ענית-שאלה לי אלייך...

doremini

New member
ענית-שאלה לי אלייך...

קודם כל תודה על כל המידע שנתת לי עד כה. דבר שני..יום הולדת שמח. ודבר שלישי, האם הנומרולוגיה יכולה לומר על היחסים שלי עם אנשיי המשפחה כלומר:רציתי לדעת מדוע אני וחמותי לא מסתדרות כ"כ וכד´. והאם אפשר לדעת על משהו מסויים שעושה לי ובעלי עין הרע? מחכה לתשובת דורית

עינת

New member
היי דורית ../images/Emo24.gif

ולגבי שאלתך התשובה היא כן הנומרולוגיה יכולה לבדוק יחסים בין אנשים ולתת יעוץ לפתרון מערכות יחסים.לעיתים מספיקה רק הבנה של אישיותו של הצד השני כדי לפתור את המשבר ולעיתים יש צורך ביותר. לגבי עיין רעה,הנומרולוגיה אינה עוסקת בכך.קיימות דרכים אחרות.בכל מקרה דעי שכדי להסיר עיין רעה יש דרך קלה ופשוטה ואל לך לנהות אחר כאלה שמבקשים סכומי עתק כדי להסיר אותה.כיוון שאת חיה בחו"ל ידי קצת קצרה מלהושיע אך בכל מקרה בהודעת המנהלת למעלה בפורום מצויין מ"ס הטלפון שלי ואם תרצי צרי קשר ואנסה לעזור .
שפע ו
עינת

doremini

New member
עינת

קודם כל רציתי לומר שאת ממש אכפתית. דבר שני אני מגיעה באוקטובר לארץ ואני אשמח ליצור עימך קשר. שאלתי היא: מדוע יחסיי עם חמותי לא טובים? (היא עוקצת כל הזמן ואיכפת לה רק מעצמה ואני ממש שונאת אותה). דורית 30.8.75 ברכה 16.3.50 (אני חושבת שזוהי השנה המדוייקת). תודה

עינת

New member
../images/Emo51.gif דורית

נסי לברר את השנה במדויק זה יכול לעזור לי ולשנות את הנתונים כמובן. כמו כן רשמי לי את שם המשפחה (אשר גם בפרוט אותיות במקום מספרים) ובינתיים עד שתחזרי אלי עם תשובה
שפע ו
עינת

doremini

New member
חזרתי עם תשובה

שמה ברכה סלע ותאריך לידתה 16.3.50 תודה

עינת

New member
לא פלא דורית ../images/Emo70.gif

שקשה לך עם חמותך שהרי היא מאוד ביקורתית ובגלל שגם את בקורתית כלפי עצמך אין מקום לבקורת ממנה... דעי שחמותך אישה מאוד מאוד רגישה ופגיעה אך היא מופנמת ולא מראה את פגיעותה כלפי חוץ.היא גם מאוד חסרת שקט מה שלא מקל עלייך. נסי להיות יותר רכה אליה,לתת לה קצת פידבק חיובי ותראי שכאשר יחסך אליה ישתנה מן הסתם גם היא תשתנה.
שפע ו
עינת

למעלה