ענתי, מה קורה אצלכם?

ענתי, מה קורה אצלכם?

ליבי איתכן בכל נפילה, מקווה שאימא לא כ"כ מגיבה בלחץ,
ספרי קצת איך עוברות השעות?
שולחת לכן חיבוק ענק,
ניצה.

ענתי44

New member
קשה אבל נעבור את זה

אמא מגיבה יחסית בסדר לאזעקות. מספרת לי שהיא גדלה עם ערבים וידעה מלחמות ויש שהיא מקללת ושולחת אותם "לערב הסעודית". היא מרוצה מהטלפונים הרבים ממשפחה וחברים. אבל מצד שני היציאה מהשיגרה וממרכז יום מתחילה לתת אותותיה. קשה לטפל בה. בחמישי תוך הלבשה והרמה מהמיטה לכסא היו 3 אזעקות ונפילות וזה היה מאוד מלחיץ. אני לא יכולה לצאת איתה לטייל, מזג אוויר נפלא והיא כלואה בבית וזה משגע אותה. קשה לי למשל לקלח אותה. זה ממש מסוכן לבד. אז בינתיים רק במיטה ולא מקלחת הגונה. המצב תפס אותי עם המכנסיים למטה כי הבית דיי ריק ולא יכולתי לקנות לשבת אתמול. אז כמה דברים דחופים קנה עבורי הבעל של המטפלת של אמא ועוד מוצרים אחותי תביא מחר. נשארתי בלי כדור חיוני לעצמי. לאמא יש מלאי לשבוע וככה לגבי הטיטולים. אבל שום דבר לא נורא והכל יבוא על פתרונו. בינתיים המורל גבוהה, אנחנו שרות וצוחקות ואני משתדלת להעביר מהחדשות כדי לא להלחיץ אותה מידי. שבת שלום לכולם והעיקר שבת שקטה.

ענתי יקרה, אני חושבת על שתיכן

אני מצטערת שאני לא יכולה לעזור, הלואי ויכולתי לבוא לעזור בקניות ועוד
מזל שאמא במצב כזה שהיא מדברת ולעניין ואת גיבורה ושרה לה שירים ומרגיעה אותה
מקווה שתהיה שבת שקטה בארצנו, שנצליח להגיע לרגיעה
תחזיקי מעמד
אוהבת, המון נשיקות, שבת שלום , טובה

טילי66

New member
ענתי יקירתי

אני איתך בלב וחושבת המון עליכן. אין לי מילים על המסירות שלך ועל אומץ ליבך.אני מתפללת שיהיה לנו שקט ושלווה
יש לי גיסה באשדוד כך שאני מעודכנת. שבת שקטה נשיקות לאמא הנהדרת.תחזיקי מעמד וחוזק נפשי אוהבת ומחבקת את שתיכן תמי

ענתי44

New member
תודה תמי יקרה

קשה לנו עם השיגרד הזה ממש מטחים עלינו. אבל זה כבר הגיע עד ת"א ואני מחזיקה לכם אצבעות שכיפת ברזל תעשה את העבודה כמו שצריך.

hregev10

New member
ענתי - ליבי ליבי עליכן

האמונה שכל הרעה הזאת תעבור, היא שמחזקת אותנו, ברור שאצלכם המצב קשה יותר אבל מה שצה"ל עושה עכשיו יביא את המצב לשקט שכנראה ישרור מספר שנים ואפשר יהיה לחיות בשלוה כל אחד במקומו, אני מקוה שאמא
רגועה וכך תוכלו להמשיך לחיות את חייך. מחזיקה לכן אצבעות חני

ענתי44

New member
תודה חני יקירה

אמא ממש לא בסדר. לחוצה ועצבנית. גם מזה שהיא שבוע כמעט סגורה בבית בלי מרכז היום וגם מהאזעקות . וגם אני היום בוכה ומרגישה מותשת. אבל יהיה בסדר.

hregev10

New member
ענתי - אפשר להתנחם בזה שזה (אולי) נגמר

אני מקוה שזה באמת נגמר אם כי אני באמת קטנת אמונה בנושא הזה, הייתי מזמינה אתכן אלי כי פה היה הרבה יותר רגוע וגם בגלל שהבן שלי עבר לגור בחיפה להיות ליד בתו שנולדה לפני חודש ובתי כידוע גרה בירושלים, כך שאני מתגוררת כיום לבד אבל באמת זה לא נורא. להתראות חני

ענתי44

New member
תודה על ההצעה הנדיבה, יקירה

אבל אי אפשר לטלטל את אמא. חשבנו על זה בשבוע שעבר. גם אני לא מאמינה שישרור שקט והנה יש כבר ידיעה שצהל תקף ברצועה.
מאחלת לך הרבה הרבה רגעי נחת מהנעדה החדשה. מגיע לך הכי טוב שבעולם.

למעלה