ענייני סוף השבוע-גירסת המנהל

dudwity

New member
אני חושב שבוורלי הולכת לישון עם ...

הייפר ספריי מתחת לכרית.. כל מקרה רפואי "איפה ההיפר ספריי?? שמישהו יתן לי את ההיפר ספריי" ובכלל,הייתי מצפה שלא יצטרכו רופאים מסורתיים כמעט בכלל במאה ה 24 כי נראה לי שאפשר לפתור כל בעייה רפואית בעזרת המשגר..ברמה המולקולרית לא?

n i v1

New member
ענייני סוף השבוע-גירסת המנהל

נכון שמזמן מזמן לא קראתם חומר טרקרי באנגלית, או לפחות לא מאז שסגרו את הקומיוניקייטור המיתולוגי והנפלא של פעם? יש דבר חדש בעיר על אותו משקל של Web2.0, אם לא מייצרים סדרות נפיק סדרות לעצמינו, אם לא כותבים לנו יותר נכתוב עוד לעצמינו. המדובר במגזין חדש היוצא בפורמט PDF ששמו Hailing Frequencies Open או HFO. הלינק המצורף פה מאפשר לכם להוריד את גליון 8+9, תציצו ותאמרו מה דעתכם ורצוי שתבינו שסצינת הטרק בעולם לא מתה בגלל שהסדרות נגמרו, היא פשוט שינתה פאזה עכשיו. יש שם הרבה מה לקרוא, השאלה אם זה שווה. דפדפו קצת ובואו נראה מה האמריקאים האלה שווים.

n i v1

New member
מקבץ ידיעות

- STARTREK MAGAZINE יוצא במבצע שלבטח יעמיד את הגליונות הקרובים שלו כפריטי אספנים. הגליונות הקרובים עומדים בסימן 40 שנה למסע בין כוכבים ויכללו בתוכם (שוב) רעיונות עם השחקנים, הבמאים והמפיקים לדורותיהם. 40 שנה לא הולכים ברגל. וחוץ מזה, מה אכפת לנו, אנחנו אוהבים את זה, זה מעניין, יש שם תמונות, זה תופס אבק, זה יושב טוב טוב על המדף- אנחנו ניקח את זה- אני צודק או שאני צודק? (ידיעה מקורית מתוך טרק טודיי) - עוד ידיעה מטרק טודיי: לא רק מסע בין כוכבים חוגגת לעצמה 40 שנה, גם מוזאוני מדע למיניהם חוגגים לה: planetxpo- העמוד המושקע- למטה בלינקים - אם בא לכם לקרא קצת חדשוטרק מהארץ אז בשביל זה יש את דלגשוני, שעושה עבודה מצויינת בתור עורך האתר של סטארבייס 972.

n i v1

New member
פה למעלה יש תמונה שהתעלמתם ממנה

תן כותרת? הלו? מישהו? שאני אעלב שוב? פורום מסע בין כוכבים?

piper cub

New member
../images/Emo44.gif

פיקארד: אני מצונן. בברלי: קח הייפו-ספריי!.
נ.ב. הייפו-ספריי ולא הייפר-ספריי. עיינו בערך ב-en.wikipedia.org/wiki/Hypospray

oblique

New member
בוורלי לפיקארד

אני מצטערת אבל לפי חוקי מועצת הפדרציה מתאריך כוכבי 22243.5 אסור לתת היפו ספריי נגד התקרחות...

למעלה