עניין של זמן

ghghghghgh

New member
עניין של זמן

אני בודד. ואני בוחר לחלוק את הבדידות שלי עם אנשים בודדים. אולי הם יבינו?
אין הרגשה גרועה בעולם הזה מהרגשת הבדידות ואין הרגשה טובה מאהבה.
חבל שאני חלש מדי בשביל לנסות עוד הפעם לאהוב.. זה לא עבד לטובתי בפעם האחרונה (לפני שנים כה רבות...)
כרגע אני פשוט כנוע. מדי פעם ניצוצות של חיים אבל לרוב פשוט גוף חלול עם מחשבות תקועות שמובילות לשום מקום
כל כך פגוע שנותן ליופי הנפלא שמסביבי לחמוק. לא מסוגל לגבש מחשבה חיובית אחת לגבי העתיד
אני יכול לשאול את עצמי את השאלה הפילוסופית "למה אני מרגיש שאני צריך אהבה ממישהי אחרת בשביל להרגיש הגשמה עצמית?"
זו שאלה מעולה אבל אני לא רוצה לשאול אותה כי אני מרגיש שזה מוצא הבודדים - לחלוק על האמת שהיא אהבה.
אהבה אי אפשר להסביר וכמה טוב היא עושה ללב. אני בוחר להאמין באהבה , אבל לצערי רק מרחוק.
זה רק עניין של זמן עד שהבדידות הזאת תהרוג אותי... אולי על ערש דווי אני אבין את הטעות שעשיתי שלא הסתכנתי בלהפגע, העיקר להרגיש שוב חי כמו שהרגשתי פעם

בוקר טוב איש

מסכימה איתך שאין כמו אהבה. פשוט ככה.

ובכל זאת זה ממש לא הכל.
החיים שלנו מורכבים מהמון דברים שצריך להשקיע גם בהם.

אם תמלא את הריק רק באהבה היא לא תחזיק מעמד.
זה בלתי אפשרי.

כדאי שתנסה למלא את החיים שלך בדברים שמענינים אותך ושאתה נהנה מהם.
מאמינה שאז גם לאהבה יהיה יותר קל למצוא את דרכה אליך

ניתן להפיג את הבדידות עם ידידים וחברים ובלי אהבה.
קצת לפתוח את הראש ולקבל רעיונות. להשקיע קצת מאמץ ולצאת לדרך חדשה.
לנסות שינוי חיובי שיש לו סיכוי לא רע להשפיע גם על האהבה

הרבה יבינו אותך...

בדידות היא משהו מאד קשה , נוכחתי ר לאחרונה עד כמה.

אהבה היא הדבר הכי נפלא שיש, וכן, זוגיות היא משהו מאד משמעותי וממלא - אבל האושר האישי והחיים הפרטיים לא צריכים להיות תלויים בקיומה או אי קיומה

של זוגיות.

חשוב מאד גם לדעת להנות או להסתדר עם הלבד, ולא לאבד את עצמנו ברגעים בהם אין בני זוג, כי הרי אנחנו לא חצי אדם.... אנחנו אדם שלם גם לבד.

האם שקלת לדבר עם איש מקצוע?

למעלה