ענייני מטפלת

ריטה1

New member
ענייני מטפלת

קיבלתי היום הצעת עבודה הבעיה היא שזה עד 17:30 במרחק של 30 דקות נסיעה מהבית ז"א שאם הפעוטון נגמר ב 16:00 אני צריכה מישהי שתהיה איתה עד 18:00 לפחות. אז עכשיו אני במסע חיפושים, והשאלה היא כמה משלמים למישהי שתהיה עם הילדה שעתיים.

ריטה1

New member
אחרי שיחה עם חברה

שיחה של שלושה אנשים אני עם עצמי ועם החברה, הגעתי למסקנה שאני אוותר על העבודה הזו, למרות שהמצב בשוק על הפנים. וזה מכמה שיקולים: 1.אמנם המרחק הוא 30 דקות אבל יש פקקים, חורף ןעוד כל מני חולירות אז אני אגיע הביתה רק ב 18:30 בערך. ואז תהיה לי רק שעה עם שי, מה פתאום. ועוד בגיל כזה. 2. גם מבחינה כלכלית זה לא שווה המשכורת שהוא הציע לי היא 4500 נטו להתחלה רק הפעוטון עולה 1780 ובישביל עוד שעה זה לפחות עוד 1000 ש"ח לחודש לא? 3.ולסיכום אני דואגת עכשיו בגלל הפעוטון שבדקתי אותו מאלף כיוונים, אז אני לא מוכנה שמישהו אחר יוציא אותה ולא לראות אותה מיד אחרי הפעוטון. בקיצו אני אתקשר להגיד לו שויתרתי. שמתם לב איך אני טובה בשיחות עם עצמי?(זה תוצאה של 4 חודשים בבית או שאני סתם יוצאת מדעתי?)

ligo

New member
שאלה ותשובה- מאת ריטה

אני רואה שכבר החלטת והכי חשוב לעשות מה שאת מרגישה, ולא מה שאומרים לך על המצב בשוק וכדו´. אם יש לכם את האפשרות, מבחינה כלכלית, תישארי עם שי עוד קצת בבית, עד שתמצאי עבודה יותר ריווחית/יותר נוחה מבחינת שעות. אני הייתי בדיוק באותה הדילמה לפני שבוע. חברה סיפרה לי על משרה מסויימת שהתקבלתי אליה לפני שנה ושמתפנה עכשיו שוב. בזמנו ויתרתי כי אנחנו בחיפה והעבודה בנתב"ג וידעתי שזה לא יסתדר עם הטיפולים, ועכשיו כשאני יודעת שהם שוב מחפשים ואנחנו עוברים למרכז, זה ממש הכניס אותי לדילמה- מצד אחד עבודה מצויינת, מצב השוק על הפנים וכדו´, ומצד שני מאי עדיין קטנה ואני לא רוצה כבר לעזוב אותה. בסוף החלטתי עם עצמי שלא איכפת לי מכלום- לא כל יום אני מביאה ילדה לעולם, אז אני רוצה להישאר איתה בבית לפחות עד גיל חצי שנה. אז תהני מכל רגע עם שי כל עוד את בבית. מתישהו נצא לעבוד, אבל לא כרגע...

ריטה1

New member
זהו שהמצ הכלכלי לא מאפשר לי

להיות בבית. ולמעשה שי הולכת לפעוטון החל מ 1 לאוקטובר כדי שאני אוכל להתחיל לחפש עבודה. זה נכון שיש לי איכשהו קצת אוויר לנשימה כיוון שאחרי חופשת הלידה בכל זאת מגיע לי דמי אבטלה, אבל זה נגמר מהר. ועם כל הרצון הטוב חייבים למצוא עבודה. חוץ מזה שאני מאותם טיפוסים מעצבנים שמתחרפנים בבית ומחרפנים את הבעל, הייתי בסרט הזה כשרק עברתי לאזור הזה. וזה כמעט גרם לי אז לעזוב את הכל ולחזור לת"א

למעלה