ענייני טיולים

• פותח הנושא tonti
  • פורסם בתאריך

tonti

New member
ענייני טיולים../images/Emo160.gif../images/Emo104.gif

מתן בן חודשיים ופתאום היום עלה לנו הרעיון המדהים של ליסוע איתו לארצות הברית לשבועיים-שלושה. ככה סתם לפני שחוזרים לעבודה וכשכל כך קל להתנייד איתו. הוא רק יונק והוא ילד מדהים!!! נשמע לכם מטורף? מישהי פה עשתה את זה פעם?

jole

New member
לא מטורף בכלל../images/Emo104.gif

אם מתאים לכם נשמע לי אחלה!! עם לי נסענו לחו"ל כשהוא היה בן שנה וחצי. אבל כבר בגיל שבועיים הוא ישן איתנו בטיול ג´יפים באוהל ככה שאני בעד לכייף עם הילד.

meira

New member
בדיוק להיפך - הכי טוב שיכול להיות

אנחנו טסנו עם אור מארה"ב לישראל בגיל 4.5 חודשים והיה קל וכייף. הבעיה היחידה היא שלוקח כמה ימים להתאפס עם שעות השינה של התינוק ואתם צריכים לקחת בחשבון לא לתכנן יותר מדי לימים הראשונים. מישהו אמר לי שעל כל שעה הפרש לקחת בחשבון יום להתאפס
אבל למזלינו זה לקח לנו רק 3 ימים ולחברים אחרים שלנו (שטסו עם תאומים בגיל 11 חודש) זה לקח 4 ימים. דרך אגב, בארה"ב בכל מקום הכי נידח יש משטחי החתלה בשרותים (גם של גברים וגם של הנשים), חדרי המדידה בחנויות גדולים ובכולם יש כסא/ספסל ואז נוח מאוד לעשות הפסקת הנקה וכמובן בחנויות תינוקות יש חדרי הנקה מקסימים (עם כסאות נדנדה וספות וכל מה שצריך שיהיה נעים). אם את רוצה עוד טיפים לגבי ארה"ב ולגבי הטיסה - אשמח. תשלחי לי מסר.

michal@gal

Active member
מנהל
טיילנו עם עדי

כשהייתה בת 5 חודשים, ועם אופיר כשהיה בן שנה בקירוב. בעיקרון, אין שום בעיה. הסתובבנו עם טיולון או עם מנשא בכל מקום שבא לנו. העובדה שהיא ינקה איפשרה לנו להיות בחוץ כמה שרצינו. מינוסים עיקריים - צריך לאפשר מנוחות בוקר וצהריים, אחרת יש ילד עצבני, ואי אפשר בכלל לצאת בערב (להצגות למשל). וגם, אצל עדי כל עניין הטיסה והג´ט לג בלבל לה את עניין היום והלילה, וילדה שהיתה ישנה לילה שלם, פתאום התחילה לאכול בלילה כל 3-4 שעות, ולקח לי כמה חודשים להוציא אותה מזה.

למעלה