ענף הספורט לאיש הצוות שלך

SaxonK

New member
ענף הספורט לאיש הצוות שלך ../images/Emo106.gif

חשבתי לפתוח שרשור בנושא הנ"ל. מה יתאים לפיקארד? קריקט? מה יאהב ארצ´ר לשחק? איזה ענף תבחר סבן? אני אתחיל דווקא עם קס. אני חושבת שקס מתאימה לשחייה צורנית

השליטה

New member
פיקרד - גולף והפלגה ביכטות

וורף - בייסבול (ככדור נשתמש בראש
). טאשה יאר - שחיה צורנית (בגלל הרגלים הארוכות - היא ולא קס). ג´ינווי - מכוניות מתנגשות (במקום להכנס עם הראש בקיר כל הזמן). דאקס - לפי איך שהיא עשתה סקס עם וורף היא תצליח יפה בפוטבול אמריקאי
. ווסלי - הנער שאחראי להחזיר את כדורי הטניס למגרש. סבן - תעמוד זקוף ויפה.

פיקארד - סיף, קראטה

דאטה - שח טאשה - התעמלות אומנותית (מי אמר נדיה קומנצ´י?) ו..דרך אגב, איפה טאשה שלנו ב´מת? כבר שבועות לא נראתה מעלי דפי הפורום. נאמבר וואן, אסמבל א סירטש פרטי! דאקס - כדורמים (למרות שגם פוטבול אמריקאי זה רעיון) טרוי - כדורסל ? בברלי - טניס ווסלי - קפטן של קבוצת המעודדות נראה לי.

השליטה

New member
המשך מקצועות ספורטיביים ../images/Emo106.gif

דיאנה טרוי - התעמלות אומנותית עם חישוק. נמבר 1, הלו הוא רייקר ידידנו - תחרויות רובה אויר
סבן תעמוד יפה וזקוף.

השליטה

New member
המשך שלישי ואחרון ../images/Emo106.gif

דאטה - קפיצה משולשת (ובכללי קרב 10 נגד הבורגים - נראה מי ישבר קודם). אובריין - רכיבה פיראית על סוסי עבודה איריים נמוכים ושמנים (ואני רוצה להיות שם ולראות את זה). אודו - תחרויות שינוי צורה (מי הופך לכיסא הכי מהר? מי הופך לעכבר - אוי תקחו מפה את החתול הזה)
. קוורק - יעמוד יפה וזקוף בקופה ויתן חשבוניות מזוייפות לכולם. סבן - תשכב וזה עדיין יעמוד יפה וזקוף.

jerri

New member
בלאנה טורס- טניסאית.

היא באה עם העצבים בילט-אין. ארצ´ר - קשתות, אנא ערף? אזרי דאקס - התעמלות אומנותית (מהכרותי את שיגרת האימונים האכזרית של ההתעמלות האומנותית - זה מגיע לה)

SaxonK

New member
דיאנה טרוי, צ´אקוטיי, סבן, ווסלי...

דיאנה טרוי - קפיצה למים מגובה 10 מטר (לבריכה ריקה). צ´אקוטיי - סריגה במסרגה אחת (למרחקים ארוכים). סבן - ביאתלון. מתאים לה לעשות סקי וגם לירות. ווסלי קראשר - התעמלות אומנותית עם כדור. וורף - יידוי פטיש. קווארק - ריצת מאה מטר. בלאנה - סקווש. פיקארד - רכיבה על סוסים. רו לארן - טקוואנדו. דאטה - שח. המשך יבוא...

אוי אוי אוי...

ארצ´ר - תחרות הליכה, עושה רושם שיכולות העינטוז שלו מתאימות. ג´יינווי - אגרוף... מאוד הייתי רוצה לראות את ה-"תקיפות הפיקודית" שלה מול איוונדר הוליפילד. מו אה אה אה... פיקארד - ספורט אתגרי... סנפלינג, אולי. קס - כדורסל, אחד על אחת, איתי. סבן - כדורסל, אחד על אחת, איתי. דאקס - כדורסל, אחד על אחת, איתי.

מקצועות

דאטה- הורדות ידיים פיקארד- סייף רייקר- אייקידו ווסלי- פינגפונג סבן- קרב רב צ´אקוטיי- באולינג ארצ´ר -ביליארד וורף- מכוניות מפלצתיות דיאנה- תחרות מי בוכה הכי הרבה אובריאן- ישחק את מאיר איינשטיין באשיר- יהיה זוהיר בהלול סיסקו- ריצת 100 בלאנה- 110 משוכות

SaxonK

New member
אני לא חושבת

שבלאנה תתאים לריצה, כי הקלינגונים מסיביים וכבדים מאוד. בלאנה - התאבקות נשים בסגנון יווני-רומי. ווסלי - קפיצה במוט (ישתמש *רק* במוט). בברלי קראשר - תחרות הליכה מהירה. קתרין פולסקי - בדמינטון... גאינן - תחרות מספרי סיפורים. רייקר - מי מצליח להפריד ולחבר את הסוסר סקשן מהר יותר, הוא או פיקארד.

G.O.D

New member
וואללה, חשבתי וחשבתי....

ואין לי שמץ של מושג איזה מקצוע למי...

למעלה