ענישה קולקטיבית=פשע מלחמה

יחים2

New member
ענישה קולקטיבית=פשע מלחמה

מה שקרה היום זה ענישה קולקטיבית ומאידך פשע מלחמה. פשוט מביך לאן הכיבוש מביא אותנו... כדי שאולמרט ופרץ יפנו כמה מאחזים בלתי חוקיים לפני שהם מכחידים עוד משפחה פלסטינאית...

יחים2

New member
יש הבדל בין הגנה לבין פעולה אלימה

ובכלל אפילו ארה"ב גינתה את הפעולה...אז מה לך כי תלין?

לישראל יש זכות להגם על עצמה

שיפסיקו את ירי הקסמאים אז גם צה"ל לא ירה לעברם ולא שהייתה כוונה לפגוע באזרחים מסכנים

יחים2

New member
מה יהיהי?????

אם המחיקות או התקלה בתפוז או אני לא יודע מה זה קרה לי כבר כמה פעמים בפורום פילוסופיה ועכשיו גם פה??? שאלתי אם תתמוך גם בהטמנת חומרי נפץ בלב אוכלוסיה אזרחית?

בקשר להטמנת חומר נפץ בלב אוכלוסיה

אזרחית! אתה מוזמן לשאול את השאלה הזאת את החברים הפלסטינאים שלך ,הם מומחים בזה

יחים2

New member
אין לי חברים פלסטינאים...

אבל יש לי כמה מכרים שהם מתנחלים דווקא... האמת שדיברת על הגנה עצמית ואני לא ממש מבין איך הרג חפים מפשע תורם להגנת מדינת ישראל... לי זה דווקא נראה כפוגע בבטחון הישראלי...

אתה משתולל כאילו עשו זאת במתכוון

הרי גם אתה בתוך ליבך לא מאמין שעשו שאת במתכוון והמדובר בטעות נוראית. אבל אתה רוצה לחגוג על זה. מי שכן רוצה לפגוע באוכלוסיה אזרחית הם הפלסטינאים לא אנחנו!!

יחים2

New member
אני משתולל?

אני מתבטא בצורה מתונה ובמילים עדינות ואתה כותב בצורה צעקנית ובהמית(כיאה לדעותיך)ומשתמש בלי סוף בסימני קריאה.... אני שואל כי זה מעניין אותי: האם ההרג הזה היה הכרחי? אם כן איפה הגבול? אתה חושב שצריך ללכת יותר קדימה מיזה? אם כן אולי אתה דוגל בשליחת מחבלים מתאבדים כחלק מעקרון ה"עין תחת עין" ליישובים פלסטינאים...מאיפה אני יכול לדעת אם לא אשאל?

יחים2

New member
אין לי מושג,אבל יכול להיות שכן...

ובכל אופן למה שבג"ץ לא יחקור זאת?

אם אתה חושב שצה"ל ירה במתכוון

לעבר אוכלוסיה אזרחית אז מה אתה עושה במדינה? במקומך הייתי קם ועוזב הרי אני לא מאמין במדינה! ולמה שבג"ץ לא יחקור את ירי הקסאמים?

יחים2

New member
זה לא יכול להיות ככה!

כותבים תגובות ארוכות והכל הולך די! אכתוב בקצרה: אין מה לחקור את הקאמים ברור שזה פשע והצבא פועל נגדם...מה יש לחקור מה? תעשה חקירה למוח שלך חח...לחקור משהו שמבינים שהוא פשע והצבא פועל נגדו עוד היגיון... לגבי מה אני עושה פה?? אוהב את המדינה...

או אתה רואה שאתה רוצה אתה יכול

גם אתה מסכים שירי הקסאמים הוא פשע ושצה"ל חייב לפעול כנגדו. אולי אתה תעשה חקירה במוח שלך ותפנים שמה שקרה היה טעות ולא במתכוון. שמאלן קטן

יחים2

New member
בוודאי שזה פשע!

לא הבנתי למה הצעת חקירה בזמן שצה"ל פועל! אם לא היו נפגעים אזרחים חפים מפשע אני לא הייתי מציע שום חקירה נגד הצבא ויתר על כן הייתי מוריד בפניהם את הכובע על הפעולה שנועדה לחסל את הקרימינלים האלה. נניח שזו היתה טעות,הצבא חקר וחקר וחקר ודברים כאלה ממשיכים נכון? אז אולי חקירה של גוף אובייקטיבי כמו בג"ץ תעשה את העבודה??? ואז אפילו שמאלנים "קטנים" כמוני לא יבלבלו לך את המוח...

לפי טענתך מישהו נתן הוראה לפגוע

הוראה לפגוע באזרחים,אם כן תמשיך בדבריך ותאמר מי לטענתך נתן הוראה לפגוע באזרחים. האם זה סמל המחלקה? או מפקד המחלקה ? או בכלל מפקד הגזרה? אולי הרמטכ"ל ? אולי שר הבטחון? אההה אולי בכלל זה ראש הממשלה? שאלת השאלות מי נתן את ההוראה לפגוע באזרחים לפי טענת יחים2

יחים2

New member
זה יכול להיות כל אחד...

ברור לי שאתה כמו 95%מהעם הזה לא קרא עדויות של חיילים משוחררים שהרשת מלאה בהם. תריץ באינטרנט "שוברים שתיקה" ותקרא עדויות של דברים כאלה. אגב,בשנה שעברה התפרסם תחקיר של מעריב שמציג סיפור נקמה זוועתי שאושר בכל הדרגים הצבאיים וקבע שלאחר הריגת חיילים בפלוגה של ההנדסה הקרבית חבריהם החיילים יהרגו שוטרים פלסטינאים כנקמה. אכן 15 שוטרים נהרגו כתגובה להריגת 6 חיילים, אפילו לא עין תחת עין כי אם פי כמעט שלוש...

למעלה