עניין שמאוד מפריע לי..

Ana Lyn Newkirk

New member
עניין שמאוד מפריע לי..

תראו.. לי כבן אדם, מה שחשוב, בעיני, לקשר בין אנשים, הוא הישירות, הכנות והיותם של אנשים גלויים אחד עם השני. אם להגיד לכם בכנות, לאחרונה נוצר לי אי אמון במילה של אנשים כאן. אנחנו קובעים מפגשי פורום, מארגנים אירועים קבוצתיים שונים, וחלקכם מודיעים שיבואו למפגשים הללו, אלא שלבסוף, נוצרת פעם אחר פעם, סיטואציה של הברזות מכוערות ברגע האחרון, ולעתים גם בלי הודעה מראש. אני מדבר על סידרה של מפגשים שתכננו בחצי שנה האחרונה: המפגש בחנוכה (שבו 5 אנשים אמרו שיבואו ולבסוף רק אני ורעות היינו) המפגש לכבוד היום הולדת של מלאני (שחלקכם הצהרתם מראש שאין מצב שתפספסו אותו, אלא שבסוף העניין לא יצא לפועל, בגלל שאנשים לא טרחו להזעיק את עצמם ולבואפעם בשנה ביומולדת של מל) המפגש אצל אבישי (במקרה זה אכן המפגש בוטל מסיבות מוצדקות כי רובנו היינו חולים) היומולדת שלי (שארבעה הודיעו מראש שיגיעו ולבסוף רק רעות היתה ומהשאר, חלק אפילו לא טרחו להודיע שלא יגיעו) ועכשיו, הקש ששבר את גב הגמל, הוא המסיבה אתמול. אני הלכתי אתמול למסיבה בקוקטייל רום, ומזלי שדיוויד ואבישי היו שם, אחרת הייתי מוצא את עצמי תקוע בלי קשר באמצע מועדון. ונכון.. יש אנשים שבאמת לא יכלו להגיע.. אבל היו כאלה שפשוט 'סתם לא התאים להם' או שהם החליטו 'לא להזיע ולהתאמץ מדי בכדי להגיע'.. ואתם חייבים להבין שזה דופק אנשים אחרים. בין אם מדובר במפגש בחנוכה שאני ורעותע חיכינו לכולם, אלאשאף אחד לא בא, ובין אם מדובר במסיבה אתמול שאני נותרתי שם כמעט לבד, בגלל חוסר אחריות של מספר אנשים שלא חשבו להודיע. אז פליז.. אם קובעים.. אז קובעים.. אם מודיעים שמגיעים.. אז מגיעים.. אתם חייבים להבין שיש אנשים שלבסוף נושאים בתוצאות של העניין הזה. מקווה שכולנו נוכל לקחת את זה לתשומת לבנו.

actimel

New member
אנחנו ניפגש אין בשביל מה לדאוג ../images/Emo13.gif

משוכנעת שאנשים תכננו להגיע ביום שלישי לקוקטייל רום להצגת הדי.וי.די החדש של מדונה, פשוט נפלנו על מזג אויר סוער במיוחד והיינו מוכרחים לבטל. מאוד רציתי להגיע. באמת. רק אני חושבת שלסכן את עצמנו בשביל זה - מיותר. אני באופן כללי חושבת שברגע שיבוא קיץ כולם יתעוררו וישמחו להגיע למפגשי פורום או בכלל.

מה זה המזג האוויר המעצבן הזה../images/Emo35.gif

קר וגשום כל הזמן. אה, דרך אגב, כל פעם כשיש גשם אני חושבת על ההומלסים. יש מצב שיש לזה קשר ל"If That Were Me".

mbsgf

New member
מה שאני חושב..

אם וקובעים מפגש, וניתן לראות בפורום שיש הענות דלה מאוד, אז אין צורך לקיים אותו מלכתחילה, כי לאחר מכן, מגיעים 2 אנשים, ומתאכזבים. זה נכון שזה לא פייר שאנשים אומרים אנחנו נגיע, נגיע, אבל לא מגיעים בסוף, אבל יש לוודא את זה שהם מגיעים יום לפני, ולא להסתמך על תשובה שניתנה שבוע לפני המפגש, או אפילו ימים ספורים. יש לי הרבה מה לומר בנוגע לנושא הזה, אבל הנקודה המרכזית היא, שיש צורך בלהבין שאם מקיימים מפגש: א) יש צורך לקיים אותו בשעה וביום נוח, ולא כמו המפגש המיועד אצל אבישי (או איך שקוראים לו..) ביום שישי בשעת בוקר-צהריים, כי זה מיועד לכשלון. אמנם הייתה לו יוזמה טובה ונחמדה, אבל עם קשיים בלקיים אותה. ב) יש צורך להתעדכן עם כלל הנפגשים יום לפני, ולראות שאכן הם יגיעו ולא ידפקו ברז. ג) אם יש מספר מצומצם של אנשים המיועדים להגיע, אפשר לבטל את המפגש "כמפגש פורום", אבל אם ברצונם להפגש בכל מקרה, שיפגשו, בכיף, וזה לא חייב להיות בגדר פגישת "פורום".

RadioheadAche

New member
אני מסכים איתך (צביקה מכינוי אחותו)

ברמת העיקרון, אתה צודק, ואני מראש לא הצגתי טענה ששונה ממה שאתה אומר. אכן צריכים לקבוע שעה נוחה ובמקרים מסויימים אכן לבטל את המפגשים. לגבי סעיף ב', אז אני קצת חולק עליך, וזה הסעיף הבעייתי בעיניי שיוצר את החוסר הגינות בקטע הזה. זה מאוד קל לקבוע תאריכים אפשריים למפגשים ולשריין תוכניות מסויימות שלנו לפי זה, אבל בת'כלס, אם מבטלים יום לפני, אצלי לפחות, נוצרת בעיה. כבר היו מקרים (ויותר מפעם אחת) שחשבתי לקבוע להיפגש עם אנשים ביום X ודחיתי את המפגש איתם בגלל המפגשים המתכוננים שלנו, אלא שלבסוף, אחרי הביטולים החוזרים ונשנים, כל פעם מצאתי את עצמי חסר תוכניות לאותו יום, מכיוון שאותם אנשים שיכולתי מראש להיפגש איתם, כבר קבעו תוכניות אחרות, ולשריין בן אדם ליציאה בחמישי או בשישי זו משימה שכדאי לעשות כמה ימים מראש. לכן, אני חושב, שהגישה צריכה להיות כזו, שכל אחד יחשוב טוב עם עצמו אם נוח לו, אך לדעתי, מצב של ביטולים ברגע האחרון, או גרוע מכך, שאני מתקשר בבוקר לודא את ההגעה, ולא עונים לי, זה מצב שפשוט לא הגון, ולדעתי, כל אחד צריך לקחת אחריות על מעשיו במקרה כזה.

actimel

New member
דעתי לגביי מפגשי פורום

בגלל שאני בקשר עם עוד כמה מנהלי פורומים ידוע לי שמקיימים מפגשי פורום פעם או מקסימום פעמיים בשנה. בקטע של סתם מפגשים אז אחלה בדיוק כפי שמושיק ציין. חוצמיזה שאנחנו רוצים להתגעגע
מה אתם חושבים? מסכימים עם מה שכתבתי?

britmel

New member
אני מסכימה איתך צביק ../images/Emo13.gif

אם קובעים צריך להגיע

למעלה