ענייני טיפוח

ענייני טיפוח

ראיתי היום גיא פינס והיה שם אייטם על בחורה שעובדת כצובעת שיער בהוליווד. (רק צובעת. לא מספרת או עושה פונים או תלתלים) ואמרו שהיא ממש מצליחה שם.. והיא לוקחת על צביעה 1 כ- 3500 דולר! כאילו משהו כמו 14,000 שקל, 14,000 שקל, כן, 14,000 שקל! אפילו אם היו לי מליונים, לשלם 14,000 שקל בשביל לצבוע שיער? יש אנשים שהם משוגעים (והן נשים דווקא. עצוב) כמה אתם מבזבזים על הטיפוח שלכם בחודש בערך ועל מה?

Cobe Anan

New member
כולל החשמל שצורכת המנורה במקלחת...?

סיימתי רבע מהאפטר שייב שקיבלתי בגיל 20, אני קונה בקבוק שמפו פעם בחודשיים, הולך לספר 3 פעמים בשנה (ושונא לשלם מעל 35 ש``ח).. מכונת גילוח שעלתה 150 ש``ח משרתת אותי כבר 3 שנים, וחוץ ממשחת שפתיים וקרם הגנה אני כמעט ולא מורח על עצמי שום דבר. זה נותן לך מושג, פחות או יותר, על רמת ההוצאות שלי בנושא?

Zoharrr

New member
חחחחחחחח

שמפו ומרכך כל חודש שעולים לי איפשהו בסביבות ה 40 או 50 ש"ח, מסכה לשיער 20 ש"ח, ויש דברים שלא כל חודש אבל כל כמה זמן נגמרים... מסקרה שזה בין 60 ל 80 ש"ח הולכת לי כל 4 חודשים,עיפרון שחור גם... פעם השיער שלי היה אחת הצרות שלי,הייתי משתמשת בקרמים לשיער בכמויות שאי אפשר להבין בכלל,הייתי גומרת בקבוק בשבוע,ואז נגמלתי... בכללי אני מוציאה המון כסף על טיפוח.

וואייי

אחרי שנגמלים מהקרים לשיער, והשיער נראה פי מליון יותר טוב, פתאום לא מבינים איך יכולנו..... ממש גועל

pain is MY love

New member
אני פעם לא ספרתי

כי טיפוח הוא מסוג הדברים שאי אפשר בלעדיהם כמו אוכל! אבל בואו נגיד שרק מסקרה שעולה 100 שקל אני מסיימת כל חודש (יש לי ריסים ארוכים חחחח) 70 שקל כל 3 שבועות לבניית ציםורניים. פעם בכמה חודשים הייתי עושה תספורת גוונים ב-300 שקל. עכשיו עברתי לספרית יותר זולה אז זה יוצא לי בערך 200. אני בכלל לא מדברת על צלליות, ליפגלוסים, בשמים, שמפואים וסבונים למיניהם זה יכול להגיע לאלפי שקלים.. מה שכן, אני לא קונה כל יום. אני קונה קוסמטיקה פעם ב...

הממ...

אני חופפת יום כן, יום לא- כך שמספיק לי השמפו והמרכך לחודשיים בערך, תספורת רק פעם ב-4 חודשים ועולה 120 בערך, ואיפור- לא מתאפרת כל הזמן, פעם ב... ללימודים במכללה, ובד"כ בערב כשיוצאת כך שקונה איפור רק פעם ב... וגם אז בד"כ מביאים לי מחו"ל כך שיוצא יותר זול.

נועם m

New member
הממ...

האמת, אני מחשיבה את עצמי כמישהי שמטפחת את עצמה, אבל אני משתדלת לעשות את זה במינימום הוצאות: - לא יודעת כמה כסף הולך על שמפו וסבון, כי כל בנות המשפחה משתמשות בהם... במרכך אני לא משתמשת כי יש לי שיער באורך הכתפיים בערך- זה סתם מיותר... - תספורת פעם ב 3-4 חודשים בערך, שעולה 100-250 שקל. צבע/פסים אני בחיים לא עושה- אני דווקא אוהבת את הצבע הטבעי שלו... - מבחינת איפור, הולך לי הכי בעיקר עפרון לעיניים, גלוס וקונסילר- אני כמעט לא משתמשת בדברים אחרים. אבל אני לא משקיעה במוצרים יקרים במיוחד, ואני גם לא מהאלה שמשתמשות בכמויות... - בושם ודיאודורנט חובה תמיד, אבל בושם איכשהו אני תמיד מקבלת מתנה אז זה גם לא עולה לי
- וכל מיני שטויות לשיער: קליפסים, גומיות, סיכות, שהולכים אצלי כמו גרעינים אבל עולים גרושים... - וכמובן (ולמרות שכולנו, כידוע, חלקות כביום היוולדנו גם בלי עזרת גורמים חיצוניים
): מכונה להורדת שערות שנקנתה לפני 3 שנים ומשמשת אותי בנאמנות...
נדמה לי שהיא עלתה משהו כמו 250 שקל. (מוזר שאף אחת מהבנות פה לא ציינה את ענייני השערות- לכל אלה שעושות לייזר/ הולכות לקוסמטיקאית זה בטח עולה הון!)

Zoharrr

New member
חחח

הלוואי עליי לא להשתמש במרכך... יש לי שיער כמעט עד התחת מתולתל שמתכווץ עד הכתפיים ומלא בקשרים אז אני שופכת עליו מרך בכמויות.... ולגביי השערות, אני מהברות מזל שיש להן כ"כ מעט שיער וכ"כ דק שיכולות להרשות לעצמן לגלח רגליים פעם בשלושה שבועות... אני מרחמת על חברות שלי שמתענות עם כל השטויות האלו... ולכן זה לא נחשב ממש הוצאה...10 סכיני גילוח 20 ש"ח וזה משמש אותי לאיזה שנה או יותר.... רק לפעמים בתחילת הקיץ אני עושה שעווה כי אז זה פשוט לא גודל כל הקיץ. חחחחחחחח :)

זכוכיות

New member
חח...

שמפו וקונדישינר ושכאלה אמא קונה... אין לי מושג כמה זה עולה אפילו... בפעם האחרונה שהייתי במספרה או אצל קוסמטיקאית זה היה לפני בר המצווה של אחי, לפני חצי שנה, לפני זה לא הייתי אצל כזה מאז הבר מצווה של האח הקודם, עניין של שנה וחצי.. וכו' וכו'.. ככה ביום יום, שמישהו יגיד תודה שאני טורחת להסתרק...

eithancambridge

New member
אני מתערב איתך

כל הלקוחות שלה נובורישים, שאין להם מה לעשות מלבד לזרוק אלפי דולר על צבע לשיער. הממ כמה אני מבזבז... בחודש אני לא יודע, אבל אני משתמש בשני בשמים לגבר: אחד ספארי של ראלף לורן, שעולה 350 והשני יגואר, שעולה 420 (נראה כמה יעלה פה). תספורת אני עושה אחת למאה שנה, ולא זוכר כמה משלם:)

וואלה לא מבזבזת הרבה../images/Emo3.gif

למספרה לא הלכתי יותר מחצי שנה..
מנקה בבית ת'פנים שלי כל יום
שומרת על עצמי ..

הממ...

בוא נראה.. בחודש האחרון.. הסתפרתי.. זה עולה 15 אבל נתתי לספר 20.. חוץ מזה..??? הממ... המממ...... בשמים אני לא משתמש.. ( אירועים ממש נדירים.... ) ספיד סטיק אם כבר אני שם לפעמים.. 0 יותר כשחם וכזה.. או כשאני יוצא לאיזה מקום ורוצה הרגשה נקיה.. חוץ מזה..? נראה לי שזהו.. נגיד חוץ מהחשמל על המכונת גילוח אבל.. גם היא לא עבדה כבר שבוע.. ואני נראה כמו חיזבאללה קטן... לא סתם אתמול עצר אותי עם הרכב שוטר.. ואמר לי וואן אינתי..

למעלה