ענייני אדמין קצרים

ענייני אדמין קצרים ../images/Emo150.gif

היום (יום ב') מערכת המאמרים מושבתת, היינו אין גישה למאמרים, עד מחר, או לפחות שעות הערב, וזאת לצורך שיפוצים במע'. ליגת הפורום: כמה מכם טרם העבירו אלי רשימות עבור הסיבוב השני של הליגה. לא נוכל להתחיל בסיבוב זה עד שיגיעו הרשימות. אם עד מחר לא אקבל את הרשימות החסרות, אפנה לשחקני החיזוק - היינו, מתמודדים ש'הפסידו' בסיבוב הקודם באחוזים קטנים - ואבקש רשימות מהם. לתשומת לבכם.

deePink

New member
ציף,

את מוכנה להוריד את זה "לפלויד אין תכניות להקליט ו/או להתאחד ו/או להופיע בארץ" מציק לי כל פעם מחדש שאני רואה את זה... דייי הבנתי כבר... תודה

deePink

New member
בוא נתחיל מהתחלה

מההודעה הראשונה שלי... שלום קוראים לי ענבל ונחש מה אני בת!

זו שורה שימושית

עבור כל אותם הרבים הבאים לכאן לשאול האם יש אמת בשמועות. עד הודעה חדשה, האמור בשורה הוא התשובה היחידה שנוכל לתת, וחבל שנחזור על זה פעם אחר פעם.

afon

New member
לא לימדו אותך

זה לא החיצוניות של הניק ניים היא שחשובה, אלא האופי שלו. מה שהופך אותך ללסבית ולא את הכינוי.

afon

New member
פגשתי :)

אבל ככה או ככה זה כמובן רק בצחוק, אין לקחת את הנאמר ברצינות או להסיק על היותי הומופוב.

deePink

New member
מאמי אתה הומופוב!

רק הומופובים מכחישים שהם הומופובים- אז המסקנה הפשוטה שלי היא שאתה הומופוב בהכחשה.... אבל בוא לא נגרור את העניין על גבי הפורום זה נושא ששייך רק לפגישות שלך עם המטפל האישי... סתם בצחוק... אל תיקח קשה
זה הכל בגלל הלימודים למגן בלשון...

afon

New member
כפרה תרגיעי

אחרת נחשי מי לא עולה על האוטו... :)

deePink

New member
אני רגועה מתמיד=))

נגמרה המתכונות... וחוץ מזה נחש למי יש את הטלפון של שקד?

למעלה