עניני רפואה שונים

• פותח הנושא blg
  • פורסם בתאריך

blg

New member
עניני רפואה שונים

1. לראשונה, אחרי יותר משנה, יש לי תוצאות נורמאליות של בלוטת התריס (חוץ מהכולסטרול שעדיין גבוה). 2. לא הלכתי הבוקר לאנדוקרינולוג, כי התעצלתי לקום מוקדם, ו... הכי חשוב 3. אני לא הולכת ביום חמישי לאונקולוגית שלי. ככה החלטתי כי ה CT היה תקין, ובדיקות הדם גם וגם כי אני פשוט לא מחבבת אותה בכלל. יש לי מחשבות כלליות לעבור לתה"ש להמשך מעקב אבל גם את זה אני לא בטוחה שאעשה. אבל אני אידיאולוגית פחדנית, כי לא סיפרתי את זה למשפחה שלי (חוץ מבדודה שלי המדהימה!!! שהיא גם חברה טובה הכי שלי, וגם שתקה כשאמרתי לה את זה.) עכשיו אני רואה שזה מתקשר לשאלה של בת ירושלים, מתי להפסיק, ומראה שגם אני לא סגורה על העניין.

BLG../images/Emo140.gif

מגיע לך CAPS LETTERSֱ יש להפוך את האידאולוגיה למעשה! אני לא רואה כל רע ב"פספוס" הבדיקות הרי ה - CT היה תקין וכך בדיקת הדם ואילו הכולסטרול (הלוואי על כולנו בעיות שגרתיות כאלו של אנשים "נורמליים"...) חוץ מזה,בעניין בת-הדודה המדהימה שלך,תזכרי שהיא לא ממש מ"שלנו". לצערי, זוהי תגובה שכיחה שנתקלתי בה לצערי פעמים רבות. עדיף לא לספר...

אחשל

New member
אם הכל תקין אז...

זה לא אומר שצריך לעצום עיניים... אולי באמת אין צורך ללכת לפגישה עם הרופאה, אפשר להסתפק בטלפון או פקס... (כמו שאני עושה לפעמים...) זה תלוי בכמה זמן את אחרי...באיזה שלב בתקופת המעקב...ברופאים שלך... אגב - אם את לא אוהבת את הרופאה שלך ולא מסתדרת איתה - פשוט תעבירי את התיק למקום אחר!!! בתה"ש יש מח´ אונקולוגית מצויינת אבל נורא עמוסה...(בעצם - איפה לא עמוס, לצערנו...). איפה את במעקב היום?

למעלה