עניין של אמון

galibal2

New member
עניין של אמון

בעלי ואני נשואים כבר 10 שנים, נשואים די טובים עם מריבות קטנות פה ושם. לפני מספר ימים בשיחה שהיתה לנו (בד"כ אנחנו די גלויים אחת עם השני) שאלתי אותו עם כמה נשים באמת הוא שכב לפני (עד עכשיו הוא תמיד אמר לי 4 נשים), אבל פתאום הוא נהיה גלוי איתי ואמר כי הוא לא שכב עם אף אחת לפני. כעת אני במשבר, מצד אחד אני מאוד רוצה להאמין שהוא אומר את האמת (איזה גבר יודה שהוא לא שכב עד גיל 23) ומנגד אני חוששת שאם אכן זו האמת, האם לא יגיע הרגע שבו הוא יאמר לעצמו שגם הוא רוצה לנסות נשים אחרות ולא להיות כל חייו רק עם אחת. בתולים תמיד נשמעים יפה, אבל עכשיו אני חוששת שהוא ירצה לבגוד בי בגלל שהוא אף פעם לא התנסה עם אף אחת אחרת ואני גם מאוד מתקשה עם הרעיון הזה שהוא היה בתול. מה עושים?

בלי לשים לב , טמנת לבן זוגך מלכודת

בה לא חשוב מה יגיד, הוא יתפס! זה לא ממש הגון וחברי... בן זוגך היה גלוי איתך ושיתף אותך בביטחון בכך שאת בת זוגו הראשונה ולך חיכה עד גיל 23... ועכשיו, את גם לא מרוצה! כי אם את הראשונה שלו, הוא בטח מסתובב בעולם סקרן ורק מחכה לרגע שיבגוד בך, כי זה הרי ברור שכך גברים חסרי נסיון מיני נוהגים... אני רוצה להניח ששום תשובה לא היתה משביעה את רצונך ובכל מקרה היה יוצא לא בסדר. אם היה אומר לך ששכב עם 40 בחורות, היית מרוצה? ו-30? אם נישואייך יקרים לך, אל תחפשי סיבות לכך שבן זוגך עלול לבגוד בך. אם תמשיכי להסיק מסקנות ולדאוג כל הזמן, זה עלול לקרות.... אז די!

galibal2

New member
זה לא מדויק..

עד כה הוא אמר לי שהוא שכב עם 3-4 בנות, וכמובן שזה לא הפריע לי. גם אם הוא היה שוכב עם 10 בנות, זה לא היה מפריע לי. כמו כן הוא לא שמר את עצמו בשבילי, הוא לא שכב עם אף אחת בגלל רגשי נחיתות לטענתו. ואני גם לא חושבת כרגע שהדבר היחיד שהוא עושה זה לחפש בחורה אחרת לשכב איתה. מה שטענתי שאני חוששת שיגיע רגע כזה, שבו הוא ירצה לנסות מטעמו של פרי אחר. כן אני מודה מפריע לי שהוא היה בתול כשהכרנו ולא מתוך רצון אמיתי שלו לשמור את עצמו, אלא מסיבות אחרות שבהם ניתן להאשים רק את החברה שלנו. אני אוהבת אותו וסומכת עליו, אני רק חוששת מרגע כזה, והוא די מודע לזה (דיברנו באופן די גלוי על הנושא).

אז מה בעצם את רוצה מבעלך? מה הוא

יכול לעשות כרגע בשביל שלא תפחדי? מה שרמזתי לך, ובעצם לא ממש רמזתי, זה שאת על סמך שום דבר, אבל ממש כלום, פוחדת. ממה את חוששת? יש לחששות אילו בסיס? אני מאמינה לך כשאת אומרת שאת אוהבת אותו אבל אם את חוששת שיבגוד בך ורק כי היה בתול שהכרתם, אז את לא סומכת עליו כמו הצהרת. הפחד שלך הוא מהלא נודע ומהלא כלום. אני ממש ממליצה לך ובאופן הידידותי ביותר, רדי מזה. תעשי מאמץ ועבודה בעניין עם הזוגיות הזאת יקרה לך. הפחד יוביל אותך לעוד פחד ועוד חשדות ולבסוף תמצאי "סיבות" לאשר את הפחד הזה . זה מה שאת רוצה? לנהל מלחמה פנימית עם עצמך כל פעם שהוא יוצא מן הבית? כל פעם שהוא מדבר בטלפון ואת לא יודעת עם מי? תעקבי אחרי ה-sms שלו? אפשר לעשות שינוי בהרגשה. אם את לא מסוגלת לעשות זאת לבד, לכי ליעוץ. איתו או לבדך. את עלולה לשלם מחיר יקר אם תמשיכי להתנהל ריגשית באותו האופן. מקווה שתקחי לתשומת ליבך.

מהות הדילמה?

יקירתי זו בהחלט שאלה מכשילה. ואין תשובה נכונה שהיתה יכולה לספק אותך. אל תחשבי על העתיד אלא רק על הווה אם ההווה טוב לך עם בן זוגך מעריך מפנק ומערכת תקינה אל תהרסי אותה במשחשוות סרק היפותתיות. בברכה איריס http://www4.diburim.co.il/cgi-bin/createf.cgi?id=107013112315_7533880

למעלה