עניני חורף - הגיג ושאלות

עניני חורף - הגיג ושאלות

אתחיל בזה שממש אהבתי גשם עד שנהייתי אמא... לא באמת. אני עדיין אוהבת גשם אבל היה (ועודנו) שבוע קשה. הילד שלי פשוט לא יודע להיות בבית ימים שלמים וטיפסנו על הקירות השבוע (חוץ מאתמול שעשיתי מחטף של שמש שקרנית והלכנו לראות את הקישון זורם).

לשאלות -

1. האם יצא לכן להלביש בגד גוף עם רגליים מתחת לנעליים? נגיד לגרוב גרביים ועל זה להלביש את הבגד? אני מרגישה שכמה שאני יכולה לחמם אותו בשאר הגוף הרגליים נשארות מקופחות. למרות שהוא עם שני זוגות גרביים..

2. לאחרונה יש לעידו תכונה להעיף את השמיכה מעל הראש. אני יודעת שיש שקי שינה לתינוקות בדיוק כדי למנוע את העניין הזה. לפי מה שבדקתי כולם עם רגליים. אתן מכירות משהו אחר? ואם כן, איפה קונים אותו?

ובנימה חורפית - שמעתי משפט יפה: אתה יודע שהתבגרת כששלולית הופכת מהרפתקה למכשול.

שיהיה סופ"ש חמים ונעים לכולם!

זייד18

New member
בוקר טוב

גם לנו היתה הבעיה עם השמיכה מעל הראש. לאחר חיפוש רב של שקי שינה והתלבטות רבה, קניתי שק שינה שניתן להכניס את הרגליים+ הנעליים והמוט בצורה חופשית. אני ממש מרוצה! השק שינה רחב למטה, לא מסורבל (אם כבר משהו מסרבל אלו הנעליים),מחמם ומגיע לפי מידות. כנסי לאתר נומילי-מתנות לתינוקות: http://www.numili.co.il/ יש שם את מס' הנייד למשווקת.

goldyle

New member
קצת באיחור לגבי שקי שינה

שלי כבר כמה חודשים ישן ככה
יש לנו שניים- אחד דק מאיקאה ואחד עבה יותר של thedreambag (הזמנתי דרך המייל והגיע צ'יק צ'ק בדואר)
שניהם מצויינים, גדולים ורחבים מספיק לרגליים עם הנעלים

למעלה