו לבד בסלון ואחי היה בחדר,ופלטתי מילה לחבר שלו והוא אמר שאחי חייב לדעת מזה,והוא מיד הלך לספר לו,ואח שלי היה איתי כל הלילה אחר כך...דאג לי..חיבק אותי,אמר שהוא אוהב אותי ושהוא תמיד יתמוך בי,(לא שהוא באמת עושה את זה)אבל הוא נורא עודד אותי באותו לילה(יענו היינו אני,אחי,חבר שלו וחברה שלי,באנו בערב לאחי כשהוא היה לבד,ובגלל שסיפרתי לו ונישפכתי לא הלכו כל הלילה היינו אצלו...ואחר כך הוא הלך לעבודה קרוע מסכן...חחח)..לזה למשל,הוא לא שם לב..חצי שנה הייתי בדיכאון נוראי והוא לא שם לב בכלל... ד"א,זאת הסיבה שהרבה זמן לא כתבתי בפורום...כי אני יותר כותבת עכשיו בפורום "נפגעות תקיפה מינית" כי הבנתי שההדחקה של מה שעברתי רק פוגעת בי כי אני רק מתפרצת יותר ויותר מגלים את זה..ואני לא רוצה שההורים יגלו או משהו..

אני ואחים שלי :)

אחד הדברים היותר טובים בחיים שלי שאני צריכה להודות עליו לה' זה המשפחה שלי ואחים שלי...אנחנו כל כך קרובים ותומכים שנעשה הכל אחד בשביל השני... יש לי שתי אחים אחד משתחרר ואחד נשוי לשניהם אני קרובה אבל זה שמשתחרר עכשיו אני ממש ממש קרובה אליו הוא כמו חברה שלי אין דבר שאני לא רצה לספר לו להתייעץ איתו... תמיד שאני בוכה הוא יעזוב הכללל בשבילי יחבק אותי ויעשה לי מצב רוח טוב... אין על המשפחה שלי וסורי שרשמתי על משפחה וזה אחים אחיות אבל הייתי חייבת ... ובקשר לשאלה זה יבוא ממני ...

למעלה