עניין של סגנון

עניין של סגנון

האם בן/ת הזוג שבחרתם לחיות עימם (או שהם בחרו לחיות איתכם
) תואמים לסגנון הגבר/אישה שאיתו הייתם רגילים לצאת בעבר

לאיזה סגנון אתם נמשכים מבחינת אופי ומראה
איזה מפורסם הכי מסמל את האופי והמראה האהוב עליכם
(לא לשכוח לצרף תמונות
).

ממ

אני לא חושבת שיש לי ממש טיפוס. הדבר הכי קרוב לזה הוא שאני נמשכת לאנשים חכמים וגיקים, ובאמת האקסים שלי היו כאלה.

Ginger L Honey

New member
הטיפוס שלי השתנה די הרבה במהלך השנים

כאשר הייתי ילדה, בערך בתקופה בה ההורמונים בגוף החלו התעורר, הייתי צופה אדוקה בסדרה "מחוץ לחוק" בכיכובו של לורנזו לאמאס.
אז הייתי בטוחה שגברים עם שיער ארוך על הארלי הכי שווים.
בשלב בו כבר הייתי נכנסת למערכות יחסים, אמנם מעולם לא יצאתי עם מישהו שרוכב על הארלי, אבל הקטע של השיער הארוך נתפס.
לא כל בני הזוג שיצאתי עמם היו בעלי שיער ארוך, אבל במשך שנות העשרה ורוב שנות העשרים שלי חשבתי שגבר עם שיער ארוך זה סקסי.
פתאום בגיל 28 הבנתי שזה כבר לא מושך בעיניי בכלל. אולי כי שיער ארוך לא מתאים לטעמי האישי לגברים מעל לגיל 30.
בצעירותי נמשכתי לגברים מאוד גבוהים.
רוב בני הזוג שלי היו מעל ל 1.90מ' ואני רק 1.62מ'.
ובעבר הייתי נמשכת לגברים מאוד רזים, היום אני מעדיפה קצת יותר בשר.

גם מבחינת אופי המשיכה שלי השתנתה מאוד.
העובדה שנמשכתי לשחיפים גובוהים עם שיער ארוך מרמזת שנמשכתי מאוד למוזיקאים.
ורוב האקסים שלי אכן מוזיקאים (כושלים) ואמנים (כושלים) באופן כללי. שוב, לא כולם היו כאלו, אבל חלק גדול ממערכות היחסים המשמעותיות שלי היו עם אמנים הנהנים להתפלסף על דרידה ועל פוקו, ולהקשיב לאמני אוונגרד שמנגנים על פחיות נפט ושרוכי נעליים.
בשלב מסויים פשוט נמאס לי מסוג האופי הזה..

כאשר התבגרתי הבנתי, שכבר אין לי טיפוס. אין יותר תבנית של מי האדם הנכון עבורי.
ואז הכרתי את אותו.
הוא מעולם לא האריך שיער, או התעסק בשום כלי נגינה. הוא לא מאוד גבוה והוא רחוק מלהיות שחיף.
הוא אוהב להקשיב ללהיטים, לראפ ולרוב זומבי.
הוא פשוט מבריק. הוא לא צריך לצטט פילוסופים בכדי להוכיח למישהו עד כמה הוא חכם. הוא מבריק ברמה אחרת, הוא יודע איך דברים שמעולם לא חשבתי עלייהם פועלים.
הוא יודע לקרוא אנשים, במיוחד אותי.
והוא אחד שמזיז דברים, שידוע איך לבנות ואיך להשיג את כל מה שהוא רוצה.
הפרש הגובה שלנו מושלם עבורי. הוא גבוה מספיק בכדי לגרום לי להרגיש קטנה ועטופה בין זרועותיו (1.80מ) ואנחנו לא צריכים להתאמץ יותר מידי בכדי להתנשק

בעיניי, הן מבפנים והן מבחוץ הוא האדם הכי יפה שכף רגלו הלכה אי-פעם על פניי העולם הזה.
והוא אהבת חיי.
ובכל יום מחדש מדהים אותי, שהוא מרגיש אותו הדבר לגביי.

בתמונה, לורנזו לאמס. כאמור הקראש הראשון בחיי.

נ.ב, פרפרי, בדיוק באתי לפתוח שרשור בנושא יחסית דומה, אשמור את זה לפעם אחרת

-D

האמת שזה תודות לעדכון על תגובות להודעות. שמתי לב שכתבת דקה קודם רק אחרי ששלחתי

&nbsp
&nbsp

Ginger L Honey

New member
הסיבה שזה הרשים אותי

שכתבת את התגובה לפני שהספקתי לקרוא את ההודעה שלי עד הסוף.
אני תמיד קוראת מיד לאחר שאני שולחת בכדי לראות אם עשיתי איזו שגיאת כתיב או משהו,
ולפני שהספקתי לסיים לקרוא את התגובה של עצמי, כבר קפצה לי ההודעה שהספקת להתייחס לנ.ב שכתבתי,
זה, כאמור, היה מרשים

כתבת מקסים

אני מאוד מזדהה - גם עכשיו, אחרי הרבה שנים יחד, אני לפעמים תופסת את עצמי מתבוננת בסתר בבחור, כשהוא ישן, וחושבת כמה מזל יש לי, שרק אני יודעת כמה יפה הוא ברגעים האלו...

Ginger L Honey

New member
איזה כיף, שההרגשה הזו תמיד נשארת

אצל סבתא וסבא שלי היא נשארה אפילו אחרי כמעט שישים שנות זוגיות

חחח יואו.. החזרת אותי אחורה!

הייתי מכורה לתכנית הזו, הוא פשוט היה תבנית בגבר האידאלית של אותם ימים.
. האמת היא שאני עד היום מתה על גברים עם שיער ארוך, פשוט עושה לי את זה. היום הבן שלו ירש את הגנים, למרות שהוא נראה טוב עדיין.

Ginger L Honey

New member
גם אני זוכרת שזו אחלה סדרה,

אבל מפחדת לצפות בזה שוב, כי היום זה בטח יראה ממש גרוע

רואה 6 6

New member
אני בכלל לא דמיינתי שאחייה עם מישהו כמו בן זוגי

הוא תימני ובחיים לא הסתדרתי איתם.כל תימני שיצא איתי היה מסתלבט עלי והעדה שלי. אם זה לא היה בן זוגי זה לא היה מצליח גם היום. לא תיארתי לעצמי בדיוק מי יהיה שם אבל כן רציתי שיהיה מזרחי ולמעט חבר אחד אכן ,כולם היו מעדות המזרח.
במראה אני אוהבת עיניים יפות ואף גדול למשל כמו אצל אלה (השחקניםאוסקר אייזיק ומיכאל אלוני,שמבין שניהם את מיכאל אלוני לא ראיתי בכלום חוץ מבתמונות אבל הוא-הו-כה יפה עם העיניים האלה והאף,איי,יי,יי...)

...ואף גדול ועיניים יפות קיבלתי

kisslali

New member
עניין של סגנון

אני לא בדיוק קטנטונת (1.78 וגם לא ממש רזה) תמיד מצאתי את עצמי עם בני זוג בגובה שלי ורזים - לי זה הפריע פחות מאשר להם. אחרי שהתאלמנתי עשיתי כמה תיקונים ביניהם שאותי לא בוחרים - אני בוחרת אותם.שלושת בני הזוג האחרונים היו גבוהים מאד 1.95 ומעלה. הזוגי היום מאד 1.96, עם כרס מכובדת (עבודה שלי) ונראה בול כמו סבא שלי ז"ל...

משהו שמאד חשוב לי זה עניין התחזוקה - חולה על גברים (וגם נשים) מטופחים. ועוד משהו שנראה כאילו זה הולך איתי מגבר לגבר מאז ועד עולם - מישהו שצריך שיטפלו בו :(

הגבר הכי שווה למראה (מאיפה אני יודעת מה האופי שלו?!?) הוא ג'ון גודמן.

ללי

למעלה