ענייני חמים /חמות

תוכי

New member
ענייני חמים /חמות

זוכרות שסיפרתי לכן שבכל עבר בסדר עם חמי בנוגע לדירה ובקיצור............השבוע הוא השתגע ואמר לנו שמה פתאום קנינו בפ"ת ולא ר"ג התברר כי אחותו המכשפה שוב התערבה אז מה אתן אומרות
ולדעתי הסבירות שנקבל את העזרה שווה ל- .......... א פ ס איך שאני התעצבנתי כמעט והתקשרתי לאחותו לקיללתי אותה אוף היא חייבת להרוס הכל הקנאית הזו. סליחה שאני "שופכת" את ה-
ככה אבל אני רוצה להרוג אותה

יעלי2

New member
טוב, עוברים אליך. דיברת פעם שיחה

רצינית עם אחותו? או שכדור השלג שהתחיל מהפעם הראשונה שהיא התערבה נגמר בזה שאת מתעצבנת כל פעם מחדש עליה "מאחורי גבה". בטוח שאם היא ואביו-חמך ביחסים טובים אז הם משפיעים אחד על הזני/ה, אבל אם היא המקור לבעיות שלכם לדעתך, אז מה שאמרתי לקודמתך לגבי חמתה, תופס גם לגביך. נכון, זו המלצה מעצבנת כי מי רוצה להתעמת ולדבר, ולתת עצות הכי קל, אבל את שאלת נכון? וזו המלצתי.

תוכי

New member
דיברתי איתה כבר פעם

זה היה לפני החתונה שהיא התחילה להתערב לנו בכל אפילו שקבענו אולם התחילה לשגע אותנו לבטל ולעבור אולם אז החלטתי לדבר איתה ואז היא לא הסכימה למה שאני אומרת והשיחה הפכה להיות צעקות צרחתי עליה וצעקתי וחיים היה בהלם אבל, הצדיק אותי ואמר לי שכל הכבוד שהוצאתי הכל ושוב הגלגל חוזר ושוב היא דואגת להתערב שוב.........ושוב.........ושוב ודואגת בדרך לחמם את חמי

rona25

New member
מבינה אותך...

וואו נשמע שיש לאחותו בעיית רכושנות יתר לאחיה (בעלך)... פשוט שתקפוץ לכם ולא נראה לי שהחמים שלך יהיו עד כדי כך מושפעים ממנה שלא יעזרו לכם (הרי כבר חתמתם על חוזה, לא?) אלא שבסוף הם יעזרו ויביאו לכם את הכסף...(אחרי שיוציאו לכם את המיץ) אולי שבעלך ידבר איתם (קל לי להגיד אבל לא ליישם)... בהצלחה!

תוכי

New member
בעלי דיבר איתם

אך הם פשוט ראש בקיר לא מוכנים להקשיב לנו אלא רק מה שהם חושבים חשוב או יותר נכון אחותו

קרןש

New member
זהבית מתוקה קודם כל קבלי ../images/Emo24.gif

ועכשיו כמה שזה מעצבן ואת צודקת בשום פנים ואופן ל-א ל-ה-ת-ע-צ-ב-ן כל אחד עושה בסופו של דבר מה שטוב לו וכך אתם עשיתם רוצים לעזור לכם מצויין לא רוצים תודה רבה (למרות שלפי דעתי הם יעזרו) תשמרי על יחסים טובים ואל תתייחסי לאנשים קנאים !!!

fila

New member
זהבית לדעתי תנמיכי ציפיות

בכל מה שקשור לקבלת עזרה.... אף אחד לא אמור להחליט בשבילכם איפה לקנות בית ואיך לחיות את החיים שלכם ובטח לא להתנות עזרה במילוי בקשות... עזבי! לא רוצים לעזור שלא יעזרו ויתנו לך לחיות בשקט!

אתי@

New member
נכון שזה מעצבן ומכעיס ומרגיז

אבל תהיו חזקים ואל תתנו למניפולציות המטופשות של גיסתך לנהל לכם את החיים
ובטח לא להכעיס אתכם כל כך... יותר חשוב שקניתם דירה כמו שרציתם במקום שרציתם. והעזרה הכספית... נכון שזה חשוב, אבל לא במחיר הבריאות שלכם.

shelycat

New member
............

זהבית חתמתם כבר על החוזה נכון? אז אתם יכולים להגיד בפעם הבאה שהנושא יעלה: "אנחנו נשמח אם תבחרו לעזור לנו אבל אנחנו כבר סגרנו חוזה ואין יותר מה לעשות, לא בוכים על חלב שנשפך". ובזה תסיימו את העיניין. אל תקחי ללב "נשמות טובות" תמיד יש ויש אימרה (בתרגום חופשי): עדיף השטן/שד שאנחנו מכירים על חוסר ידיעה מאיפה תבוא הרעה הבאה כך אתם יכולים להתכונן. עיזבו את אחותו תתרחקו ממנה פיזית לעת עתה (אל תגיעו באותו זמן להורים כשהיא שם) ולגבי ההורים הם התרצו פעם אחת ואמרו שהם יעזרו אז בסוף הם יתרצו שוב-סביר שהם לא יקחו את זה רחוק מידי ויסתכנו בפיצוץ שירחיק את בנם אפילו יותר רחוק מהם (הם יבינו גם את הרמז כשתפסיקו לבוא כשאחותו שם). חוץ מזה איך הלך השבוע?

תוכי

New member
האמת..............

שאמרתי לחיים שאני לא מוכנה שנחש כמוה תכנס לבית ש ל י ואם היא תיכנס חבל על הזמן ועכשיו חיים לא מוכן ללכת להורים שלו ואין סיכוי שהם יראו אותו בשבועות הקרובים. וז"א גם אותי.............. ז"א שהם כבר הרחיקו אותו פעם והם עושים זאת שוב ולא ממש איכפת להם אלא רק מהטיפשה שסוחטת אותם כספית ונפשית.

תוכי

New member
בננות ממש ../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif

אני מקווה שיום אחד אני לא אשים לה מטען נפץ (לא רחוק היום) ומקווה שסוף סוף יבינו המשפחה שלו שהם על תקן צופים ולא משתתפים בהחלטות שלנו
לכן על שאתן פשוט כאן

למעלה