עניינים אורולוגיים - התייעצות

ofra83

New member
עניינים אורולוגיים - התייעצות

שלום לכולם,
צריכה להתייעץ.
קורים לי כל מיני דברים בתחום הנ"ל. קודם כל, כבר שנים שאני סובלת מתכיפות במתן שתן. אני בת 32, וזה התחיל לי בצבא. ברור לי שזה ענין שהוא גם רגשי.
לאחרונה יש משהו חדש. בעבר כשהייתי שותה הרבה, השתן שלי היה הופך באופן די מיידי לשקוף. עכשיו גם אם אני שותה הוא נשאר צהוב חזק. אני צריכה לשתות ממש המון כדי שהצבע יתבהר. לפעמים גם נדמה לי שהריח נעשה יותר חריף.
אני מתכוונת ללכת גם לאורולוג, אבל רוצה גם לשמוע מטפלים אלטרנטיביים.
תודה :)

0 אור 0

New member
ענינים אורולוגיים

אני ממליצה להגיע בדחיפות לרופא - סימפטומים של שתן מאד מרוכז למרות שתיה מספקת יכולים להעיד על בעיות של הכליות או בריח מסוים של השתן זה לפעמים סימן לסוכרת.
אפשר במקביל לתהליך האבחוני המערבי להתחיל בטיפול מגע הוליסטי לחיזוק המערכות הרלבנטיות (כליות ומערכת הורמונלית) , וכן לוודא שהתזונה בריאה וטבעית ככל האפשר - תוסיפי לתזונה כמה שיותר ירקות ופירות, עם דגש על אדומים (חמוציות, סלק רימונים ועוד)
תורידי מהתזונה את הקמח והסוכר הלבן ותפחיתי בחלבונים שמעמיסים על הכליות
&nbsp
&nbsp

שתן

היי
קצת קשה לענות מבלי לתחקר קצת יותר לעומק כמו: אחרי לידות? דלקות במערכת השתן בעבר? מעשנת? וכמובן התזונה שלך, עודף משקל?
נוטלת תרופות? ועוד....

פני למטפל - רב תחומי ורק אחרי ראיון עומק נוכל להתיחס ביתר רצינות לצב - ויש מה לעשות!

ofra83

New member
וואו

לאור: חבל לי שאת כותבת כזאת תשובה קשה ומבהילה בהינף יד, למישהי שאין לך שום היכרות איתה.
ואגב, מסתבר שB קומפלקס שאני לוקחת עושה שתן כהה. זה הכול.

מסחטת מיץ......

עופרה - לכתוב בפורום שאלה ללא ערך זה לא ערך ומאידך לקבל תשובה הידועה לך מראש היא כבר לא שאלה ולא ערך.
ולכן אין כאן מנצחים ולא מפסידים.
אם היית מפרטת את השאלה ומציינת שאת נוטלת Bקומפלקס (ולא מסתירה מידע) יש להניח כי היית מקבלת תשובה אמיתית ומכוונת יותר.

טז באת לעשות מבחן? אמינות? והמסקנה היא שתמיד צריך לרשום משפט של לך לייעוץ אצל מטפל מקצועי ולא דרך הרשת ולהבנתך - אפשר לסגור את הפורום.....

מהמקרה הזה אפשר ללמוד כמה מסקנות והאחת חשובה: מנהלי הפורום - אנא פיתחו דף הודעה בו יש לפרט - כמו בראיון עומק אצל מטפל מקצועי:
תלונה, רקע מהילדות - עבר, סריקת מערכות,
אופי הבעיה, מיקום וכל הפרטים המייגעים והחופרים ואז נראה מי ירצה תשובות ....

בהצלחה!

ofra83

New member
נכון,

כנראה שלא הייתי צריכה לשאול שאלה כזאת בפורום. טעות שלי.
למה להניח שהסתרתי מידע ולא ש(לדוגמא) פשוט לא חשבתי על הקשר האפשרי בין הדברים?
וכן, אם יש סימפטומים שנשמע לכם שעלולים להעיד על מחלה קשה, יהיה נחמד אם תכתבו רק "לך לרופא", בלי להוסיף "זה עלול להעיד על סרטן, סוכרת" וכו'..

אותו דין קישוא ומלפפון.....

היי
כשם שהיית הולכת לרופא (אורולוג) ואומרת לו את הבעיה וגם זה שאת נוטלת Bקומפלקס גם כאן על אותו משקל........
עשם שאת יודעת ש Bקומפלקס עושה שתן צהוב (הרי כתבת את זה) גם כאן ......

ומבין יבין......

ofra83

New member
לא הייתי אומרת את זה

כמו שלא אמרתי את זה לרופא המשפחה שהיתי אצלו, כי לא חשבתי בכלל על הקשר. הוא חשב מעצמו לשאול אם אני לוקחת תוספים. ולא, ממש ממש לא ידעתי שזה עושה שתן כהה.
אבל כשנוטים להניח את הרע לגבי אנשים, (למשל שניסיתי בזדון לעשות פה מבחן למישהו, ולא שהייתי פשוט מבולבלת וקצת מפוחדת) , אפשר בקלות לטעות ככה.
אני בכל זאת שמחה שנתתי את הפיד בק הזה,, ומתנצלת אם הוא נאמר בחוסר רגישות. מקוה שזה ישפיע על תגובות בעתיד. ומאמינה שאור לא נוטרת לי טינה..:)

0 אור 0

New member
הדילמה של ה"אבחון" האינטרנטי

כשמישהו מעלה פה סימפטום שעלול להצביע על מחלה קשה,
אני תמיד מעדיפה שיבדק מאשר להרגיע אותו באיזושהי אבחנה לא מבוססת ושירגיש סבבה
כמובן , תמיד טוב אם מתברר שאין שום בעיה מהותית, ואז זה הזמן הנכון לטפל ברפואה משלימה כדי להשאר בריאים ושלא יתפתחו המחלות
צר לי אם זה גרם לך עוגמת נפש
אבל בתכלס הדבר החשוב זה שבדקת את הנושא
ותוך סיכון להשמע שוב חודרנית , אז כדאי לבדוק מדוע את לוקחת B קומפלקס בכלל ...

למעלה