ענייני האתר

שלומות לפורום...ולחבריה העליזה

שאליה התגעגעתי מאוד... (כאן המקום לומר אווווווווווווו ארוך
) מאחר ואתה טרוד בשמירה בבסיס, ועדיין לא העברתי אליך את תקצירי חודש דצמבר אחסוך ממך שחר יקירי לחץ מיותר ואפרסם כאן את שלושת הימים האחרונים של חודש נובמבר, מה שיאפשר לפרסם את תקצירי דצמבר מהראשון לחודש בדיוק, ואפילו יאפשר לי מרווח נשימה להעברת התקצירים (נשארו לי ימים מעטים לתרגם כי ישבתי לאורך כל היום-עכשיו נשאר לי רק להקליד והשאר תלוי בך)
יום ראשון 28.11.04 אשלי אומרת לג'ון שהיא חושבת שהיא יכולה לבטוח בויקטור שוב אחרי שהוא הסיר את התביעה נגד ז'בו ובראד. ג'ון מזהיר אותה ומזכיר לה שהוא זה שהתחיל עם נושא התביעה. כשג'יי טי שואל את בריטני איך היא מוותרת לבילי על הבגידה היא סוטרת לו. הוא מציע לה להפרד מבילי ולצאת איתו ובריטני מחליטה ללכת לדבר עם ג'יל. ראול אומר לבילי שבריטני לא הגיעה לעבודה. כריס מספרת לפול על המחלוקת שלה עם מייקל והוא מציע לה לעזוב את השותפות לפני שהיא נכנסת להיריון, כריס דוחה את ההצעה. קתרין וברוק מעדכנים את מק על הצעדין של ג'יל ועל שהיא דחתה לאתר את אמא שלה לבסוף מק נרגעת ומחליטה ללכת לעבודה. ויקטור מצווה על דיאן שלא לדבר עם אף אחד על המצב שלהם. ראיין אומר לויקטוריה שהוא שלח אולטימטום לטרישה שתגיע להחלטה, להתגרש או לשנות את מצב הנישואים.ויקטוריה מחבקת אותו. בלונדון קית' אומר לטרישה שהמכתב של ראיין מוכיח שהיא לעולם לא תהיה מאושרת עם ראיין. אשלי מודה לויקטור על מה שעשה למענה. בילי שואל את ראול אם הוא מתקדם בחייו וראול מודה שהוא עדיין מאוהב במק. ראול שואל את בילי למה בריטני עצובה לאחרונה ולבילי אין מושג. ****** יום שני 29.11.04 אשלי אומרת לויקטור שהאמון שלה בו חזר שוב והיא המומה כשהוא אומר לה שאחרי שכל הדברים הסתדרו להם בחברה היחסים שלהם הגיעו לקיצם. דיאן מתקשרת לויקטור ומקבלת הודעה שהוא לא יכול לקבל את השיחה שלה כי הוא נמצא בפגישה עם אשלי אבוט. פיליס ומייקל חולקים משקה כשדיאן מתפרצת. דיאן זועמת על ויקטור שהולך עם אישה אחרת, היא רוצה לתבוע את ויקטור ומייקל מודיע לה שהוא לא יוכל לייצג אותה. מק הולכת לבילי ומעדכנת אותו בכל המהלכים האחרונים שג'יל ביצעה ושהיא החליטה לרדת לה מהגב, בילי מציע לה לא לחגוג את העניין כי עם אמא שלו אף פעם אי אפשר לדעת.ג'יל נתקלת במק ושואלת אותה אם קתרין וברוק דיברו איתה וכשמק מודה שכן ג'יל מטיחה בה שהיא נמצאת עמוק ממה שהיא חושבת.ג'יל יודעת שהיא מבועתת מאמא שלה ומק מכחישה עד שג'יל מרימה את הטלפון כדי להתקשר לאמנדה ומק מונעת ממנה. בריטני אומרת לפיליס שהיא מחפשת את ג'יל ופיליס מבינה שהיא רוצה לספר לה על מק ובילי. ניק מבקר את גארי במחלקה ומזהיר אותו שלא ליצור קשר עם ויקטוריה. גארי מצטער על כל מה שהוא עשה לויקטוריה ומבטיח לניק שהוא בסה"כ מעוניין להשתפר. בדיוק כשדרו מגיעה למלקולם כדי לומר לו עד כמה שהיא מאושרת איתו סיד מגיע ומודיע לה שהוא פיטר אותה. ויקטוריה אומרת לריאן שהיא שוקלת ללכת לפגוש את גארי ובדרך זו להתגבר על העבר איתו. פיליס מזהירה את בריטני שיצר הנקמה הופך להיות עניין קבוע בחיים. **** יום שלישי 30.11.04 ג'יל שואלת את בריטני על מערכת היחסים שלה ושל בילי ובריטני מרגיעה אותה כשהיא מציינת שהכל בסדר איתם.פיליס שואלת אותה למה היא לא סיפרה את האמת לג'יל ובריטני אומרת לה שהיא מחפשת דרך להתנקם בבילי ומק שישלמו על מעשיהם. לעומת זאת לפיליס יש דרך לעזור לה בנקמה. ניקי הולכת לויקטור ומודה לו על שנתן לה את המכתב כדי להעביר לז'בו. ויקטור אומר לה שהוא לעולם לא יבין חלק מהמהלכים שלה בחייה וניקי מציינת בפניו שמעתה והלאה היא האחראית לחייה. ויקטור נזכר בתקופות וברגעים האינטימיים שחלקו יחד. ניקי עוזבת וקוני נכנסת כדי לדון על הסידורים האחרונים לפני שויקטור טס, היא מציינת בפניו שוולי והמטוס מוכנים. ניק אומר לריאן וויקטוריה שהלך לבקר את גארי. ויקטוריה שואלת את ריאן אם הוא מוכן להצטרף אליה לביקור אצל גארי בטענה שהביקור יעזור לה להתמודד עם ההחלמה. ג'יל מתמוגגת כשהיא שומעת מג'ק וג'ון על שויקטור הסיר את התביעה מז'בו. אשלי אומרת לבראד שויקטור החליט שלא לתבוע את ז'בו, אך לא מעוניין לחדש את הקשר ביניהם, היא מבקשת ממנו לצאת מהחדר כדי להיות לבד. ******** זהו, סוף חודש נובמבר. תהנו. ואת השאר יהיה אפשר לקרוא באתר המקסים של שחר, ביום רביעי הקרוב. שבוע טוב שפי

fani i

New member
מה קרה לפינת הסצינה שלי??../images/Emo35.gif

כבר מס' שבועות פינת הסצינה שלי לא מתעדכנת, מדוע? זו דווקא הפינה האהובה עלי, תוחזר הפינה לאלתר...

Jolleen

New member
עדכון האתר

רציתי לשאול, למה האתר לא התעדכן אתמול במוצ"ש?

Dawn12

New member
האתר לא התעדכן

כי מי שהיה אמור לעדכן אותו היה עסוק בפטרולים בקור, בגשם ובברד.

Jolleen

New member
אז מתי..

תתעדכן פינת "הסצינה שלי" ופינת "הכי חם בצח"מ"?

Dawn12

New member
אחרי שאני אלך להסתפר ../images/Emo6.gif

אני קופץ לידידה שלי, הולך להסתפר, חוזר לצח"מ, אוכל ואז (בערך ב-20:23) אני מאמין שיהיה לי זמן לעדכן את "הכי חם בצח"מ". הולך?
לגבי "הסצינה שלי" - זאת הפינה של רונן ואני מקווה שהוא יענה לכולכם היום.

תודה על השיתוף בלו"ז שלך ../images/Emo8.gif

עוד דרך לקרב בין חברי הפורום אה
אל תשכח לשתף אותנו גם מתי "הטבע קורא לך".....

Pete® Pan

New member
../images/Emo26.gif פינת "הסצינה שלי"

נוכחתי לדעת מהר מאוד לאכזבתי, שחברי הפורום הזה די עצלנים בכל מה שנוגע לחווית הגלישה באתר... אני לא יכול לתאר לכם כמה זה מעצבן אותי, אבל אין מה לעשות, ככה זה. הפינה תחזור בקרוב במתכונת אחרת, בה ההצבעות לא יהיו חלק כה קריטי במהותה של הפינה. מטבע הדברים, עידכון הפינה יתבצע בצורה\בתדירות שונה ממה שתוכנן לה כששחר ואני חשבנו על הקמתה...

למעלה