הטיפוס שלי השתנה די הרבה במהלך השנים
כאשר הייתי ילדה, בערך בתקופה בה ההורמונים בגוף החלו התעורר, הייתי צופה אדוקה בסדרה "מחוץ לחוק" בכיכובו של לורנזו לאמאס.
אז הייתי בטוחה שגברים עם שיער ארוך על הארלי הכי שווים.
בשלב בו כבר הייתי נכנסת למערכות יחסים, אמנם מעולם לא יצאתי עם מישהו שרוכב על הארלי, אבל הקטע של השיער הארוך נתפס.
לא כל בני הזוג שיצאתי עמם היו בעלי שיער ארוך, אבל במשך שנות העשרה ורוב שנות העשרים שלי חשבתי שגבר עם שיער ארוך זה סקסי.
פתאום בגיל 28 הבנתי שזה כבר לא מושך בעיניי בכלל. אולי כי שיער ארוך לא מתאים לטעמי האישי לגברים מעל לגיל 30.
בצעירותי נמשכתי לגברים מאוד גבוהים.
רוב בני הזוג שלי היו מעל ל 1.90מ' ואני רק 1.62מ'.
ובעבר הייתי נמשכת לגברים מאוד רזים, היום אני מעדיפה קצת יותר בשר.
גם מבחינת אופי המשיכה שלי השתנתה מאוד.
העובדה שנמשכתי לשחיפים גובוהים עם שיער ארוך מרמזת שנמשכתי מאוד למוזיקאים.
ורוב האקסים שלי אכן מוזיקאים (כושלים) ואמנים (כושלים) באופן כללי. שוב, לא כולם היו כאלו, אבל חלק גדול ממערכות היחסים המשמעותיות שלי היו עם אמנים הנהנים להתפלסף על דרידה ועל פוקו, ולהקשיב לאמני אוונגרד שמנגנים על פחיות נפט ושרוכי נעליים.
בשלב מסויים פשוט נמאס לי מסוג האופי הזה..
כאשר התבגרתי הבנתי, שכבר אין לי טיפוס. אין יותר תבנית של מי האדם הנכון עבורי.
ואז הכרתי את אותו.
הוא מעולם לא האריך שיער, או התעסק בשום כלי נגינה. הוא לא מאוד גבוה והוא רחוק מלהיות שחיף.
הוא אוהב להקשיב ללהיטים, לראפ ולרוב זומבי.
הוא פשוט מבריק. הוא לא צריך לצטט פילוסופים בכדי להוכיח למישהו עד כמה הוא חכם. הוא מבריק ברמה אחרת, הוא יודע איך דברים שמעולם לא חשבתי עלייהם פועלים.
הוא יודע לקרוא אנשים, במיוחד אותי.
והוא אחד שמזיז דברים, שידוע איך לבנות ואיך להשיג את כל מה שהוא רוצה.
הפרש הגובה שלנו מושלם עבורי. הוא גבוה מספיק בכדי לגרום לי להרגיש קטנה ועטופה בין זרועותיו (1.80מ) ואנחנו לא צריכים להתאמץ יותר מידי בכדי להתנשק
בעיניי, הן מבפנים והן מבחוץ הוא האדם הכי יפה שכף רגלו הלכה אי-פעם על פניי העולם הזה.
והוא אהבת חיי.
ובכל יום מחדש מדהים אותי, שהוא מרגיש אותו הדבר לגביי.
בתמונה, לורנזו לאמס. כאמור הקראש הראשון בחיי.
נ.ב, פרפרי, בדיוק באתי לפתוח שרשור בנושא יחסית דומה, אשמור את זה לפעם אחרת