עניין של אמונה....

עניין של אמונה....

ערב טוב לכל הפורום המקסים שלנו קודם כל אני חייבת להגיד לכם שמאז שאני פה אני מרגישה הרגשה טובה יותר שיש עם מי לדבר ותמיכה והקשה מכולם יש לי שאלה לדיון בפורום והייתי רוצה לשמוע תגובות ... אז ככה לפני שגילו אצל אבא את המחלה כמעט לפני 3 חודשים הייתה לנו ממש תקופה מוצלחת בבית הכל די הסתדר אבא סיים לשלם את המשכנתא בבית ואף קיבל דרגה מהעבודה שהתבטאה בתוספת שכר של כאלף ש"ח לחודש הוא קיבל את הדרגה הוא ועוד 80 איש מתוך 800 בקיצור הכל די הסתדר בכלל לכולנו במשפחה הרושם שנוצר בעקבות מה שקרה הוא שזה עקב צרות עין של אנשים או נקרא לזה בשם אנחנו יותר משתמשים בו עין הרע . אנשים פשוט קינאו בו ובהצלחה שלו ולכן הוא נפל למחלה אתם מאמינים בזה? שוללים את זה? אשמח לתגובות... ליטל

אולי קצת..

כשחליתי בפעם הראשונה נשר לי השיער מחצי ראש בגלל הקרנות לצוואר (מקו האוזניים ומטה לאזור העורף). כמעט ולא ראו את זה, והתגובות הבודדות שהייתי מקבלת היו של ספרים ששאלו למה גילחתי מאחורה של הראש ועוד הערות לגבי "דקיקות" השיער שלי. לקח לי המון זמן לגדל את זה לאורך של שאר השיער. והחלטתי שזה בטח כי מישהו עשה לי "עין הרע" על השיער, מכל אלו שבאו ואמרו - וואי, איזה שיער יפה יש לך! (שלא תחשבי שלא ירקתי..). וכל התקופה בין הפעם הראשונה לשניה העברתי בשיער אסוף רוב הזמן, כדי שלא יראו, שלא יעשו לי עיין. אבל כנראה שמישהו הצליח וזו כנראה הסיבה שהייתי חולה
. אני חושבת שזה חלק מהצורך שלנו למצוא אחראי. להכריז מי אשם במה שקרה לנו. ולפעמים זה מאד מקל כשיש לנו שם או גוף שמבחינתנו הוכרז כאחראי לסרטן שהיה לנו. אישית, האמונות שלי לגבי הסיבות שחליתי הן שונות. לא כל כך קשורות בעין הרע, למרות שבתור מישהי שמדי פעם קורים לה דברים מוזרים, אני כן מאמינה שיש כוחות שכאלה.

למעלה